Superman csak 2010-ben tér vissza?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Sokkal akciódúsabb, látványosabb filmet kell készíteni, ha valaki a maszkabálos filmek teruletén akar érdemlegeset alkotni."
a szívembõl szóltál haver.<#taps>#taps><#taps>#taps>
a szívembõl szóltál haver.<#taps>#taps><#taps>#taps>
kaka
következõ részbe benne lesz szuperman kicsit bizarabb kiadásban alias BIZZARO X-D
a felsorolt filmek közül egyik se volt fantasy. A superman egy képregény film, és sztem ahoz hû volt az új rész. Hozta a superman vonalat. Clark bácsi már csak egy ilyen érzelgõs fickó, ez van, ilyen a superman. És én õszintén szólva örültem, hogy enm egy kétórányi házdobálást és lézerszemelést láttam, hanem egy meberi karakter bemutatását.
Az új superman akkor is szar volt. <#nyes>#nyes> Eleve nem bírom ezeket a fantasy filmeket, de azért megnéztem oket, foleg haverok unszolására (Batman, Fantastic Four, Spiderman, Hellboy...). De ezt egyszeruen ki kellett venni a lejátszóból, mert úgy éreztem, magam ellen kovetek el bunt, ha még 1 órát rászánok a filmre. Sokkal akciódúsabb, látványosabb filmet kell készíteni, ha valaki a maszkabálos filmek teruletén akar érdemlegeset alkotni.
Persze, hogy fikázzák, mára ez lett a divat... MINDENT FIKÁZNI!
Más dolog, hogy én ezzel VÉGKÉPP nem értek egyet! (Nem az adott filmre vonatkozóan, hanem úgy globálisan)
Más dolog, hogy én ezzel VÉGKÉPP nem értek egyet! (Nem az adott filmre vonatkozóan, hanem úgy globálisan)
sztem jó volt az elsõ rész
nekem a batman nem tetszett annyira 😊
(érdekes h minden filmes cikknél fikázzák a filmeket a hozzászólók 😊
nekem a batman nem tetszett annyira 😊
(érdekes h minden filmes cikknél fikázzák a filmeket a hozzászólók 😊
honnan veszed, hogy ugyanolyan hosszú lesz?még el sem kezdték<#wow3>#wow3>
"Ennyi idõ alatt egy qrva jó filmet kell összehozniuk."
a forgatás ugyanolyan hosszú lesz, csak most mást csinálnak a készítõk.
a forgatás ugyanolyan hosszú lesz, csak most mást csinálnak a készítõk.
"Batman Begins féle frissítés kellett volna, és nem ez a "kívül hordom az alsó gatyám, közben feszül a latex ruci" féle felállás! "
ez az! batman és a gumiruci. sokkal jobb.
ez az! batman és a gumiruci. sokkal jobb.
Ez a Superman srácok...
2010??Ennyi idõ alatt egy qrva jó filmet kell összehozniuk.Az elsõ részben semmi action(Superman-t jól megrugdossák a végén oszt ennyi) és sok sok nyálas,uncsi rész és az a régi eredeti fos zene...
kaka
Az elsõ részt sem tudtam megnézni, mert olyan gyengének tartom... 😞
Batman Begins féle frissítés kellett volna, és nem ez a "kívül hordom az alsó gatyám, közben feszül a latex ruci" féle felállás! Eléggé gyerekes...ráadásul az alap szitut úgy ahogy van én kompletten átgondoltam volna (az erõket és egyebeket). Hülyeség a sztori na...ez van. Miután az elsõ nem érdekel, a második sem fog. De ez csak én vagyok. Lehet hogy más szereti és ezért él-hal, annak nem fogom kedvét szegni. 😊
Batman Begins féle frissítés kellett volna, és nem ez a "kívül hordom az alsó gatyám, közben feszül a latex ruci" féle felállás! Eléggé gyerekes...ráadásul az alap szitut úgy ahogy van én kompletten átgondoltam volna (az erõket és egyebeket). Hülyeség a sztori na...ez van. Miután az elsõ nem érdekel, a második sem fog. De ez csak én vagyok. Lehet hogy más szereti és ezért él-hal, annak nem fogom kedvét szegni. 😊