13
  • MagyaR
    Tök durva. Ha sokáig nézed, olyan mintha egyre pirosabbak lennének a betük (saw).
  • Acheron
    Lehet,hogy az én szememmel van a gond,de a fenti képen a "Saw" felirat nem villog?
  • Wittgen
    Látom, haver, Te sem olvasod el a cikket, ha mégis, akkor meg nem tudod értelmezni.
  • neoG
    Tűzparancs volt a film címe
  • adamboro
    Nem feltétlenül, itt egy ellenpélda: film címét nemtudom de mostanában lesz a tv-ben vmi repülős. Egy utasszállítóra szállnak át a levegőben 1 lopakodóról katonák és Steven Segal kirepül a gépből, pedig főszereplőnek írták.
    Bocs az OFF-ért.
  • Hoz_Hun
    Jessica Albás "A szem"-et már nagyon várom!!
  • GErYkE83
    ez 1 nagy kacsa lesz az tuti....ez is átverés...
  • Bith
    Ilyen filmnél direkt tesznek be ismeretleneket okostojás. Pont azért, mert, ha mondjuk megvennék Bruce Willist, akkor szted mekkora esély lenne, hogy pl. az első 15 percben meghal? Kiszámítható lenne, hogy a sztár túléli. Éééérteeem? :)

Amúgy pl. az Alienben sem ismerte akkor még a kutya se a csajt, így nem volt kitalálható, hogy pont az marad meg. A többi részben persze már adott volt, hogy úsgyse hal meg.
  • saw123
    milyen szereplőosztás ez? Mike Realba --- Fisk, Marty Adams --- Ivan ki a rák ez a 2 hurka? Betsy Russell --- Jill (Jigsaw felesége)???????
    ezekről az imdb háza táján sem írnak.......
  • NEOreg3
    "Jigsaw és pártfogoltja, Amanda halottak."
  • Devvo
    Jigsaw meghalt nem?Elfureszeltek a nyakat??
  • natur
    miből gondolod, hogy nincs története a sorozatnak? én nem szeretem a horrorokat ezért nem is nagyon nézek ilyeneket, de a Fűrész-t kivételesen megnéztem és pont a kidolgozott története miatt. vagy akkor mondj egy olyan horrort aminek "van" sztorija!
  • Commandante
    némmá´, sztorija is lesz? azta!