42
Sony Ericsson K850i
-
#42 Van vkinek egy működő, eladó esetlegesen?!? -
lac556 #41 lehet veszek magamnak egy ien telot.nem tudtok oan honlapot ahol a teló által készített képek vannak (pl este napfénybe esőbe)
érdekelne h mégis mit tud a kamerája -
duality666 #40 Na sziasztok!
Az érdekelne, hogy valóban vannak olyan képek a k850i-hez, ha a telefont mozgatod a kép is csinál valami extrát pl.: légy ott van megrázod, elszáll stb... honnan lehet ezeket leszedni és mi ennek a neve?
Köszi előrre is... -
#39 azok a kis biszbaszok a képernyő alatt gombok??
Mert ezt nemmondjátok komolyan h azok azokXD
Én a sonyericsson honlapján néztem azt a kipróbálós flashet és gombnak veszem észre
de az lehetetlen
Vagy mégis?:D
-
#38 Már zárták -
#37 nem adta elé mikor a keresőbe beirtam k850i....
most azt h lehet kitörölni amit én nyitottam? -
#36 Hát N82-t vettem jobban jártam -
#35 up!
van vkinek ilyen telója? tapasztalatok érdekelnének... sok helyen olvastam hogy instabil a szoftver, meg a kamera sem az igazi
egy kis beszámolót vkitől akinek ilyenje van... mert tervezek egy ilyet venni -
#34 TESZTSony Ericsson K850i - nehéz belekötni -
#33 Azért ez durva kamu képeket rakott fel az se :O
http://www.mobilport.hu/?r=10941 -
#32 rá jöttem ilyet veszek ez 100% :) -
Beni521 #31 mivel a K810i topikot lezárták, találtam K810i szimultáort is ehunn van e a link -
Beni521 #30 megint találtam némi infóizét -
#29 Képet linkeltem lejjebb, ami vele készült, elvileg. Nemtom mennyire lehet hamisítani az adatokat, amit a képbe bele ment a kamera. -
Beni521 #28 jaja. 5 megapixel... nagy újítás a 3,2höz képest, kíváncsi leszek a kezdőárra, és h milyen képet készít -
#27 Akkor már P1 ha üzleti, szerintem. Ez egyértelműen a kamerára lesz kihegyezve. :) -
#26 én is vagy ezt veszek vagy P990i -t :) -
Beni521 #25 :D -
#24 úgy csinálták meg a telefon felületét, hogy mindenhol meglátszódjon az ujjlenyomatod lol:) -
#23 Remélem nem, mert nekem kell egy ilyen. :) -
#22 Már látom erlőre, ahogy lefagy, újraindul
amúgy jó ujjlenyomatosak a képek. -
#21 Élőképek
Fotók
Elvileg ezek a telcsivel készültek, ha ezek nem kamu képek márpedig a képek adataiban K850 van írva, akkor ez simán kivált egy belőpészintű fényképezőt.
Video
És egy video, 320*240@30 fps. -
#20 hogy lehet ilyen hülye kiosztása a billentyűknek? uff... sajnos biztos nem veszek ilyet, mert túl nagy a kezem ehhez :-% -
#19 akarommondani digitáli fényképezőgép. -
#18 5 megapikszeles kamera telóban??
Banyek a digitális kameránk 5 megapixeles...
Hova fejlődik a mobil világ? Jövőre már kávéfőző is lesz benne meg hűtőszekrény... -
#17 Végre videózni is lehet vele!
Épp időben gondolt a SE egyet...
Sztem gecicsúnya mobil:/ -
zoolee #16 Hát, ő rexor.Tudtommal. -
#15 a telefon meg igen jól néz ki :0 -
#14 bazmeg de kurva idegesítő vagy :D -
#13 métnem bannolnak már téged megint végleg? -
#12 de ez már haladás :D
legtöbbször csak benyögi, hogy delbanhtxplz ...
fejlődik xD -
#11 de loálos hogy hozzá se szól a témához, csak szépen kikeresi a fórumkeresőben, az mindegy persze hogy mennyire illik a témához vagy nem...
mélyen megvetlek hypergames. -
#10 rexor csönd ... -
#9 Bunyóó -
Beni521 #8 en nem tom mit akarsz mondani, en csak annyit lattam h sok telonak van kulon topikja, ennek mert nem lehetne?? -
#7 http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=sony%20ericsson&hol=topic -
#6 A K850 fekete színben, zöld és kék színű díszítéssel 2007 negyedik negyedévében jelenik meg. -
Borg #5 Szép letisztult telefon. Egy K750-em meg egy D750-em is van, talán méltó utód lesz.
Csak azt nem értem, miért kell egyre kisebb gombokat rátenni? -
#4 Van sony ericsson topik..... -
#3 nekem tetszik a kinézete, ára mennyi?