16
  • Dobronski
    Ja és a GW-t keresztbe leszophatja a WoW...am már unom hogy minden GW-s cikkben..Woow.woow.wow....vovvovovovovov hova szarjak?
  • Dobronski
    Sztem te csak egy elkeseredett gyökér vagy...
  • geridosssz
    Sziasztok.Valaki megmondaná nekem a GW Eye of the north key-ét mert nem tok regisztrálni accountot! PLS
  • SPY0817
    Teljesen 1etértek régen WoW oztam törtön és eredetin is, de pár hó kb 4után iszony mód ráuntam. Azóta GWzek most lesz 1éve és abszolut nemunom mindig van valami egyébként meg izlések és pofonok.

Tinman te viszont kurván nagy barom vagy meg kell hagyni az a lista amit betettél ugye tudod hogy eladási mármint kiadási lista(miböl miket adtak ki. De MMOja csak a wow van a Bliznek. Egyébként meg nagyot alkotott a Warcraft világgal és Diablo világgal és most abból profitál mert sokan csak azért szeretik mert WARCRAFT nem mint magát a gamét.

De visszanézve nem is tom mitszerettem benne :/
  • Leventuszéy
    Na nehogy már az AreaNet szerverparkja legyen rossz
  • Tinman #11
    Látom Anet 1 év alatt sem tudta rendbetenni a serverparkját...
    Vagy a fenti mondatom, vagy a hiba az ön készülékében van, magas a pinged.
    Hint: www.speedtest.net
  • Genesist
    Sziasztok!

Most a sima alap GW-vel kapcsban kérdeznék. Mitől van az h lassan connectel be a játékba, a chat üzijeim késve érkeznek, a karakter néha nem csinál semmit csak másodpercekkel később reagál? Talán lagg?
  • feamatar
    XFire szerint WoW magasan a csúcson az MMOk közt, mellette jóval lemaradava a GW majd a Silkroad Online... sztem a Blizzard neve mellett ez nem kis eredmény. Sztem a WoWval semmi nem veheti fel a versenyt, az őt körülvevő hype miatt sem, hogy ezt megérdemli-e? sztem nem, de ez csak az én véleményem. a lényeg hogy kevés MMO állhat ki a WoWval szemben, és a NCSoftnak is nem a WoW legyőzése a cél, hanem hogy versenyképes tudjon maradni a WoW mellett, a LoTR MMOt reméltem labdába rúgni WoW ellen, de mostmár nem hinném hogy menni fog neki... sztném ha a Warhamma majd legyalulná a WoWot de tartok tőle annak sem fog menni, de a Conan alkotóitól sokat várok, majd ők megmutatják milyennek kell lennie egy MMOnak 2k7 után...
  • n0k0m
    Online/MMO jatekokra utaltam (Dio2 battlenet nem szamit). Tehat ebben a kategoriaban 1 jateka van Blizzardnak ...
  • cateran
    Nem is vitattam, hogy sikeresek voltak:) Csak igy kicsit hosszabb lett a lista, kicsit impozánsabb,ami voltaképpen "csalás" vagy "marketing"?
    Norbry: Egyetértek...igy visszanézve fel nem tudom fogni, mi volt olyan jó a WoW-ban,pedig anno toltam ezerrel:S
  • Norbry
    Hát én nagyon várom már....
    Eza WoW vs GW harc meg olyan értelmetlen hogy még....
    Eleve a GW nem is MMORPG hanem CORPG de sebaj... A másik hogy tényleg elég sok Word of Warcraft-ozás után nekem máig jobban bejön a GW mint a WoW.
    Mellesleg sztem a WoW egy agyatlan hentelös játék és a 3-4. kari után már olyan rém unalmas hogy ihaj....
    Nade kinek a pap kinek a papné.
  • Tinman #5
    Ez a hivatalos lista, ilyen kiadványok jelentek meg a Blizzard nevével fémjelezve... igen, van ami többször is került kiadásra. Ettől függetlenül mind, eszméletlen sikeresek voltak.

