Escape Games
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki télleg egy jó kis szórakozásra vágyik, akkor a Submachine sorozatban örömét fogja lelni. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Bocsi, de tegnap késõn értem haza, mert ezek a rohadt buszok...:@ Mind1. Amúgy az msn smájlikért bocsi, csak nincs kedvem megvárni, amíg az itteniek betöltenek...
Nagyon nincs sok idõm, csak annyit tudok most így segíteni, hogy /Vigyázat! SPOILER!!!/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán a vidikártya mellett talált dologgal nézz szét az ágy alatt...
Egyenlõre ennyi, aztán majd ha megint elakadsz, segítek😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ágyon lévõ párna alatt megtaláltam a kulcsot, azzal kinyitottam a számítógép asztal fiókját. Felvettem a csavarhúzót, a ceruzát, és a videókártyát. A gépet szétszedtem, beleraktam a kártyát, vezetéket is találtam, gépet bedugtam konnektorba. Lapot a nyomtatóba betettem, a gép kéri hogy hány fájlt nyomtasson. Bármilyen számot ütöttem, nem csinált semmit. A gépen belül van egy kés, amivel felvágtam az ágy melletti kartondobozt. Viszont ezután a kartondobozra nem tudok kattintani.
A lámpát lekapcsolva az ágy felett látszik a foszforeszkálós festékplecsni, azzal sem tudtam mit kezdeni..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A szines ceruzával mit kell csinálni?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
http://www.freegamesnews.com/en/?page_id=1361
Aztán ezt nézd meg: http://ctime.cool.ne.jp/MyDiamondBaby/
Ez az én nagy kedvencem, mert összetett, és nagyon gondolkodtató😊
Ráadásul a végén megmutatja, hogy honnan jött az ötlet, és láthatod hogy a szoba a valóságban is úgy néz ki😛
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Qwerty4
Várom kijutós igényeiteket!
Addig is ha valaki bármit is tud a Room of Rainbow nevû u.ilyen játékról, pls. infókat!<#lookaround>#lookaround>