Postal: Neten az új Uwe Boll-film elsõ 3 perce

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_Atti_
nem is rossz:D bár hogy perelés lesz a vége meg betiltás az könnyen lehet mert gunyt ûz terroristából, hõs utasból mindenbõl :D

amugy pont azért van esély hogy ez jo legyen mert ebben elszállhat a bárgyúságával..ami a komolynak titulált filmeit tönkretette

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Ott a pont:) jópofa ez a 2 analfabalfasz,de mi köze az egésznek a postalhoz?
ez tényleg egész jónak tünik.
Igen, csak ezen nem kizárólag kínodban röhöghetsz :)

Elég jó volt az a pár perc, lehetett nevetni rajta.

Egyébként a Postal játék is tele volt poénnal, úgyhogy nem nehéz belõle akció-vígjátékot csinálni.
végül is eddig is vígjátékokat csinált nem?

Hat nem tudom... ez nem volt rossz, de azert ennyibol me'g nem mernem bevallalni hogy beulok ra a moziba. Viszont ha tudna tartani ezt a humorizalast, akar jo is lehet belole...

lehet, hogy mostantól örjöngõ Uwe Boll fan clubok alakulnak gombamód :O

tényleg jó ez a 3 perc - kíváncsian várom a többit.

Blackmail the Universe

nézd meg az elõzeteseket, fent vannak az sg-n. naná, hogy vígjáték.
Ooo ez vígjátéknak készul vagy mi a nyavajának? Mert én elrohogcséltem rajta, de ha tok komolyan gondolták, akkor intézetbe a csávóval. :)
MrPrise
UB elment WC-re, addig az ott kószáló takarító rendezett, így lett ez a 3 perc ilyen ;-)

Értitek ezt? Egy ilyen nulla történetre tud filmet csinálni, aminek meg lenne valami háttere, azt elqrja. Lehet, hogy pont ez az oka?
Amibe bele ment a röpzi az a WTC akart lenni tán?

Hány méter magasan mobiltelefonálnak ezek? :)
És mi köze a sztorinak a Postalhoz, mert eddig leírva semmi közös pont ...

énnekem csak egy kérdésem lenne: Biztos Uve Boll rendezi ezt? Lehet csak valami jóaakrója az õ nevében dolgozik :D De annyi kétségtelen hogy ez a pár perc jó remek volt!
Jé, ez fogyasztható! Döbbenetes. Eddig még heggesztõszemüvegben, füldugóval sem mertem vona leülni egy Boll film elé, de ezt lehet hogy megskubizom.

Lehet meg nézem. :D

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Nagyon jót röhögtem ezen a jeleneten :D Lehet hogy megéne nézni majd ezt a filmet.
hát igen, ezt a kérdést minden kamikaze terrorista feltehetné oszamának :-)

Én kifejezetten jót röhögtem rajta
Broafka
"halál rátok Jedik! Ohh miket beszélek!" ---> "Halál rád Uwe Boll! Ohh, miket beszélek: agyon kínzunk Uwe!"

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Õszintén szolva szerintem sem olyan nagyon rossz, persze lehet ez a legjobb része a filmnek. <#nevetes1>

nem azért de én is régebben láttam a videót,és nem a Utubeon. nem kell mindig okoskodni.

NEOreg3: Pontosan 1. Meg tudod nézni, hogy mikor töltötték fel a videót. Nincs mit.
Asszem sok áldozat perelni fog.

De rendesen...
NEOreg3
hogy ezt én már hány hónappal ezelõtt láttam, azt nem is tudom<#fejvakaras>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(