• cateran
    Szép lista:) Kár, hogy majd minden gamma 2-3x rajta van:D A WoW elöfizetők állítólag már over 8 million,de ez csak annyit tesz, hogy sok az igénytelen ember a világban:P
  • Tinman #3
    "orulok hogy Blizzardnak 1 jatekkal bejott a siker"

1. A vizsgázó az álábbi felsorolatak közül karikázza be azokat a játékokat, melyek nem lettek sikeresek. /Hint: Blizzard az összes termék Blizzard./

* Battle Chess
    * Battle Chess II: Chinese Chess
    * BlackThorne
    * Blizzard Anthology
    * Blizzard's Game of the Year Collection
    * Diablo
    * Diablo (Game of the Year)
    * Diablo Battle Chest
    * Diablo Gift Pack
    * Diablo Hellfire Bundle
    * Diablo II
    * Diablo II (Collector's Edition)
    * Diablo II (Platynowa Kolekcja)
    * Diablo II: Exclusive Gift Set
    * Diablo II: Lord of Destruction
    * J.R.R. Tolkien's The Lord of the Rings, Vol. I
    * The Lost Vikings
    * Norse By Norse West: The Return of the Lost Vik...
    * StarCraft
    * StarCraft (BestSeller Series)
    * StarCraft 64
    * StarCraft: Battle Chest
    * StarCraft: Brood War
    * Warcraft Battle Chest
    * Warcraft II: Battle Chest
    * Warcraft II: Battle Chest Platinum
    * Warcraft II: Battle.net Edition
    * Warcraft II: Beyond the Dark Portal
    * Warcraft II: The Dark Saga
    * Warcraft II: Tides of Darkness
    * Warcraft III (Gold Edition)
    * Warcraft III: Battle Chest
    * Warcraft III: Reign of Chaos
    * Warcraft III: Reign of Chaos (Collector's Edition)
    * Warcraft III: Reign of Chaos (Gift Set)
    * Warcraft III: The Frozen Throne
    * Warcraft: Orcs & Humans
    * World of Warcraft
    * World of Warcraft (Collector's Edition)
    * World of Warcraft: The Burning Crusade
    * World of Warcraft: The Burning Crusade (Collect...

Mellesleg a cikkíró arra próbált meg utalni, hogy jópár arc Anetnél leledzik akik egykoron a Blizzardnál húzták az igát.

A tény meg az, hogy a WoW előfizetők száma kb. 6 millió.
    Míg a GW-t megvásárlók száma picit több, mint az előbbi szám fele, de aktívan jó ha 1-1.5 millóan játszák.
  • n0k0m
    "A World of Warcraft árnyékában az NCSoft, illetve az ArenaNet megalkották a maguk MMO-ját."

Miazhogy az arnyekaban alkottak meg? Meg ilyen "maguk" (kis csira szemet hulladek minekcsinaltak lokuki) MMojat. Ncsoft-nak nem 1 jateka van. GW mellett ottvan Lineage sorozat, Auto assault, city of heroes es nem beszelve a most bejovo cimekrol mint Aion, Tabula rasa (Dungeon runners, Exteel)...

Ncsoft kicsit regebben van az MMO piacon mint a Blizzard, orulok hogy Blizzardnak 1 jatekkal bejott a siker. Grat. De nem az MMO ose es istene, mar bocs.

Egyebkent Wow 2004 novembereben mig GW 2005 februarjaban jott ki. Valszeg nem 2 honap alatt raktak ossze a GW-t ... Tehat nem az ARNYEKABAN keszult, ha kozel egyszerre jottek ki.
  • Tinman #1
    Napi 6-7 óra játék után a 4. hónap felé közeledve már csak a haverok miatt jártam fel.

Ami tény: A GW nagyon szép, a GW hangulatos, a GW zenéje kiváló, a PVP izgalmas, kellően összetett, de bizony mélység tekintetében a WoW nyomába sem ér, az EQ2 PVE részének komplexitásáról pedig nem is álmodhat.

Ettől függetlenül 4-es fölé MMO, kár, hogy random elveszett pár száz ectoplasmám egy egyszerű átrakom egyik helyről a másikra művelet következtében (2mp alatt odalett 4 hónap "munkája"), akkor döntöttem el, hogy soha többé MMO-t.