85
2001. 01. 07 előtt, vagy aznap
-
#85 superwarez is volt -
#84 inkább Supergamez ;) -
#83 hajdan, nagyon, nagyon régen -
#82 ez az egész egy warez oldalnak indult?? -
#81 Megvan, ki regelt 6-án: Dikkma -
#80 Nem, régen superwarez volt az oldala neve. -
#79 Nem inkább supergamez? -
#78 huhh, elég egyhangú volt :D -
#77 Játékosok fóruma 2003-ból:
Fórum 2003
A főoldal 2001-ből, már ami megmaradt belőle:
2001
-
#76 engem érdkelne hogy nézett ki az sg fórum akkor amikor indult :) nincs valakinek képe? :) -
#75 Namost akkor csináljunk olyat, hogy mindenki írja be mikor volt az első fórumos hsz-e az interneten evör :D
Nekem: 1999.04.13 az Index fórumon. (akkor még Internetto volt)
Már akkor is látogattam az SG-t, csak akkor még SuperWarez volt a neve :) -
#74 Jah, én is ebbéli félelmemben regeltem. Jó rég vót. Zíró déj epz 1 kollégiumból...régi szép idők! -
#73 a megfejtés: valmelyik moderátor
csak sötét volt, és kicsit odébb gépeltem ugyanezt
de annyira röhögtam amikor elolvastam :DDD
hogy bennehagytam -
#72 "vnekyuj niderétir!"
Itt csak rátenyeréltél a billentyűzetre, vagy ez valami rejtvény? :D
Várj, a második szó a moderátor elgépelése, már látom :) Az első egyelőre passz :)
-
Nuki #71 -
#70 De azóta asszem így is behoztam a lemaradásomat és rengeteg kis nyominger buta száját kentem el a RENDSZER védelmében. A REND mindenek felett! :DDD SZÚSZÁ! -
#69 Én sajnos újreg vagyok, mert anno elvből antiregizéspárti voltam, csak később kényszerültem rá és akkor már én is a kötelező regizést támogattam és magam is jó példával jártam elől. EZ még akkor volt, mikor a sok unreg szétbaszott mindent, sőt még az én nevemmel is töbször visszaéltek a piszkoszok! :D -
#68 csatlakozom :-D -
Nuki #67 oldal alja:
"© 1998-2007 SG.hu Kiadói Kft. - Minden jog fenntartva!"
ebből lehet logikázni... -
Nuki #66 #18: anyáztunk is eleget....:)
#20: én igen, és nagyban toltuk a Runescape-t... :D
#33: vagy annyira kispöcs volt akkor, hogy most még nincs munkája. családja van. :) csak nembiztos hogy ő a legidősebb a háztartásban
#35: én anno azért regisztráltam, előtte regnélkül irogattam, mert akartam ilyen kopirájt (c) betűt a nevem elé :DD
/talán ezt kaptad ha regeltél...logó kicsit később jöhetett/
-
[Walaki]D`Lair #65 Én februárban asszem :) -
#64 Asszem még Róka is 7-ei. -
#63 én asszem 7-én. -
Szabi1991 #62 aznap lettem 10 éves :D -
#61 2001. 03. 13., bár nem ezen a néven...
csatlakozhatok az öregek klubjához? -
#60 :DDDDDDDD -
#59 vnekyuj niderétir! írjuk már át a topik címét egy g-re, köszönöm szépön :) -
#58 több mint félévvel le vagyok maradva
újreg: / -
#57 Most nézem, létezik, hogy annak idején én a Hellboy játék miatt regelem?!?!
Hahaha! :D
U.i.: Amúgy mikor elolvastam a topik címét, egyszerűen nem bírtam értelmezni (Ki reggelt 7 előtt, ki kelt fel 7 előtt, vagy mi? :)) -
#56 Beszállok én is az öregek klubjába!
Amúgy ha jól emlékszem, Supergamez előtt Superwarez volt a neve az oldalnak :) -
#55 jó St-t -.- -
#54 először én is :DDDDddddddd -
#53 jó regelt! -
#52 tudtok mondani egy pontos dátumot mikor indult az sg? -
#51 oh my gosh én elég későn regeltem... még a tesóm regelt először és eleinte az ő nevével irogattam...
Nembaj imádom a csillagaimat:P
cute star bitches:D -
#50 nekünk volt netünk '99-ben, de tudtam, ha ide regelek korán akkor nagy geek lesz belőlem egyszer. rossz humor érzékű, újregekre véresen lesújtó, a nyálát a másik hozzászólásaira csorgató, fikázó személyiség lett volna belőlem. -
dav1d #49 még modemes kapcsim volt ugy emlékszek h full kék volt a régi design bár nem vagyok biztos benne...valaki megtudja mondani jól emlékszek e? :S ...amugy 2004 ben kaptam újra netet akkor regiztem -
#48 az első regem ati09 egyik hszét megtaláltam 2001 augusztus 16..kemény 12 éves voltam vagymennyi:D -
#47 -
#46 jah
elmegyünk kocsmázni