Jövőre csúszhat az AMD Phenom
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erm, igen, eszik akart lenni. 😄
A #28-ban a "Hogy lehet, hogy valami, ami többet W-ot egyik" az "több W-ot eszik" lenne? Mert így lenne értelme a mondatnak.
Itt...
Az, hogy végül mégis elképzelhetõ, hogy az Inteles konfig fogyaszt többet azért van, mert az Intelnél a memóriavezérlõt külön kell naftával tömni...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az a probléma, hogy a nagy bevétel az OEM piacon van, oda meg egyszerûen nem tud eleget gyártani az AMD. Ha lett volna elegendõ gyártókapacitása az Athlon/XP/64 idejében, míg be nem jött a Core 2, akkor jobban megfogta volna a chipzillát.
NB: a hozzaszolasombol kovetkezik az, ami amugy teny: eddig inkabb az intel configokat reszesitettem elonybe <#bee1>#bee1>
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
Az AMD Athlon X2 6000+ gyakorlatilag az intel Core2 E6600 teljesítményét hozza.
Az áruk majdnem egyforma, az AMD egy kicsit olcsóbb.
Az igaz viszont, hogy az AMD kétszer többet eszik, a fogyasztása 125W, míg az intel-é csak 65W...
Azert irtam le a dolgot, mert eppen mostansag csinalok tokeszamitast egy szamtech ceghez, es bar orulok hogy a szamtech arak most viszonylagosan megfelelo ar/teljesitmeny viszonyban vanna, de kicsit elkeserit, hogy Magyar alapitasu ceget szeretnenek a tobbiek, mikor mostansag a mellekelt link alapjan is lathato a Magyar viszony cegek vonatkozasaban.
Szval sajnalom, de eppen a 2 dolog osszekapcsolasa vegett ugymond erint a tema *mind2o, illetve meg mas is*.
Amugy pedig az AMD megoldasainal most inkabb az erdekel, hogy a most kijovo CPU-hoz valoban olyan alaplapot fognak e tudni sajtolni, aminek a chipsetje kezelni fog tudni valoban 64G ramot, merthogy DDR3-om eseten elvileg az 1 foglalatba illesztheto modul max merete 16G lehet.
*ES VEGRE A SERVER KATEGORIA FOLDRE SZALL* <#mf1>#mf1>
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Hát azért sajnálom, hogy AMD atit vette meg de hát ez van. 😄
Ha már témához vissza is köszönjünk. Szerintem ezzel jót is és roszat is tesz magának AMD. De nehagyjunk helyett a Pesszimizmusnak és örülyünk, hogy legalább megpróbálja kijavítani és jobbá tenni a saját terméküket.
Hajr-hajrá AMD!
Amúgy igazad van nem témába megfelelõ hsz, de mindenkinek joga van leírnia csak valamennyire témázhoz legyen köze. 😊
Real, szerintem ez egy várható dolog, hogy "hamisítják" az árakat. Úgy hogy ezen nincs min meglepõdni 😉
Megértem, hogy valamiért izgatot vagy és el kellett mondanod valakinek, de a cikk egy másik portálon jelent meg. Se nem technikai, se nem tudományos. Tehát sem a cikknek, sem portálnak nem vág az image-be.
Köszönöm, hogy megértetted és legközelebb mellõzöd az ilyen hozzászólásokat.
Ugyanazt csináltak, mint az Intel. A legjobb procik náluk voltak. Ültek rajta. Örültek a százalékoknak. Közben az Intel racionalizálta magát, feljesztett és kijött egy jobb termékkel. Most meg persze megy a sipákolás, hogy rossz az anyagi helyzet. (Tudom, ATI felvásárlás, stb...) Különben AMD rajongó vagyok, most is olyan gépem van, de egyre jobban hajlok az Intel felé...
Én is gondoltam kivárok egy kicsit, hogy melyik lesz a jobb ár/értékben. De lassan az egyik felet diszkvalifikálhatom notorius késés miatt...
"vagyis rögtön a rajtnál jobb eredményeket szeretnének elérni mint ahogy azt korábban betervezték. " - vagy hozni a betervezett selejtarányt...
Peti, ezt már nem mesélted 1x? 😊
Persze felôlem megint megvitathatjuk.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
http://index.hu/gazdasag/magyar/veg070702/
Sokaig nem tudtam hogy a fenebe modositjak illetve hamisitjak az adatokat olyan mertekben, ahogy azt csinaljak, es az elv micsoda??
Egy olyan dolog, amire azt mondhatjak konnyeden, hogy eliras, vagy hogy veletlenul rosszul szamoltak.
VAGYIS: a cikkben szerepel 2000-2400 VS 4000 -es ertek, a kissebb az 1 evvel ezelotti, a nagyobb az aktualis ertek.
Ha azt kerdem: mekkora volt a valtozas merteke szazalekban, akkor minden egezseges ember ravagja, hogy ((4000/2200)-1)*100=81,81 %
Es mit irnak ugyanerre az ertekre a cikkben az Opten KFT-re hivatkozva???
Hogy ez az ertek 55%-ot jelent csak!!!!!!
Az teny ha azt kerdeznem, hogy 2007-hez kepest hany szazalekos csokkenest jelentene a 2006-ban levo 2200-as ertek, akkor 55% lenne a helyes valasz, de ez is egy annyira egyertelmu szammanipulacio es felretajekoztatas, hogy csak az aluliskolazottakat es az idoseket delejezik ill. hulyitik es tok nyiltan.
NB1: a munkanelkuli adatok is hasonloak, csak ott mas szamokhoz is hozzanyulnak, etc
NB2: bocsi hogy nem idevago dolgot hoztam fel, csak bosszant hogy bizonyos tanulatlan csitrik hogyan probaljak az embereket felrevezetni es hogy hogyan nezik oket hulyeknek, mikozben az embereken eloskodnek