8
 • InfectedMann
  #8
  Nem lesz ebből semmi.
  Az összes szolgáltató befog mutatni azt csöviee.
  Főleg a Telekom.
 • htmm
  #7
  avman: invitel
 • kicsizoz
  #6
  kb 1 éve (vagy 2?) az INTERWARE-nál a bátyámnak volt ebből majdnem gondja, váltani akart t-comra, és csak az utolsó pillanatban vettük észre, hogy a lejárat elött 3 hónappal jelezni kell, a hűség megszüntetését, különben autómatikusan hosszabodik.
  Ráadásul, ha jól emlékszem változatlan áron miközben az akciós árak már alacsonyabbak voltak...
  (lehet azóta már ez nem igaz, de akkor még így volt)
 • fourgee
  #5
  "nohát, valami értelmeset is csinálnak. bár ez még nem garantálja, hogy magentáék nem intézik el a dolgot egy "kis" kenőpénzzel."

  Nem lesz kenőpénz. Maximum az történik, hogyha nagyon belenyúl valakinek az üzletébe Alexa György, akkor szépen ő is úgy eltűnik az MSZP-ből, mint ahogy azok, akik értünk próbálnak meg tenni valamit... Ott van a tavasszal történt "drága távfűtés esete". Néhány MSZP-s képviselő aláírt vmi nyilatkozatot, és elindítottak valamit, hogy ne legyen irreálisan magas a távfűtés költsége. Na és lett valami eredménye? Hallottunk róluk valamit?
 • avman
  #4
  fel tudja valaki azokat a szolgáltatókat sorolni, ahol automatikusan meghosszabodik a szerződés? vagy legalább mondani néhányat?
 • kicsizoz
  #3
  Hát én nem örülök ennyire!
  Megint a hülyeség a köbön! Miért ne köthetnék olcsóbban 2 évre ha azt akarom???
  Nehogymár megtiltsák nekem!!

  Az ok, hogy pl, kötelezzék őket, hogy legyen 6 hónapos meg 1 éves is, dehogy a kínálat csökkentésére kötelezzék a szolgáltaltókat, ezt nem teljesen értem....

  Hűség nélkül most is lehet kötni, ahhoz képest a 6 hónap nem lesz lényegesen olcsóbb, nem éri meg (gondolom) a szolgáltatónak, tehát inkább visszalépés.

  Hűség, kölcsönös előnyökkel jár elvileg, ha rövidül az előnyök csökkennek mindkét fél részére. Az elfogadhatóbbnak tartanám, hogy a fél éves arányos kedvezménye pl. legyen a fele az éves kedvezményének! de ne töröljék el az évest/2 évest, már megint a fogyasztót basztatják? Nem akarok havonta szolgáltatót váltani!!!! ébresztő!!!

  "Változást jelentene, hogy a hűségnyilatkozat határidejének meghosszabbításához szerződésmódosításra lenne szükség."
  Abszolult egyettértek!! ezt már sokan megszívták!! Nagyon gusztustalan, hogy automatikusan hosszabbodik! Legyen a lejártától hűség nélküli a tarifa és pont.
 • m4G1c
  #2
  nohát, valami értelmeset is csinálnak.
  bár ez még nem garantálja, hogy magentáék nem intézik el a dolgot egy "kis" kenőpénzzel.
 • Magnetic
  #1
  Nagyon helyes. 6 hónap bőven elég.

  "Változást jelentene, hogy a hűségnyilatkozat határidejének meghosszabbításához szerződésmódosításra lenne szükség."
  Bizony-bizony.