Live Earth 7.7.07

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyûlölöm a gportalos oldalak reklámozását...

http://new-rihanna.gportal.hu
flippy
tényleg, köszi <#worship>

Rage47
msn.com-on fenn van az egész koncert
Vége...Mindenütt az ismétlés megy csak :(

desigo
<#nyes>
hol lehet nézni? Nálunk nem megy a Cool :(

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Rage47
Armin van Buuren mikor lesz?:o
Bandee1987
LOL. most nézem Madonna koncertet, Madonna megszólal úgy 65-70 ezres közönség elõtt:
"If you want to save your planet, jump! Come on motherfuckers!" :DDD

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

flippy
Azt nemtudja valaki hogy utólag meglehet-e nézni valahol részletekben? Mert én leginkább a Red hot chili peppers-re vagyok kíváncsi, de valószínûleg lemaradok róla, mert nem leszek itthon.:(

Bandee1987
Most kezdõdött a wembleybõl a közvetítés, a genesis megy épp! :)

Bandee1987
Genesisre meg Duran Duranra leszek kiváncsi, majd nézem neten.

flippy
Valóban már vetítik a coolon:)

akyyy
cool honlapján is ott avn.

de mostanába nem nagoyn higyj ott el semmit, azt irták hamarosan megváltoztatják azota meg le*ják. pedig jõ lenne ha frissitenék :)

az összes csatorna közül ott a legigényesebb ( najó axn igényesebb:D)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

flippy
Remélem akkor csak a cool honlapját nem frissítették, és tényleg közvetítik :)

Pedig a TV-ben még mindig nyomják a 26 órás élõ közvetítésrõl szóló reklámot.

(#7: Ilyen az, amikor az ember gyorsan próbál írni, de nem ért hozzá. Ennyi helyesírási hibát...)

zolo
Talán tavaly hallottam róla, biztos jó lesz, de én a Sensationre fókuszálok inkább.

http://flickr.com/photos/zolika90/

flippy
A cool-on megnéztem a mûsort, és nem közvetítik. Pedig még reklámozták is, hogy szombaton reggel 8-tól 26 órán keresztül közvetítik......:S de a honlapján sehol semmi.

A coolon talán közvetítgwetnek, bár "ahazai elit" részvételével, tehát gyõzikesó lesz...

VRSDM
pont akkor leszünk a barátnõmmel fél évesek, 07.07.07-én :D
piszláv ... a neved látom nem tükrözi az érdeklõdési köröd ;]

most komolyan ennyien nem tudják :C pedig nem mai találmány ... na mind1 ennyit ahh .sg ez a két betû mindent megmagyaráz

u dont have to listen anybody else but me

lpmaskmancick
király lesz Linkin Park is,csak Tokyoban,õk fogják indítani a sorozatot,vagyis én úgytom

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

És nem vagy vele egyedül.Utólsó lett volna hogy egy koncertre gondoljak,azt hittem valami felhasználó progi,na de ne offoljunk :)

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

elõször azt hittem hogy ez a GoogleEarth folytatása...

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

PíszLávJuniti
ezmicsoda?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

flippy
Sziasztok!

Nemsokára (szombaton) lesz a Live Earth nevû „koncert sorozat”. Sajnos nem tudom, hogy pontosan mikor lehet látni tv-ben. Rtlklubon vasárnap éjjel lesz, de az gondolom ismétlés, és nem az egészet adják le. Nem tudjátok, hogy lehet-e valahol (internet, tv) élõben, vagy ismétlésként megnézni? És nem tudja valaki, hogy a kiírják-e valahol a koncertek idõpontját, mert ezt a hivatalos oldalon nem találtam…
(nem találtam ilyen topikot)

hivatalos oldal