12
-
#12 "Sokkal akciódúsabb, látványosabb filmet kell készíteni, ha valaki a maszkabálos filmek teruletén akar érdemlegeset alkotni."
a szívemből szóltál haver. -
Norberto91 #11 következő részbe benne lesz szuperman kicsit bizarabb kiadásban alias BIZZARO X-D -
Lordboxi #10 a felsorolt filmek közül egyik se volt fantasy. A superman egy képregény film, és sztem ahoz hű volt az új rész. Hozta a superman vonalat. Clark bácsi már csak egy ilyen érzelgős fickó, ez van, ilyen a superman. És én őszintén szólva örültem, hogy enm egy kétórányi házdobálást és lézerszemelést láttam, hanem egy meberi karakter bemutatását. -
Mythic #9 Az új superman akkor is szar volt. Eleve nem bírom ezeket a fantasy filmeket, de azért megnéztem oket, foleg haverok unszolására (Batman, Fantastic Four, Spiderman, Hellboy...). De ezt egyszeruen ki kellett venni a lejátszóból, mert úgy éreztem, magam ellen kovetek el bunt, ha még 1 órát rászánok a filmre. Sokkal akciódúsabb, látványosabb filmet kell készíteni, ha valaki a maszkabálos filmek teruletén akar érdemlegeset alkotni. -
NintendoGC #8 Persze, hogy fikázzák, mára ez lett a divat... MINDENT FIKÁZNI!
Más dolog, hogy én ezzel VÉGKÉPP nem értek egyet! (Nem az adott filmre vonatkozóan, hanem úgy globálisan) -
#7 sztem jó volt az első rész
nekem a batman nem tetszett annyira :)
(érdekes h minden filmes cikknél fikázzák a filmeket a hozzászólók :) -
neoG #6 honnan veszed, hogy ugyanolyan hosszú lesz?még el sem kezdték -
winnie #5 "Ennyi idő alatt egy qrva jó filmet kell összehozniuk."
a forgatás ugyanolyan hosszú lesz, csak most mást csinálnak a készítők. -
winnie #4 "Batman Begins féle frissítés kellett volna, és nem ez a "kívül hordom az alsó gatyám, közben feszül a latex ruci" féle felállás! "
ez az! batman és a gumiruci. sokkal jobb. -
albatros #3 Ez a Superman srácok... -
#2 2010??Ennyi idő alatt egy qrva jó filmet kell összehozniuk.Az első részben semmi action(Superman-t jól megrugdossák a végén oszt ennyi) és sok sok nyálas,uncsi rész és az a régi eredeti fos zene...
-
#1 Az első részt sem tudtam megnézni, mert olyan gyengének tartom... :(
Batman Begins féle frissítés kellett volna, és nem ez a "kívül hordom az alsó gatyám, közben feszül a latex ruci" féle felállás! Eléggé gyerekes...ráadásul az alap szitut úgy ahogy van én kompletten átgondoltam volna (az erőket és egyebeket). Hülyeség a sztori na...ez van. Miután az első nem érdekel, a második sem fog. De ez csak én vagyok. Lehet hogy más szereti és ezért él-hal, annak nem fogom kedvét szegni. :)