13
-
MagyaR #13 Tök durva. Ha sokáig nézed, olyan mintha egyre pirosabbak lennének a betük (saw). -
Acheron #12 Lehet,hogy az én szememmel van a gond,de a fenti képen a "Saw" felirat nem villog? -
Wittgen #11 Látom, haver, Te sem olvasod el a cikket, ha mégis, akkor meg nem tudod értelmezni. -
neoG #10 Tűzparancs volt a film címe -
adamboro #9 Nem feltétlenül, itt egy ellenpélda: film címét nemtudom de mostanában lesz a tv-ben vmi repülős. Egy utasszállítóra szállnak át a levegőben 1 lopakodóról katonák és Steven Segal kirepül a gépből, pedig főszereplőnek írták.
Bocs az OFF-ért. -
Hoz_Hun #8 Jessica Albás "A szem"-et már nagyon várom!! -
GErYkE83 #7 ez 1 nagy kacsa lesz az tuti....ez is átverés... -
#6 Ilyen filmnél direkt tesznek be ismeretleneket okostojás. Pont azért, mert, ha mondjuk megvennék Bruce Willist, akkor szted mekkora esély lenne, hogy pl. az első 15 percben meghal? Kiszámítható lenne, hogy a sztár túléli. Éééérteeem? :)
Amúgy pl. az Alienben sem ismerte akkor még a kutya se a csajt, így nem volt kitalálható, hogy pont az marad meg. A többi részben persze már adott volt, hogy úsgyse hal meg. -
saw123 #5 milyen szereplőosztás ez? Mike Realba --- Fisk, Marty Adams --- Ivan ki a rák ez a 2 hurka? Betsy Russell --- Jill (Jigsaw felesége)???????
ezekről az imdb háza táján sem írnak....... -
#4 "Jigsaw és pártfogoltja, Amanda halottak." -
Devvo #3 Jigsaw meghalt nem?Elfureszeltek a nyakat?? -
natur #2 miből gondolod, hogy nincs története a sorozatnak? én nem szeretem a horrorokat ezért nem is nagyon nézek ilyeneket, de a Fűrész-t kivételesen megnéztem és pont a kidolgozott története miatt. vagy akkor mondj egy olyan horrort aminek "van" sztorija! -
Commandante #1 némmá´, sztorija is lesz? azta!