Dead Reefs
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bakker.:))) A spider, acon, hundred year old moss mán megvót, jó helyen is, de a másik kettõre ha agyonütnek se gyöttem vóna rája.:)) Kösssssz a segítséget.:)
\"Never say never!\" W Churchill
Igazad van, most néztem a bal oldali szöveget és minden mondat utal arra a szóra, amit ki kell választani. Olyasmi, mint a találós kérdés. Bár akkor sem biztos, hogy kitaláltam volna, mert így utólag persze egyszerûnek tûnik.
Rájönni pusztán szövegértés, és helyes következtetések alapján lehetne rájönni, de egyszerûen aki nem tud jól angolul, az nem tudja megcsinálni.
Thx! :D
Thx! :D
Rosmarin (már ott van), king frog, spider, ant eggs, acom, hunred year old moss.
Erre nem tudom, h. lehet rájönni. Külföldi fórumos oldalon néztem meg én is.
Erre nem tudom, h. lehet rájönni. Külföldi fórumos oldalon néztem meg én is.
Itt én is megakadtam. Annyira nem jó az angolom sajna, hogy megfejcsem.:)
\"Never say never!\" W Churchill
te értesz félre valamit... minden okés azzal kapcsolatban, amit leírtál (ugyanúgy próbáltam én is irányítani), csak nálam minden gombra furcsán reagált! Beakadt, mint írtam... és erre elég érdekes mozdulatokat tett a fickó. Nekem még a menüben is shit volt az egész... Csak most jöttem rá (miután leírtad, hogy neked jól megy), hogy az én gépemen van ez a hiba. Remélem ezután megérted, ha nem, akkor sem baj, majd meggyógyulsz.
Te teljesen félreértesz valamit, de nem baj, majd meggyógyulsz.
Egyébként itt elkadtam (ha nagy lenne a kép akkor sry), sajna nem jó az angolom, és nem nagyon tudok rájönni a megoldásra. Az biztos hogy a képen látható (balra) szövegben elhelyezkedõ sorokban van a megoldás, a jobb odlali listából kell kiválasztani a sorokhoz a megfelelõ jelet, amiböl a banya elkészíti a bájitalt.

Egyébként itt elkadtam (ha nagy lenne a kép akkor sry), sajna nem jó az angolom, és nem nagyon tudok rájönni a megoldásra. Az biztos hogy a képen látható (balra) szövegben elhelyezkedõ sorokban van a megoldás, a jobb odlali listából kell kiválasztani a sorokhoz a megfelelõ jelet, amiböl a banya elkészíti a bájitalt.
Hányszor kell megismételnem? Rájöttem az irányításra! Idézem: "Alapvetõen jók a billentyûbeállítások" Csak egyszerûen nem mozgott rendesen a fickó, mert nálam beakadtak a gombok!! (nem a gépigény miatt, a játék rendes sebességgel ment) Szóval ezzel az ég világon nem tudtam volna kezdeni semmit sem!! Érted már??
Hátha segítek azoknak akik nem jönnének rá. ^^
Kár hogy feladtad pedig a történet az wOw.
Kár hogy feladtad pedig a történet az wOw.
hát nekem nem így volt... azaz erre az irányításra rájöttem, de nekem a fordulásnál szó szerint bepörgött a fickó! Beragadtak a gombok.. Azt hiszed, hogy annyira hülye vok, hogy szimplán csak nem jöttem rá az irányításra? Ezek szerint viszont csak az én gépemen produkált ilyet... És ez kár, mert mint írtam, imádom a kalandjátékokat.
Az irányítás nem rossz, csak szokatlan, ha kicsit próbáltál volna rájönni a nyitjára biztosan sikerül. Ha a W-t nyomod elöre halad, mindig arra van elöre amerre a karakter néz. Ha A-t vagy D-t nyomod akkor fordul, és hihetetlen de ha a W-t és valamelyik "kanyargombot" nyomod hozzá, akkor elfordul... wáów! Az S hatására, pedig csinál egy hátraarcot, tehát megnyomod és megfordul. Az X segítségével egy "FPS" nézetbe kerülsz, ahol ha jó szemszögbõl nézelõdsz, akkor megnézheted hogy miylen tárgyakkal tudsz kapcsolatba lépni. A Q gomb segítségével érhetjükel az összeszedett dokumentumokat, itt ha jól emléxem a D és A gombok segítségével lehet mozogni. A dokumentum "megnyitása", megtekintse a SPACE gombbal lehetséges. Az iránygombokkal lehet egy tárgyat használni, beszélni egy emberrel, vagy megtekinteni valamit aminek a közelében állunk. A lefele nyil segítségével nyithatjuk meg a tárgylistát, itt az A, D gombokkal mozoghatunk. Ha két tárgyat komibnálni szeretnénk, akkor álljunk elõször az egyik tárgyra, majd nyomjunk W-t, ezekután bálasszuk ki a másik tárgyat majd a felfele nyilat nyomjuk meg. Ha egy tárgyat használni akarunk valahol, akkor álljunk a kiszemelt hely elé, majd a tárgylistából válasszuk ki a tárgyat és végül a használni nyilat nyomjuk le. Az irányítás nagyon hasonlít a Broken Sword 3-hoz, ott is bill-vel kellett nyomulni. Szal egyáltalán nem rossz az irányítás
A grafikárol meg annyit hogy egy közel 900 Mb-os programtól nem kell elvárni valami hihetetlen nagy grafikát, viszont az átvezetõ moviek, és amga a játék hangulata nagyon jó, a történet (már ameddig eljutottam bene eddig) egész jól kitalált, bár néha mint minden kalandjátékban nehéz rájönni az egyes megoldásokra.
A grafikárol meg annyit hogy egy közel 900 Mb-os programtól nem kell elvárni valami hihetetlen nagy grafikát, viszont az átvezetõ moviek, és amga a játék hangulata nagyon jó, a történet (már ameddig eljutottam bene eddig) egész jól kitalált, bár néha mint minden kalandjátékban nehéz rájönni az egyes megoldásokra.
akkor ezt se szerzem meg...:)
Most, hogy játszottam vele, kiderült mennyire borzalmas... Imádom a kalandjátékokat, de ezt olyan hamar letöröltem, hogy még ki sem tudtam teljesen tapasztalni... de nem is már nem is AKARTAM kitapasztalni :P Ott megakadtam benne, hogy nem lehet irányítani. Alapvetõen jók a billentyûbeállítások, de nem lehet õket használni, mert minden gomb beakad! Jobbra akarok menni, elindul a fickó körbe-körbe... elõre megyek, meg se áll a következõ falig! Egyszóval borzalmas... A grafikája is õsi, az angol szinkronhangoktól (amit ennyi idõ alatt hallottam benne) pedig hányingert kaptam... persze ez annak fogható fel, hogy maga a game orosz. Az a legnagyobb bajom vele, hogy az irányítás (lehet ezt ennek nevezni?!) miatt nem tudtam belemerülni a játékba + a történetbe... a zene viszont nagyon szép, (hogy legyen valami pozitívumnak). A kalandjáték rajongók megnézhetik, hogy tudnak e vmit vele kezdeni, másnak meg nagyon nem ajánlom...
"A Dead Reefs egy lenyûgözõ nyomozó kalandjáték, melynek történetén belül az Anglia partjától nem messze fekvõ Dead Reefs nevû szigeten kell a régi kalózok kincsi ás átka után nyomozni. A fõhõs Amadeo Finvinero, aki a XVIII. századi világnak megfelelõen büszkén követi királya parancsát és a szigetre utazik."
A játék már kijött!
A játék már kijött!
← ElőzőOldal 2 / 2