Swords and Sandals 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Am csak egy kérdés: hogy a francba lehet angol billentyûzettel a játékban õ-t írni?
hello adok egy kódot hozzá irjátokbe névnek hogy vesszõ ott vannak kockák katt rá kapsz ruhát kardot mindent ingyen télleg
PJack
asszem 8. vagy 9. tournamentig jutottam el, 54-es strenght-el, aztán Spheracles lebaszta a fejemet :c

Pain is inevitable. Suffering is optional.

viktor9999
Youtbe-on rákeresel némi s&s2-s videóra aztán kijön egy ilyen charisma-s nekem az egyik karim Charismaman volt xD

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

lol

Grave Digger
Ez de jó játék volt 😊 Végig lehet nyomni fegyver nélkül is, ha Charismára gyúr az embör és leordítja mindenkinek a fejét 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
Megvan a level 50, most zúzom az utolsó tornát 😊

fuck:C

Grave Digger
48-as level, sztm már készen lesz a játék, már csak két torna van hátra 😊

Grave Digger
Nem tölti vissza a gladiátorokat, sajna ez a feltört játék hibája, ahhoz, hogy ezt megtegye, regisztrálnod kell némi pénz ellenében a játékot 😊

vazz.nállatok is félórát szenved az elmentett gladiátor betöltésével?
vagy,nekem nem mentette el a gladiátoromat?:'( neeeee

Grave Digger
Most azért megizzadtam az egyikkel, kezdett egy olyan varázslattal, hogy 800-at levett a páncélomból, de azért legyûrtem 😊

viktor9999
Csak úgy mondom hogy ne reméld el tulságosan magad mert 18 tournament van de ha már 14-15 körul vagy akkor semmi gond 😊

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

Grave Digger
Újra 36-os vagyok, remélem ma nem jön közbe semmi és végigviszem, bár már elég kemények az ellenfelek, de amikor 500-at sebez az íj, annak tudok örülni 😊

viktor9999
Jajj...ésmajdnem elfelejtettem s megnyitni internet exprolerrel kell 😊

viktor9999
gyuri12 és dronkZero csak annyi a dolgotok hogy felmentek a torrentspy.com oszt' rákerester arra h swords and sandals 2.és letöltitek valamelyiket.

Grave Digger
Level 25 jelenleg 😊

lol

Grave Digger
Francba level 36-on rányomtam véletlenül a frissítés gombra és odaveszett négyórányi játékom 😞((

Grave Digger
Eddig level 31 vagyok 😊

én is szeretnék már egy crackelt verziót...piszok jó gém,ha nem lenne ilyen idegesítõ,akkor egésznap ezzel gémelnék

dronkZero
Nagyon g*ci ez a játék mentés nélkül...
Egyik éjjel játszottam vele 11tõl 3ig, nem kapcsoltam ki a gépet, nehogy bebukjam az állást, másnap még ráment egy fél délelõttöm, mikor jött egy csóka, még csak nem is fõellenség, azt' levert, mint egy darab szart.

Egyébként pont az 5-6. tournament környékén kezdõdik csak el az élet igazán! 😊

Amikor megdöglöttem, úgy 30 körül járt a strength-agility-attack-defense, 10nél a vitality-stamina. Ez úgy 150 skillpont. Az ellenségeknek viszont nem kell életben maradniuk eddig, és a 150 skillpontjuk elég viccesen is el lehet osztva. Aki engem agyonvert, valami horribilis ~80as erõvel(hozzá tartozó gecinagy balta), meg vagy 40 attackkal jött, én hiába böködtem a kis kardommal, két csapásból megszabadított az ~1200-as páncélomtól, aztán meg is ölt. Hamarabb végem lett, mint hogy észrevegyem, hogy baj van. (Mondjuk kb 200 lejátszott meccs után már nem annyira figyeltem oda, csak klikkeltem, mint a gép...)

Szóval nagyon paraszt játék ez, és pofátlanul addiktív. Szerintem megint neki fogok állni elölrõl... 😊 Bár jó lenne inkább egy letölthetõ, megkrekkelt verzió...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

jah:9 amúgy,honnan lehet megszerezni a full gémt?fenn van torrenten?😄

viktor9999
Dehogynem csak én például sokkal tovább akarok jutni mindig! 😊

mivan,már nem is játszotok ezzel?

viktor9999
teis ott? én se nagyon birtam tovább de azért megpróbálom >😄

Kicsikiraly
tournament 6.-ot megcsináltam. de kész. kifulladtam. nem birom 😄

DFTBA ಠ_ಠ

PJack
én a Great Beast-ig jutottam (az egy bikafejû ember, nemtommár hanyadik tourament de asszem 4. vagy 5. felé van)
amugy jó játék, régen sokat játszottam vele(Y)

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Kicsikiraly
flash játék, de amíg nem játszottál vele, neszójjábe ^^ sztem nagyon nagy t3ig jutottam, ott meguntam mert hát... éjfél volt és egy menet tartott kb 10 percig 😄 ma megpróbálom továbbvinni 😄

DFTBA ಠ_ಠ

hát ez nagyon nagy játék!😄
tournament 3-ig jutottam...(a legvégén a fõgenya nyírt ki)

Muki100
Most egy flash játéknak nyílt topik?<#wilting>
Akkor hajrá, nyissunk a többi félmilliónak is!

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

viktor9999
asszem <#miaz>

viktor9999
3. tournament?? de hiszen a demoban csak 2 van

Picar77
3.-nál meguntam vacak játék ...

()() (^^)

Frosty01
2. tournament fõellenségéig jutottam el eddig még csak, de az a kretén szájbataligázott mocsadék csal mintha az lenne a dolga

practitioner of the forbidden arts of death

viktor9999
télleg azzal még nem próbáltam

Picar77
a játék firefoxal
mi más?

()() (^^)

viktor9999
De micsoda? nekem is megy

Picar77
nekem megy ....

()() (^^)

viktor9999
"...de csak Internet explorerrel toom megnyitni,ötletek kellenének ..."

viktor9999
Minek?(huhhh de pofátlanul hangzik ez így!)
Csak annyit kell csinálni hogy küzdeni más gladiátorokkal!

Benc16
vmi bõvebb leírást adnál?

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

viktor9999

viktor9999
Ismeri valaki ezt a játékot?A demója fent van a neten de a teljes pénzbe kerül.Nekem megvan a teljes de csak Internet explorerrel toom megnyitni.ötletek kellenének