20
  • Razgon
    Nem is tudtam, hogy a weboldalak bombákat is tudnak gyártani.
  • tar86
    Közben a tömegpúsztitó, fegyvergyártók, fegyverkereskedők, a hadiipar, él és virul.
  • sathinel
    Főleg hogy ha tudod hogy kell csinálni, akkor könyebben észreveszed ha egy barom terrorista van a közeledben. Mivel megborulsz hogy mi a francnak ezek az alapanyagok neki ha ebből pont bombát lehet gyártani. Egyébként meg csak néz az ember hogy vesz a másik ipari mennyiségben egy csomó össze nem tartozó anyagot:D Ha az idióták akarnak valamit, akkor ebben nem igazán akadályozza malyd ez. pl most angliában nem tanult orvosok voltak az elkövetők, akik biológia kémia tantárgyakból eléggé jeleskednek. Ennyi erővel a fémgyártást, fémmegmunkálást is lehet tiltani, hisz fegyvergyártást is sokan csinálnak. Szét kell nézni hány home made lőfegyvert készítenek a világban. Volt erről egy jó kis film.
  • Grifidos
    Nem hiszem , hogy a külömböző nemzetbiztonsági szolgálatok nagyon örülnének ennek. Hiszen ezeket a site-okat figyelik mindenkit visszanézegetnek aki ezeket az oldalakat látogatja.
    Akik pedig robbantgatnak azoknak nem kell felnézniük, hogy most mennyi műtrágyát és higítót kell venni...ők megkapják a cuccot és mehetnek a paradicsomba.
    Még emlékszem mekkora hoppá volt amikor egy amcsi fickó a 80'-as években épitett magának egy hordozó rakétát a nyilvános adatok alapján. Nagyon ólcsón...hadiipar rulz.
  • Max Damage
    Én is a 7-es postal értek egyet... Én fejből tudok ilyen oldalt, mert multkor kiváncsi voltam rá, hogy miből lehet előállítani, és őszintén megvallva, ettől még nem fogok bombát építeni, de attól hogy tudom, nem érzem magam bűnösnek... És attól, hogy az ember utánanézhet ezeknek a tényeknek, pont a szabad információáramlást kellene hogy segítse, nem kellene az embereket elzárni ilyen dolgoktól, főleg hogyha akarnak bármikor utánanézhetnek nekik gyak. minimális energiával. Azonkívül az internet lényege anno az informáicó megosztás volt, milyen dolog az ha pont ilyen dolgoktól vonunk meg az emberektől (mondjuk már egy ideje nem ez a lényeg, és a korlátozás is erősödik)... :)
  • AranyKéz
    Nekem az első dolgom lenne téged betiltani.
  • Dark Angel 666
    Az nem a nátrium ?
  • Mavericko
    Attól hogy betiltják a bombagyártó oldalakat, már amennyire lehetséges, attól még ha valaki van olyan okos hogy nem csak a monitor elött várja kidobni az ötletet az akár szakkönyvekben is utánanézhet...a bombákat akkoris elkészítik azok a bombaszakértő kis terroristák akik robbantgatnak hogyismondjam összevissza csakmert rosszul nézett rájuk valaki..szal a lényeg az ugyanaz marad
  • eax
    1.) Mitol szamit bombagyartasi utmutatonak? Kapasbol tudnek mondani egy rakas olyan kemiakonyvet, amibol kis esszel le lehet venni, hogy ebbol mekkora jo robbanoanyagot lehetne csinalni, es megsem "Terrorist HOWTO" a neve.
    2.) A terroristak ha akarjak, minimalis energiabefektetessel meg tudjak kerulni a dolgot (pl. darknet).
    3.) juhand-nak (#7) jar a pont
  • Csaba42
    Jaja, még a végén nem lesz kémia a kölköknek! Nevetséges az, hogy az ember mindig más elpusztítására akarja felhasználni a tudását. Ezért sem haladunk valami fényesen a fejlődéssel.
  • Cat #10
    Az öngyilkosságra buzdítás, illetve annak taglalása, hogy öld meg magad már ma is tilos.
  • FLD
    Van olyan anyag amire ha vizet öntünk, akkor elkezd égni nagy lánggal
    7-8.osztályba jártam és be is mutatta a kémiatanár, persze hozzátéve, hogy ezt senki ne próbálja ki, de sajna elfelejtettem az anyag nevet
    de visszagondolva lehet, hogy keverve voltak az anyagok, de a lényeg, hogy olcsón hozzáférhető és nagy pusztításra képes
  • Polemius
    Mint a példák mutatják, nem sok értelme van az ötletnek. Azok akik bevágják a 2 zsák műtrágyár a csomagtartóba, vagy a hordó benzint és mennek öngyilkos robbantani azoknak mindegy mi van a neten. Amelyik meg barkácsolni akar, az foghat egy könyvet és megnézi abban. Vagy a könyvtárakat és könyvesboltokat is betiltják??
  • juhand
    Bármi gyártásának a tudása nem bűn és nem lehet bűncselekmény.
  • sathinel
    veszel egy kémiakönyvet, és utánnanézel. Ennél több nem kell. Az alapanyagok a boltokban vannak. Csak normális ember nem csinál ilyesmit.

