Mentőövet kaphatnak az internetes rádiók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.
Azt nem tudják megcsinálni a netrádiók, hogy átköltöznek egy másik országba? Bejegyeznek egy céget valahol afrikában oszt jóvan.
http://www.raphirek.hu
Az epp eleg baj ha az amerikai radiok kozul jopar lehuzza a rolot... Kedvenc adoim kozul is par orankent bemondja hogy "segiiitseg! kozeleg a kapuzaras napja!" http://www.savenetradio.org/
10 days 3 hours 0 minutes 0 seconds left to July 15, 2007 the Day the Music Dies...
10 days 3 hours 0 minutes 0 seconds left to July 15, 2007 the Day the Music Dies...
hmmm modt még, most még.
Az éterben és emelett a neten is sugárzó rádióállomásokra,gondolom ez nem vonatkozik?Ha jól értettem,hogy ez csak az USA-ban lévõ webrádiókra vonatkozik.
elég megnézni a magyar zenetévé adásait. Lol azok az elõadók akik énekelnek. 50%-a mehetne a sülyesztõbe. Na elkezdek letölteni minden zenét, rádiót ami tetszik, hogy ha véletlen megszûnik legyen mit hallgatni. 1-1.5 éve nem töltöttem le zenét, mert rádióról hallgattam. Márpedig abból volt eddig sok jó.
Remélem ha tönkremennek a kiadók, akkor visszatérünk az értelmes megoldásokhoz. Inkább veszek szlovákoktól 70-80 forintért DVD-ket(nehogy még abból is keressenek!), és kiírok mindent ami tetszik. Ja és mindezt ezentúl megosztom haverokkal, hogy õk is hozzanak nekem zenéket. Na ez ellen tegyen valamit a sok pénzéhes botfülû barom.
Remélem ha tönkremennek a kiadók, akkor visszatérünk az értelmes megoldásokhoz. Inkább veszek szlovákoktól 70-80 forintért DVD-ket(nehogy még abból is keressenek!), és kiírok mindent ami tetszik. Ja és mindezt ezentúl megosztom haverokkal, hogy õk is hozzanak nekem zenéket. Na ez ellen tegyen valamit a sok pénzéhes botfülû barom.
Szerintem meg amíg valaki vesz mûsoros zenei CD-t, addig úgysem fognak ráébredni, hogy már ez nem az a világ, mint eddig.
A gondolkodásuk teljesen világos. Eddig minden évben X dollár volt a bevétel. Ez most erõsen kezd esni. Ergo, állandóan új behajtható pénz kell nekik, hogy kilegyen az a bizonyos X dollár. A vita sem nem a zenérõl, sem a zerzõi jogról, sem pedig a mûszéekrõl nem szól. Minden duma amit elõhoznak, csak vakítás,amivel meg akarják magyarázni a döntéseket, amik kizárólagosan csak azt az X dollár célozzák meg.
Ne vegyetek mûsoros CD-t, én amondó vagyok.
A gondolkodásuk teljesen világos. Eddig minden évben X dollár volt a bevétel. Ez most erõsen kezd esni. Ergo, állandóan új behajtható pénz kell nekik, hogy kilegyen az a bizonyos X dollár. A vita sem nem a zenérõl, sem a zerzõi jogról, sem pedig a mûszéekrõl nem szól. Minden duma amit elõhoznak, csak vakítás,amivel meg akarják magyarázni a döntéseket, amik kizárólagosan csak azt az X dollár célozzák meg.
Ne vegyetek mûsoros CD-t, én amondó vagyok.
a szomszéd fán van 3 rigó.
A rigók után a 10 lakó aki hallja be kellene fizetni a jogdíjat.
ami 0,005$/rigo/fõ
A rigók elõadói díját, meg behajtjuk a rigó alapítványtól, mert a rigó fizetésképtelen.
Különben is a kérdés mi számít zenének?
ki mondja meg, hogy énekelek, beszélek, reppelek, vagy csak jön ki a hang, és ez mennyire Öncélú, vagy biznic.
Tehát, ha a zenémre bebizonyítják, hogy zene. egyértelmûen, nem csak hangalapú önkifejezés, akkor mehet a hacacáré.
Emberek, Így is meghalt a zenecsinálás ezek miatt.
tényleg. a Csend zene?
A rigók után a 10 lakó aki hallja be kellene fizetni a jogdíjat.
ami 0,005$/rigo/fõ
A rigók elõadói díját, meg behajtjuk a rigó alapítványtól, mert a rigó fizetésképtelen.
Különben is a kérdés mi számít zenének?
ki mondja meg, hogy énekelek, beszélek, reppelek, vagy csak jön ki a hang, és ez mennyire Öncélú, vagy biznic.
Tehát, ha a zenémre bebizonyítják, hogy zene. egyértelmûen, nem csak hangalapú önkifejezés, akkor mehet a hacacáré.
Emberek, Így is meghalt a zenecsinálás ezek miatt.
tényleg. a Csend zene?
kalandra fel!
gratulálok a zeneiparnak.ez a döntés nekem annyit jelentett,hogy megszûnt a kedvenc prográdióm ( http://www.progressivesoundscapes.com/ ).remélem,hogy a zeneipar teljesen tönkremegy,és nem élõsködnek tovább a zenészeken.ez a döntés kb annyit jelent,hogy azok a rádiók,amelyek valamilyen rétegzenét sugároztak,szépen becsukhatják a boltot...
tehát aki nem az mtv-n meg a vivan nevelkedik,dögöljön meg.
a zenészeknek lassan rá kéne már jönni,hogy kiadók nélkül is lehetne profitot termelni,én inkább fizetnék közvetlenül nekik.
tehát aki nem az mtv-n meg a vivan nevelkedik,dögöljön meg.
a zenészeknek lassan rá kéne már jönni,hogy kiadók nélkül is lehetne profitot termelni,én inkább fizetnék közvetlenül nekik.
A törekvés látszik. Meg akarják õket ölni...
Az még hagyján, de valami horribilis összegrõl van szó, valami 0.08$/szám/hallgató.
Amelyik rádiónak van 1000 hallgatója (ez még nem is olyan sok) az minden egyes szám után 80 dollárt perkál, ami azért nem kevés.
Amelyik rádiónak van 1000 hallgatója (ez még nem is olyan sok) az minden egyes szám után 80 dollárt perkál, ami azért nem kevés.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem