Itt a Fűrész IV sztorija
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tök durva. Ha sokáig nézed, olyan mintha egyre pirosabbak lennének a betük (saw).<#buck>#buck><#vigyor3>#vigyor3>
Lehet,hogy az én szememmel van a gond,de a fenti képen a "Saw" felirat nem villog? <#idiota>#idiota>
\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"
Látom, haver, Te sem olvasod el a cikket, ha mégis, akkor meg nem tudod értelmezni.
Tûzparancs volt a film címe
Nem feltétlenül, itt egy ellenpélda: film címét nemtudom de mostanában lesz a tv-ben vmi repülõs. Egy utasszállítóra szállnak át a levegõben 1 lopakodóról katonák és Steven Segal kirepül a gépbõl, pedig fõszereplõnek írták.
Bocs az OFF-ért.
Bocs az OFF-ért.
Jessica Albás "A szem"-et már nagyon várom!! <#eljen>#eljen>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ez 1 nagy kacsa lesz az tuti....ez is átverés...
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
Ilyen filmnél direkt tesznek be ismeretleneket okostojás. Pont azért, mert, ha mondjuk megvennék Bruce Willist, akkor szted mekkora esély lenne, hogy pl. az elsõ 15 percben meghal? Kiszámítható lenne, hogy a sztár túléli. Éééérteeem? 😊
Amúgy pl. az Alienben sem ismerte akkor még a kutya se a csajt, így nem volt kitalálható, hogy pont az marad meg. A többi részben persze már adott volt, hogy úsgyse hal meg.
Amúgy pl. az Alienben sem ismerte akkor még a kutya se a csajt, így nem volt kitalálható, hogy pont az marad meg. A többi részben persze már adott volt, hogy úsgyse hal meg.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
milyen szereplõosztás ez? Mike Realba --- Fisk, Marty Adams --- Ivan ki a rák ez a 2 hurka? Betsy Russell --- Jill (Jigsaw felesége)???????
ezekrõl az imdb háza táján sem írnak.......
ezekrõl az imdb háza táján sem írnak.......
"Jigsaw és pártfogoltja, Amanda halottak."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Jigsaw meghalt nem?Elfureszeltek a nyakat??
mibõl gondolod, hogy nincs története a sorozatnak? én nem szeretem a horrorokat ezért nem is nagyon nézek ilyeneket, de a Fûrész-t kivételesen megnéztem és pont a kidolgozott története miatt. vagy akkor mondj egy olyan horrort aminek "van" sztorija!
némmá´, sztorija is lesz? azta!