11
-
menpe #11 Ha keresek valamit, egyből az Isohunton teszem :D
Az mennyit fogyaszt? -
pepe003 #10 -
spydee #9 Ki a francot érdekel ez jesszusom és KINEK/kiknek van erre ideje ilyeneket számolni.
-szia régláttalak, miújság, mit dolgozol?
-hát egy cégnél egésznap azt mérjük már öt éve, hogy ha rákattintok a guglira akkor az mennyi áramot fogyaszt...
-és? adnak ezért fizetést?
-ne marháskodj..ezek a barmok ezért fizetnek nem is kevesett.van kedved nálunk dolgozni?
-persze! én is szeretnék semmi munkáért sok pénzt keresni... -
tar86 #8 Marhaság! -
Mythic #7 Mert Bush egy fasz, és semmit nem tennének meg a Foldért, csak az USA létezik a világon semmi más. Ok meg egyenlore elvannak, szal addig biztos nem tesznek semmit, amíg koolaj van a világon. -
Komolytalan #6 Hmm, ez simán kamunak tűnik. Elnéztek egy tizedespontot vagy 3-4 pozícióval. -
assdf #5 Sőt ha kikapcsolt állapotban leütök egy billentyüt a gépemen az is egy óra villanyba került... (hisz a google gépei ekkor is mentek)
Amúgy arról miért nem irnak hogy bush nem irja alá a kiótói egyezményt? Pedig van egy olyan érzésem hogy az usa co2 kibocsátása kicsitt nagyobb mint a google-é...
-
aaaaa #4 Na ez hogy jött ki ?. Szerintem a Google akkor is zabálja az áromot, ha nem keres vele épp senki. Most kiszámolták a szerverek összes fogyasztását és elosztották az összes keresések számával. Csak keltsünk már az emberekben egy kis lelkiismert furdallást, milyen nagy szolgálatot is tesznek értük... -
kernerster #3 Most akkor örüljek hogy nem nekem számlázzák, vagy mi van?Egyébként egyetértek #1-el
-
#2 Na és mi van a címsorban futó google toolbarral, minden betű után keres? -
AranyKéz #1 De egy hatásvadás szar. Egy százas égővel ez 6 perc 36 másodperc, nem egy óra.