Eset Smart Security
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Csökkentett módban indítod a win-t és törlöd az egyik vírusirtót. Felesleges volt az op-ot újrahúzni.
Az volna a kérdésem hogy ti szerintetek jobban járok ha fel rakom ezt az Eset Smart Security vírusirtót a laptopra vagy maradjak az AVG Internet Security 2011-nél???
A gépigény ha kell:
1 GB RAM
Intel Pentium 4 2.00GHz (1 magos)
Remélem, hogy valaki használ még Mozilla Thunderbirdet, és tud nekem segíteni:
A Thunderbird 3.01-es verzió óta nem támogatja az levelezõ kliensbe beépülõ "Eset Smart Security Extensions"-t, tudja valaki, hogy most akkor a postafiók ellenõrzésére azóta erre született valami más módszer, vagy csak ezt a klienst nem támogatja még mindig?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kérdésem az lenne, hogy mit hogyan állítsak be, hogy az Eset Smart Security (5-ös) a legjobban védje a gépemet? (Az nem számít, ha lassul tõle a gép.)
A válaszokat elõre köszönöm!<#vigyor4>#vigyor4>
/Intel Caleron CPU E3400 @ 2.60Ghz, 4.0GB, Nvidia GeForce GT 440 (OC version)/ Windows 7 Professional 64-bit.
Feltelepítettem az j esetet:
ESET Smart Security 5.0.93.7 x64
Minden rendesen mûködik kivéve a tûzfalat mert az folyamatosan dobálja fel ugyan azt az ablakot hiába engedélyeztem neki, hogy kimehet.
Érdekelne, hogy van-e valakinek felesleges ESS licence? Cserébe 2 gépre érvényes NOD32 licencet tudnék adni (2013.06.-ig érvényes)
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
A tûzfalában hogy lehet beállítani, hogy egyes programokat ne engedjen ki az internetre ?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
every damn day
every damn day
"további beállítások" címén szépen megtalálsz minden választható opciót és azokon végigmenve (kb. 5perc) szépen a saját igényeidhez illesztheted (laptop)
Nézd meg az Eszközök/Feladatütemezõnél mi van beállítva vizsgálatra (vagy hasonló néven) és azokat ne engedélyezd. Legalább is ne mindet, hanem döntsd el Te, melyik menjen. De adhatsz hozzá másik feladatot is vagy éppen törölheted is. Rád van bízva mint felhasználóra.
Még kezdõ vagyok az ESS-al, és az lenne a kérdésem, hogy mért van az, hogy a kis ikon mindig pörög ott a sarokban? A laptop állandóan dolgozik miatta... Valami ötlet hogy miért?
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Akinek a frissítés nem sikerül, nem nála van a hiba, a Sicontact tájékoztatása szerint szerverprobléma okozza a hibát.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Ki lehet azt kapcsolni, hogy ne ellenõrize, hogy a Win XP-men fenn-e vannak a legújabb frissítések ?
Lenne egy olyan problémám h az EKRN.exe ,játék közben felmegy 50-60%-os processzor zabálásra...leszeretném állítani ,addig míg játszom de az istenért nem engedi,vagyis engedi a feladat kezelõben,de egybõl megjelenik újra... segítség pls! :(