Sherlock Holmes Arsène Lupin nyomában

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Ez a rész mikor is fog megjelenni?

kirol
Én még most fogom újrakezdeni az Awakened-et, ha lesz idõm, magyarul, mert eddig az angollal jutottam el egy darabig.

hykao
Franciául ugyan nem tudok, de azért belekukkantottam a demóban, csak, hogy mire lehet majd számítani.
Nos a grafika kicsit még szebb lett az Awakened-hez képest, valamint ezúttal már BLOOM effekt is alkalmazható, illetve célkereszt is választható - maradt az Awakeneddel debütált FPS nézet (nekem nem volt gondom ezzel).
Párbeszéd ügyben viszont visszajött a jó öreg választható, listás rendszer - már akinél többféle kérdés lehetõség van.
Meglátjuk.
Nekem eddig történet tekintetében az Ezüst fülbevaló viszi a prímet, de ha évente kiadnak egy Awakened szintû Sherlock játékot, akkor sem haragszom meg... 😊
kirol
Na van francia demó!
Ki tud franciául? 😊

hykao
A bannerképre kattintva elérhetõ a játék hivatalos oldala. (sok kép, infó stb. a játékról)
hykao
kirol
Miután rájöttek, hogy a kiírt dátumra nem lesz meg, mert ugye volt konkrét is.

hykao
Hosszú még a nyár...és a "nyarat" is csak "várható megjelenés"-ként tûntették fel... 😊
kirol
Én meg az Awakened -et se, mert vártam, hohy múlt hónap végén megjelenik magyarul. Erre itt van megint hónap vége, erre b@szik megjelenni.

Taranov
Még a Gyilkosság az Orient Expresszent sem játszottam végig :-:/

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hykao
Még erre az évre ígérik a Frogwares féle Sherlock sorozat legújabb tagjának megjelenését.
Ezúttal a híres tolvaj - Arsène Lupin - nyomába eredhetünk.

A kinézet az eddig elérhetõ 9 kép alapján kísértetiesen hasonlít a legutóbbi Sherlock játékéra, ami cseppet sem baj, hisz kalandjáték kategóriában elég szépnek számít ezafajta tejesen 3D-s grafikus megjelenítés.
Kíváncsi leszek, hogy marad-e az elõzõ részben debütált FPS-nézet.

További képek itt: KATT
← ElőzőOldal 2 / 2