WoW TCG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
World of Wacraft Account ( WoW Felhasználó )
Magyarország legnagyobb WoW Szervere a _TAURI WOW_
( ingyenes )Olyan, mint az eredeti, csak nem kell
fizetni, hogy lehessen játszani.
Az accounton KILENC 80 -as karakter van, Minden kaszt megvan a Warriort kivéve. Az Accountról egy kép: http://screenshot.xfire.com/s/94613969-4.jpg ( ez egy Shaman a képen ).
Karakterek: - lvl80 Druid ( Alliance )
- lvl80 Paladin ( Alliance )
- lvl80 Warlock ( Horde )
- lvl80 Death Knight ( Horde )
- lvl80 Shaman ( Horde )
- lvl80 Mage ( Alliance )
- lvl80 Rugoe ( Horde )
- lvl80 Hunter ( Alliance )
- lvl80 Priest ( Alliance )
Többi INFORMÁCIÓÉRT fordulj hozzám: - email: [email protected]
- xfire: fekus
Érdeklõdést nyugodtan várok!
Nagyon drága ez a játék 😞
Nagyon nagyon, tegnap rájöttem a megoldásra, csináltam egy tört szervert és mindent, ami létezik beaddoltam magamnak. Jó volt, élveztem!
Mostmár elértem a játékban mindent, mondhatjuk azt is, hogy kijátszottam, és kb 1 óra után meg is untam fullosan mászkálni a világban. Csak ennyit akartam, 1 nap alatt kijátszahtó a game, fölösleges ilyenre költeni értékes fontokat!
Amúgy a grafikája is a mai jó játékokhoz képest egy kalap szar...
Szeretnék nektek egy újonnan nyílt fórumot bemutatni! wowforum.forumx.hu a címe. Remélem így majd többen látogatják! Azt is megköszönném, ha csak rákattintotok, és regisztráltok.
Köszönöm!
GK 1 A - Northrend
GK 1 B - Outland
GK 1 C - Southern Seas
Ez a szavazás van egy honlapok a hülye is ki szurja Southern Seas-t.Te hát már tudjuk talán ismétlem talán mi lesz a kövi wow kieg uj része/map(ja)/földrésze.
Látom a magyar oldal viszont még nincs feltüntetve itt, így gondoltam megosztom veletek: wowkartya.hu
Amit megtaláltok itt: lapok magyarra lefordítva, fórum, verseny idõpontok, boltok címei, paklikészítõ stb.
remélem segítek pár embernek aki érdeklõdik a játék iránt.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
lenn 1 problámám, és segitséget szertnék kérni
amikor telpiteném a játékot kiír 1 hibát:
The installer was unable to read the file "G:\Installer Tome.mpq". This error may be caused by problems with the media or drive at G:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "Repack-MPQ\Data#terrain.MPQ\World\Maps\Azeroth\Azeroth_31_56.adt", and the error code was 38.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQFile::Read)
már 2X töltöttem le, és a haverom is ideadta, de nem jó
mit csináljak????
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#help>#help><#help>#help><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
PLS HELP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán