11
  • pzatya
    .
  • Feriboy
    Azt nem tudják megcsinálni a netrádiók, hogy átköltöznek egy másik országba? Bejegyeznek egy céget valahol afrikában oszt jóvan.
  • remark #9
    Az epp eleg baj ha az amerikai radiok kozul jopar lehuzza a rolot... Kedvenc adoim kozul is par orankent bemondja hogy "segiiitseg! kozeleg a kapuzaras napja!" http://www.savenetradio.org/
    10 days 3 hours 0 minutes 0 seconds left to July 15, 2007 the Day the Music Dies...
  • Tripax
    hmmm modt még, most még.
  • gregor
    Az éterben és emelett a neten is sugárzó rádióállomásokra,gondolom ez nem vonatkozik?Ha jól értettem,hogy ez csak az USA-ban lévő webrádiókra vonatkozik.
  • sathinel
    elég megnézni a magyar zenetévé adásait. Lol azok az előadók akik énekelnek. 50%-a mehetne a sülyesztőbe. Na elkezdek letölteni minden zenét, rádiót ami tetszik, hogy ha véletlen megszűnik legyen mit hallgatni. 1-1.5 éve nem töltöttem le zenét, mert rádióról hallgattam. Márpedig abból volt eddig sok jó.

Remélem ha tönkremennek a kiadók, akkor visszatérünk az értelmes megoldásokhoz. Inkább veszek szlovákoktól 70-80 forintért DVD-ket(nehogy még abból is keressenek!), és kiírok mindent ami tetszik. Ja és mindezt ezentúl megosztom haverokkal, hogy ők is hozzanak nekem zenéket. Na ez ellen tegyen valamit a sok pénzéhes botfülű barom.
  • strogg
    Szerintem meg amíg valaki vesz műsoros zenei CD-t, addig úgysem fognak ráébredni, hogy már ez nem az a világ, mint eddig.

A gondolkodásuk teljesen világos. Eddig minden évben X dollár volt a bevétel. Ez most erősen kezd esni. Ergo, állandóan új behajtható pénz kell nekik, hogy kilegyen az a bizonyos X dollár. A vita sem nem a zenéről, sem a zerzői jogról, sem pedig a műszéekről nem szól. Minden duma amit előhoznak, csak vakítás,amivel meg akarják magyarázni a döntéseket, amik kizárólagosan csak azt az X dollár célozzák meg.

Ne vegyetek műsoros CD-t, én amondó vagyok.
  • smokedoc
    a szomszéd fán van 3 rigó.
    A rigók után a 10 lakó aki hallja be kellene fizetni a jogdíjat.
    ami 0,005$/rigo/fő
    A rigók előadói díját, meg behajtjuk a rigó alapítványtól, mert a rigó fizetésképtelen.

Különben is a kérdés mi számít zenének?
    ki mondja meg, hogy énekelek, beszélek, reppelek, vagy csak jön ki a hang, és ez mennyire Öncélú, vagy biznic.

Tehát, ha a zenémre bebizonyítják, hogy zene. egyértelműen, nem csak hangalapú önkifejezés, akkor mehet a hacacáré.

Emberek, Így is meghalt a zenecsinálás ezek miatt.
    tényleg. a Csend zene?
  • lammergeyer
    gratulálok a zeneiparnak.ez a döntés nekem annyit jelentett,hogy megszűnt a kedvenc prográdióm ( http://www.progressivesoundscapes.com/ ).remélem,hogy a zeneipar teljesen tönkremegy,és nem élősködnek tovább a zenészeken.ez a döntés kb annyit jelent,hogy azok a rádiók,amelyek valamilyen rétegzenét sugároztak,szépen becsukhatják a boltot...
    tehát aki nem az mtv-n meg a vivan nevelkedik,dögöljön meg.
    a zenészeknek lassan rá kéne már jönni,hogy kiadók nélkül is lehetne profitot termelni,én inkább fizetnék közvetlenül nekik.
  • htmm
    A törekvés látszik. Meg akarják őket ölni...
  • Sadist
    Az még hagyján, de valami horribilis összegről van szó, valami 0.08$/szám/hallgató.
    Amelyik rádiónak van 1000 hallgatója (ez még nem is olyan sok) az minden egyes szám után 80 dollárt perkál, ami azért nem kevés.