Throne Of Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na asszem nem igen váltott ki tul nagy sikert, ez a topic, bár nem tudom hogy miért.
Elmondaná valaki hogy mért mondja mindenki azt hogy nem inygenes??? Énis ingyen töltöttem le....

Errõl ennyit
Olcsóvér
tudok ingyenes klienst de az már...

Acer Aspire one

Sir Quno Jedi
Nem ingyenes, nem érdekel. Akkor sem, ha "csak" meg kell venni a klienst és utána lenne ingyenes. Ugyanúgy lehúzás.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

http://www.gamedaily.com/shadowbane/pc/game-downloads/2014
a letöltés linkje.
[email protected] vegyél fel és mindent apro részt megbeszélünk...
Frosty01
LINEKET!

regisztráció
letöltés
gépkonfig igény
FAQ

practitioner of the forbidden arts of death

Kár pedig el kéne az ember
utóbbi 😄 De nem is vok naon MMORPG-s...
Na és nincs kedved megint játszani, vagy annyira nem jött be?
heheehehh..looool, már nyitottál egy ilyen topicot Shadowbane néven, de bezárták... most az alcímével próbálkozol... nagggyon okos 😊 Egyébként én is kipróbáltam a gamet, és nem rossz ahhoz képest, hogy ingyenes.
" felér egy WoW-val is " szerinted 😄

Ekkora allreget..:c

Nem warezról töltöm le, az megint más kérdés hogy az elõzõ topic is az enyém, de azt lezárták :S

Viszont fontosnak tartjuk, akik ezzel játszanak, hogy népszerûsítsük a játékot, mivel felér egy WoW-val is . tehát akinek nem szimpatikus annak nem kell olvasnia, de lehet hogy valakinek meg jön hozzá a kedve. Szerintem.
Zomil
vazze és ráadásul te nyitottad az elözö shadowbane topicot is...hát gratulálok hozzá

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
a keresö jó
egyébként meg ez fizetös az más kérdés h te warezról letöltöd....

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Na tehát ingyenes csak az idõt kell rááldozni, hogy letöltsed, kb 1 GB és meg várni amig felpatcheli de ez nem sok idõ. Annál több az amig kitalálod hogy mien karaktert akarsz inditani... 😄

Szerintem itt-sajnos- nem sokan ismerik ezért nem is fogsz egyhamar választ kapni a játékról. De probáldd ki ha van idõd...
loál

reklám reklám!!!4<#idiota>

amúgy,milyen,jó gém?(nem Gots-tól várom,hanem másoktól,akik játszottak ezzel)

Napot!

Mint remélem sokan tudják ezt a topicot azért nyitottam, hogy a Shadowbane nevû MMORPG-t reklámozzam, és mindenkit rábirjak arra hogy kiprobálja ezt a teljesen ingyenes mégis eredeti játékot. Aki szeret a fantasy világban élni, valamint szereti a PvP-t annak feltétlenül ki kell probálnia, mivel ez a két fõ összetevõje a játéknak.

Mivel ez az elsõ ilyen játékleiros topicom, nem igazán tudom, hogy mit is kéne beleirni a játékról... Talán az alapok beleférnek: 12 faj ebböl 22 kaszt választási lehetõség 10es szinten a maximum szint 75 amit ha aktivan játszik az ember 1-2 hét alatt elérhet.

De ami miatt mégis jobb mint a WoW az az hogy itt a játékcélja az hogy várat foglalj azt felépitsd fejleszd megvédd. Ebben a sorrendben. Ahhoz azonban hogy elit ruháid legyenek bányát kell foglalni, ami pedig PvPhez vezet, mivel bányból kevesebb van mint várból, és az erõforrásokra mindenkinek szüksége van, mivel itt ez a játék alapja...

Na röviden ennyit bevezetõnek...Várom a további kérdéseket.
Aki kedvet kap vegyen fel msnre: [email protected] a többit majd ott

További szép napot!