A cannabist miért is tiltanád? fejletebb országokban már rájöttek hogy az alkohol sokkal károsabb. Nézz szét a köv országokban hogy megy ez a téma: Hollandia, olaszország, anglia, svájc, stb. A statisztikák hogy mennyien fogyasztanak rendesen torzítanak. Pl olaszországban a szenyvízből kimutatható hogy mennyi kokaint fogyaszt egy város, és az amire gondoltak csak a fele, harmada volt a ténylegesnek.
  • sathinel
    vannak azért elmebetegek:DDD az előző szöveget egy fórumon találtam ahol bombakészítést tárgyalták.
  • sathinel
    http://www.roguesci.org/theforum/showthread.php?p=92126

magyarul!ez lol magyarul a cikkek

ez lol:
    A lenyeg a lenyeg:

a glicerin 6-os erteku alkohol..
    a saletromsav HNO3 az meg le tudja cserelni az alkohol gyokoket annal sokkal hevesebb aktiv csoportokra..
    Ez a nitroglicerin..csak asszem katalizator kell hozza....
    A lenyeg hogy nekem van mind a ket alapanyagbol otthon..
    ELADO:
    kb 20dkg TNF ami rokona a TNT-nek..sarga...apro darabos..
    es Trotil...30Dkg

ki mennyit ad erte? puskaport is tudok szerezni.....

Bye:

csak ovatosan
  • Yurij
    Na végre egy normális ötlet.
    Normális embert ilyen degenerált oldal nem érdekel hacsak nem valami beteg elméjü állat.
    Aki meg hivatalosan foglalkozik velle az meg nem a neten fog ehez hasonlo oldalakat keresni.
    Utana kezdenem a cannabis-os polok puloverek be tiltasat is.
  • sathinel
    Army Combat Training - Krav Maga [PDF]
    , de volt olyan doksim is hogy terror, hack, and fun

abban nem csak bomba, hanem játékgépek, autók feltörése, kormányzati hivatalok szopatása, és minden ami kb ezekvonzáskörébe tartozik. Engem is érdekelt, és láttam olyat hogy 3 mp 1-2 kocsitipus feltörése, stb. De attól még nem csináltam) ezek a doksik csak arra jók, hogy a tisztességes ember is belelásson ezekbe. A bűnöző ha akrja úgyis hozzájut. Manapság elég egy kémikust felkeresni, és megmondja hogy csinálj bombát, mérget, stb.
  • 1488
    hm... ki ismer ilyeneket? engem érdekelne, szimplán kíváncsiságból... még mielőtt betiltják