34
A Crackpot Entertainment kaland/akció/TPS-e
-
#34 Valaki nem tudja mikor jön a második rész? Vagy nem is jön, törölték a projektet? Az mondjuk elég béna lenne, hogy félbehagyják a sztorit. -
#33 Megoldódott, már nem kell segítség. -
#32 Üdv!
A Bug Day Afternoon nevű pályán vagyok, amikor egy étteremben kell keresni valakit, de nem tudom mit kell pontosan csinálni. Már kiosztottam a 3 vendégnek a jelenléti lapokat vagy miket, de utána megakadtam. Ha valaki tudjami a teendő írjon. THX -
csgj #31 A 2. rész még pénzért sem letölthető (dobozos változat meg nincs) egyelőre... Btw, privi megy... -
#30 Engem is erdekelne. Megmondanad honnan szerezted meg es hogy mekkora a jatek. Csak mert kicsit lassu a netem.
Ja es a 2. reszt is meg tudod szerezni? -
gyuri12 #29 Honnan lehet megszerezni?:)
Kíváncsi vagyok rá nagyon.:) -
csgj #28 Hehehe... nagyon népszerű a topic :P Tegnap lett meg a game 1. része. Jópofa, tetszik :) A szokásos tárgyhasználós kalandjátékokat keveri az akcióval. És jó humora van. -
csgj #27 Ha jól tudom, elvileg ma kéne kijönnie ennek a gamenek, de nem látom még sehol sem... Persze, eddig vhogy epizódokban volt, de az ING-n kint volt egy március 5-i megjelenési dátum. Ami gondolom a teljes játék. Hivatalos honlapon is ott a dvd doboza... és nem úgy, mint első epizód.
Szerk.: Most nézem wikipedia 11-ét ír megjelenésnek :S Akkor még tényleg egy kicsit várni kell. Mondjuk látom itt nem sok mindenkit érdekel :P -
csgj #26 Most nézem, hogy úgy adják ki, mint a Sam and Max-et, epizódokban, fizetős letöltéssel... :S És az első epizód már tölthető. Csak warezban nincs még :P -
gyuri12 #25 de aztán ha kijön,akkor írj róla egy tesztet,vagy rakd fel egy oldalra,hogy letölthessem:D -
csgj #24 Hamarosan, még ebben a hónapban kijön ez a game. Screenshotokat elnézegetve elég rondácskának látszik, de nem hiszem, hogy ez az előreláthatólag jó hangulatát elrontaná. Sztem klassz lesz ez :) -
csgj #23 Új videó. Egy kis akciót mutat be... persze nem COD4 féle akciót :D De sztem jópofa Tim Schafer-féle game lesz. -
gyuri12 #22 ez jó cikk vót:) -
csgj #21 SG cikk :) -
csgj #20 hm... hát erről meg semmit nem hallani mostanában :( -
csgj #19 ja, okés akkor :) Egyébként vannak rendes screenshotok a játék honlapján. Csak rohadt kicsik a képek... -
gyuri12 #18 eltűnt ez a topik a sok másik topik között,ezt nem hagyhattam:) -
csgj #17 hogy mondod?? -
gyuri12 #16 up. ez nem süllyedhet,ez nekem tetszik!!444:D -
gyuri12 #15 6-7 éveseknek való.13 vagyok,nem szeretem a gyerekes dolgokat. -
#14 14 alatt hmm.. akkor neked mi a gyerekes? :D -
gyuri12 #13 (mint én:D)
jah, a spongyabob is jó,mégis mese xD -
csgj #12 sajnos vannak sokan, akik ránéznek pár ilyen képre, és azt hiszik, hogy ez vmi gagyi mese gyerekeknek.... :( -
gyuri12 #11 jaja
úgylátom,hogy a többieket nem nagyon érdekli ez a gamma... -
csgj #10 jó, hát be kell ezekkel érnünk :D De ha még most nyáron jön ki, akkor valóban mutathatnának még többet is -
gyuri12 #9 de nem gameplay^^ -
csgj #8
Ezek screenshotok, nem renderelt -
gyuri12 #7 hát.ebben mai vilgában,még ez a graf se menne a gépemen...:D
amúgy,tényleg,fílinges a graf,egyedi:) -
csgj #6 ha render, akkor is a grafikája biztosan olyan lesz... De ennél nekem tökéletes az ilyen hangulatos, jópofa grafika. Így ez legalább rendesen fog futni a gépemen -
gyuri12 #5 jaja
amúgy a teaser is jó,bár sajnos (ha render) elég gyenge minőségű...
meg,kénének gameplay képek,viedók is -
csgj #4 ez az egyedi stílusa, de tulajdonképpen úgyanúgy nem lesz gyerekes, ahogy a Psychonauts sem. Elvégre Day of the tentacle-s emberek is dolgoznak rajta :) -
csgj #3 "A Crackpot Entertainment fejlesztői csapatának első játéka, az Insecticide egy jövőbeli városban játszódik, ahol a rovarok átvették a domináns faj szerepét az emberektől. A komikus detektívfilmek ihlette játék klasszikus kaland- és akciójátékokból merít. A játékosok a részletekből és a nyomokból kell összeállítani a történet hátterét, és megoldani a rejtélyt.
A Crackpot mind a pc, mind a DS irányítási rendszerének sajátosságait kihasználja a játék környezetének „precíz navigálásához” és a karakterek különleges képességeinek irányításához.
„A klasszikus detektívregények és -filmek veleje a közönség bevonása a nyomozásba. Pc-n és Nintendo DS-en keresztül azonban még inkább részesei vagyunk a történetnek” – mondta Rick Stults, a Gamecock Media Group konzol részlegének igazgatója.
„Az egér és a stylus a kulcs az ’érezhető’ élményhez amit el akarunk érni, és amit a játékosok nagyon fognak élvezni.”
-
gyuri12 #2 ez verigudul néz ki:)
bár,túl gyerekes az egész,de tetszik:) -
csgj #1 Nem talált a kereső ilyen topicot, úgyhogy nyitottam egyet, főleg mivel nagyon megtetszett a game. A honlapján bíztató infó van alul: "Coming Holiday 2007" :)
"A fejlesztőkről érdemes tudni, hogy olyan volt Lucas Arts alkalmazottak is benne vannak a csapatban, akik például olyan klasszikus kalandjátékokon dolgoztak, mint a Day of the Tentacle. A játék története szerint az emberiség kihalása után a rovarok lettek a bolygó domináns fajai, társadalmuk fejlettsége pedig vetekszik a modern kori emberekével. A Chrys Liszt és Roachy Caruthers alkotta detektívpáros kalandjait követhetjük nyomon, akik egy furcsa bűnténysorozat kapcsán nyomoznak a bogarak városában. A Crackpot ígérete szerint a játék követi a klasszikus kalandjátékok által lefektetett útvonalat, ám a nyomozgatós részek third person akciórészekkel lesznek megszakítva."
Videó itt, szerintem jópofa, nekem rögtön a Beyond Good and Evil jutott eszembe róla.