61
-
#21 Hát az már csak januárban fog szvsz... -
#20 Na megjelent külföldön.
A magyar is jöhetne lassan! -
#19 #15 -
Mitosz16 #18 Mikor jelenik meg ??? Egyik oldal írja: Dec. 06 Másik írja: Nov 30. Harmadik írja: Dec 14. Hát már a tököm se tud ezen kiigazodni, tud valaki segíteni ebben ? -
#17 ismertető a PC Dome-on -
#16 És még ebben a hónapban. Nem hinném. Ami novemberre van írva az se jelent meg. -
#15 Úgy tűnik itthon magyar felirattal fog megjelenni a játék: KATT -
#14 Akkor te a német demót töltötted le, mert már van olyan is. -
#13 Na most jutottam el odáig, hogy leszedtem ezt a francia demo-t, bár miután felraktam, nekem eléggé németnek tűnt. -
#12 Hamarosan. -
#11 Ez a rész mikor is fog megjelenni? -
#10 Én még most fogom újrakezdeni az Awakened-et, ha lesz időm, magyarul, mert eddig az angollal jutottam el egy darabig. -
#9 Franciául ugyan nem tudok, de azért belekukkantottam a demóban, csak, hogy mire lehet majd számítani.
Nos a grafika kicsit még szebb lett az Awakened-hez képest, valamint ezúttal már BLOOM effekt is alkalmazható, illetve célkereszt is választható - maradt az Awakeneddel debütált FPS nézet (nekem nem volt gondom ezzel).
Párbeszéd ügyben viszont visszajött a jó öreg választható, listás rendszer - már akinél többféle kérdés lehetőség van.
Meglátjuk.
Nekem eddig történet tekintetében az Ezüst fülbevaló viszi a prímet, de ha évente kiadnak egy Awakened szintű Sherlock játékot, akkor sem haragszom meg... :) -
#8 Na van francia demó!
Ki tud franciául? :) -
#7 A bannerképre kattintva elérhető a játék hivatalos oldala. (sok kép, infó stb. a játékról) -
#6 kis trailer -
#5 Miután rájöttek, hogy a kiírt dátumra nem lesz meg, mert ugye volt konkrét is. -
#4 Hosszú még a nyár...és a "nyarat" is csak "várható megjelenés"-ként tűntették fel... :) -
#3 Én meg az Awakened -et se, mert vártam, hohy múlt hónap végén megjelenik magyarul. Erre itt van megint hónap vége, erre b@szik megjelenni. -
#2 Még a Gyilkosság az Orient Expresszent sem játszottam végig :-:/ -
#1 Még erre az évre ígérik a Frogwares féle Sherlock sorozat legújabb tagjának megjelenését.
Ezúttal a híres tolvaj - Arsène Lupin - nyomába eredhetünk.
A kinézet az eddig elérhető 9 kép alapján kísértetiesen hasonlít a legutóbbi Sherlock játékéra, ami cseppet sem baj, hisz kalandjáték kategóriában elég szépnek számít ezafajta tejesen 3D-s grafikus megjelenítés.
Kíváncsi leszek, hogy marad-e az előző részben debütált FPS-nézet.
További képek itt: KATT