44
Swords and Sandals 2
-
augusz23 #44 Am csak egy kérdés: hogy a francba lehet angol billentyűzettel a játékban ő-t írni?
-
patrik5200 #43 hello adok egy kódot hozzá irjátokbe névnek hogy vessző ott vannak kockák katt rá kapsz ruhát kardot mindent ingyen télleg -
#42 asszem 8. vagy 9. tournamentig jutottam el, 54-es strenght-el, aztán Spheracles lebaszta a fejemet :c -
#41 Youtbe-on rákeresel némi s&s2-s videóra aztán kijön egy ilyen charisma-s nekem az egyik karim Charismaman volt xD -
gyuri12 #40 lol -
#39 Ez de jó játék volt :) Végig lehet nyomni fegyver nélkül is, ha Charismára gyúr az embör és leordítja mindenkinek a fejét :) -
#38 Megvan a level 50, most zúzom az utolsó tornát :) -
gyuri12 #37 fuck:C -
#36 48-as level, sztm már készen lesz a játék, már csak két torna van hátra :) -
#35 Nem tölti vissza a gladiátorokat, sajna ez a feltört játék hibája, ahhoz, hogy ezt megtegye, regisztrálnod kell némi pénz ellenében a játékot :) -
gyuri12 #34 vazz.nállatok is félórát szenved az elmentett gladiátor betöltésével?
vagy,nekem nem mentette el a gladiátoromat?:'( neeeee -
#33 Most azért megizzadtam az egyikkel, kezdett egy olyan varázslattal, hogy 800-at levett a páncélomból, de azért legyűrtem :) -
#32 Csak úgy mondom hogy ne reméld el tulságosan magad mert 18 tournament van de ha már 14-15 körul vagy akkor semmi gond :) -
#31 Újra 36-os vagyok, remélem ma nem jön közbe semmi és végigviszem, bár már elég kemények az ellenfelek, de amikor 500-at sebez az íj, annak tudok örülni :) -
#30 Jajj...ésmajdnem elfelejtettem s megnyitni internet exprolerrel kell :) -
#29 gyuri12 és dronkZero csak annyi a dolgotok hogy felmentek a torrentspy.com oszt' rákerester arra h swords and sandals 2.és letöltitek valamelyiket. -
#28 Level 25 jelenleg :) -
gyuri12 #27 lol -
#26 Francba level 36-on rányomtam véletlenül a frissítés gombra és odaveszett négyórányi játékom :((( -
#25 Eddig level 31 vagyok :) -
gyuri12 #24 én is szeretnék már egy crackelt verziót...piszok jó gém,ha nem lenne ilyen idegesítő,akkor egésznap ezzel gémelnék -
#23 Nagyon g*ci ez a játék mentés nélkül...
Egyik éjjel játszottam vele 11től 3ig, nem kapcsoltam ki a gépet, nehogy bebukjam az állást, másnap még ráment egy fél délelőttöm, mikor jött egy csóka, még csak nem is főellenség, azt' levert, mint egy darab szart.
Egyébként pont az 5-6. tournament környékén kezdődik csak el az élet igazán! :)
Amikor megdöglöttem, úgy 30 körül járt a strength-agility-attack-defense, 10nél a vitality-stamina. Ez úgy 150 skillpont. Az ellenségeknek viszont nem kell életben maradniuk eddig, és a 150 skillpontjuk elég viccesen is el lehet osztva. Aki engem agyonvert, valami horribilis ~80as erővel(hozzá tartozó gecinagy balta), meg vagy 40 attackkal jött, én hiába böködtem a kis kardommal, két csapásból megszabadított az ~1200-as páncélomtól, aztán meg is ölt. Hamarabb végem lett, mint hogy észrevegyem, hogy baj van. (Mondjuk kb 200 lejátszott meccs után már nem annyira figyeltem oda, csak klikkeltem, mint a gép...)
Szóval nagyon paraszt játék ez, és pofátlanul addiktív. Szerintem megint neki fogok állni elölről... :) Bár jó lenne inkább egy letölthető, megkrekkelt verzió... -
gyuri12 #22 jah:9 amúgy,honnan lehet megszerezni a full gémt?fenn van torrenten?:D -
#21 Dehogynem csak én például sokkal tovább akarok jutni mindig! :) -
gyuri12 #20 mivan,már nem is játszotok ezzel? -
#19 teis ott? én se nagyon birtam tovább de azért megpróbálom >:D -
#18 tournament 6.-ot megcsináltam. de kész. kifulladtam. nem birom :D -
#17 én a Great Beast-ig jutottam (az egy bikafejű ember, nemtommár hanyadik tourament de asszem 4. vagy 5. felé van)
amugy jó játék, régen sokat játszottam vele(Y) -
#16 flash játék, de amíg nem játszottál vele, neszójjábe ^^ sztem nagyon nagy t3ig jutottam, ott meguntam mert hát... éjfél volt és egy menet tartott kb 10 percig :D ma megpróbálom továbbvinni :D -
gyuri12 #15 hát ez nagyon nagy játék!:D
tournament 3-ig jutottam...(a legvégén a főgenya nyírt ki) -
#14 Most egy flash játéknak nyílt topik?
Akkor hajrá, nyissunk a többi félmilliónak is! -
#13 asszem -
#12 3. tournament?? de hiszen a demoban csak 2 van -
#11 3.-nál meguntam vacak játék ... -
#10 2. tournament főellenségéig jutottam el eddig még csak, de az a kretén szájbataligázott mocsadék csal mintha az lenne a dolga -
#9 télleg azzal még nem próbáltam -
#8 a játék firefoxal
mi más? -
#7 De micsoda? nekem is megy -
#6 nekem megy .... -
#5 "...de csak Internet explorerrel toom megnyitni,ötletek kellenének ..."