21
MMORPG ahol a PvP a lényeg
  • GOTS
    Na asszem nem igen váltott ki tul nagy sikert, ez a topic, bár nem tudom hogy miért.
  • GOTS
    Elmondaná valaki hogy mért mondja mindenki azt hogy nem inygenes??? Énis ingyen töltöttem le....

Erről ennyit
  • Olcsóvér
    tudok ingyenes klienst de az már...
  • Sir Quno Jedi
    Nem ingyenes, nem érdekel. Akkor sem, ha "csak" meg kell venni a klienst és utána lenne ingyenes. Ugyanúgy lehúzás.
  • GOTS
    http://www.gamedaily.com/shadowbane/pc/game-downloads/2014
    a letöltés linkje.
  • GOTS
    [email protected] vegyél fel és mindent apro részt megbeszélünk...
  • Frosty01
    LINEKET!

regisztráció
    letöltés
    gépkonfig igény
    FAQ
  • GOTS
    Kár pedig el kéne az ember
  • csgj
    utóbbi :D De nem is vok naon MMORPG-s...
  • GOTS
    Na és nincs kedved megint játszani, vagy annyira nem jött be?
  • csgj
    heheehehh..looool, már nyitottál egy ilyen topicot Shadowbane néven, de bezárták... most az alcímével próbálkozol... nagggyon okos :) Egyébként én is kipróbáltam a gamet, és nem rossz ahhoz képest, hogy ingyenes.
  • r4pt0r
    " felér egy WoW-val is " szerinted :D
  • zoolee
    Ekkora allreget..:c
  • GOTS
    Nem warezról töltöm le, az megint más kérdés hogy az előző topic is az enyém, de azt lezárták :S

Viszont fontosnak tartjuk, akik ezzel játszanak, hogy népszerűsítsük a játékot, mivel felér egy WoW-val is . tehát akinek nem szimpatikus annak nem kell olvasnia, de lehet hogy valakinek meg jön hozzá a kedve. Szerintem.
  • Zomil
    vazze és ráadásul te nyitottad az elözö shadowbane topicot is...hát gratulálok hozzá
  • Zomil
    a keresö jó
    egyébként meg ez fizetös az más kérdés h te warezról letöltöd....
  • GOTS
    Na tehát ingyenes csak az időt kell rááldozni, hogy letöltsed, kb 1 GB és meg várni amig felpatcheli de ez nem sok idő. Annál több az amig kitalálod hogy mien karaktert akarsz inditani... :D

Szerintem itt-sajnos- nem sokan ismerik ezért nem is fogsz egyhamar választ kapni a játékról. De probáldd ki ha van időd...
  • gyuri12
    loál
  • Lyan Kyj
    Ingyenes? Tényleg?
  • gyuri12
    reklám reklám!!!4

amúgy,milyen,jó gém?(nem Gots-tól várom,hanem másoktól,akik játszottak ezzel)
  • GOTS
    Napot!

Mint remélem sokan tudják ezt a topicot azért nyitottam, hogy a Shadowbane nevű MMORPG-t reklámozzam, és mindenkit rábirjak arra hogy kiprobálja ezt a teljesen ingyenes mégis eredeti játékot. Aki szeret a fantasy világban élni, valamint szereti a PvP-t annak feltétlenül ki kell probálnia, mivel ez a két fő összetevője a játéknak.

Mivel ez az első ilyen játékleiros topicom, nem igazán tudom, hogy mit is kéne beleirni a játékról... Talán az alapok beleférnek: 12 faj ebböl 22 kaszt választási lehetőség 10es szinten a maximum szint 75 amit ha aktivan játszik az ember 1-2 hét alatt elérhet.

De ami miatt mégis jobb mint a WoW az az hogy itt a játékcélja az hogy várat foglalj azt felépitsd fejleszd megvédd. Ebben a sorrendben. Ahhoz azonban hogy elit ruháid legyenek bányát kell foglalni, ami pedig PvPhez vezet, mivel bányból kevesebb van mint várból, és az erőforrásokra mindenkinek szüksége van, mivel itt ez a játék alapja...

Na röviden ennyit bevezetőnek...Várom a további kérdéseket.
    Aki kedvet kap vegyen fel msnre: [email protected] a többit majd ott

További szép napot!