A kézírásunk, mint jelszavunk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a leírt szöveg formája függ még a papír minõségétõl is, egy kemény asztallapra helyezett vékony papírra másképp írunk mint ha 10 lapot összerakunk.
Csak igy tudom kezdeni ezt.
A fejlesztest erdemes megcsinalni, de ugyanakkor nem szabad konkret azonositasi lehetosegkent felhasznalni, legalabbis onmagaban nem!
A biometrikus azonositasokat szinten ugyanigy latom, foleg miutan Amerika tarolni akarja minden szemely biometrikus adatait *legalabbis a kicsit jobb moduaktol kezdve*; innen tekintve, az adott szemely teljes mertekben megszemelyesitheto a mai rendszerek szamara a szemely jelenlete nelkul.
Magyarul, aki szamitogep belepesre biometrikus egeret hasznal, vagy egyeb mas biometrikus azonositast, az mar nem annyira biztonsagos, mint ........
Es a sort lehetne ragozni tovabb es tovabb.
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
(Egyebkent ahhoz, hogy egy mezei PC-be be lehessen tolni a kezirast, ahhoz is eleg draga, egy fingerprint readerrel osszehasonlithato aru hw kell, szerintem).
The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Na meg illuminált állapotban is érdekes lehet ez az áláírásfelismerés 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
volt olyan, hogy a bankomban mielõtt egy nagyobb összeget akartam felvenni, átküldtek új aláírást bejegyeztetni, mert mondták, hogy mostanában egyre kevésbé hasonlít a pár évvel azelõtt megadotthoz