28
Egyedi fényezés, festés
-
#28 bocsi egy kicsit eltér az autófényezés témától a kérdésem: gitárra egyedi gényezést nem tudjátok vállal valaki magyarországon? és kb mennyibe fájna a dolog? -
#27 Körbe polírozni az autót bármelyik pasztával lehet, szélvédőt melyikkel lehet azt passzolom. Utána kérdek majd. -
#26 Hali!
Most vettem egy polírozógépet és át szeretném polírozni a verdát ami metál ezüst színű 8 éves és nem volt még polírozva.
Mivel fúrott kút vizével mossuk szerintem vízköves lett és a megfelelő szögben nézve cseppet sárgás beütésű a fényezés és a szélvédőt is ilyen réteg fedi.
Egyszer egy benzinkúton mondta egy kutas hogy olyan polirzóval kellene át dörgölni ami a szélvédőről is leszedi ezt a "vízkövet".
Milyen polírozó pasztát ajánlotok??? -
#25 Rossz traktor. :)
Mindkét oldalt a sárvédők javítva, első - hátsó lökhárítók javítva.
Kezdés..
Végre kész.
Itt már lefújva.
Tuareg
Alapozva, kicsiszolva, fülkében kiragasztva. :)
sajnos a másik oldalról :S
Audi S6 :P
Sterimo lehozta a festéket a rücsinél, küszöb végig. Javítva volt annó..nem itt.
Belsejéről egy kép.
-
#24 Hali.
Kérdezd meg ahol venni akarod, elvileg jó. -
FuckeR19 #23 Sziasztok
2Ks szórógittet vettem és az edző (Lesonal MS) leírása szerint az edzőt 2Ks autózománcok,lakkok és gittekhez lehet használni. Akkor ez jó az általam kinézett lakkhoz (beso-glass ms) is? -
#22 Fényező - mázoló lettem :))) -
#21 Őket tudom ajánlani, segítőkészek és benne vannak a szakmában. -
#20 Annyiból ki kell jönnie, ha megtudsz alkudni a mesterrel. :) -
#19 Szia,köszi a választ!Metál sötétkék színre gondoltam.A minőség az nem kérdés persze,legyen az,de ne drágán.max 180 lenne rá. -
#18 Mennyire olcsót, milyen fényezés(metál, akrill) ? Tudok helyeket Debrecenbe és még Hajdúdorogon is. Első gyakszi helyemen viszonylag olcsó, ahol most utoljára voltam az már drágább, de minőségi. Én is megcsinálnám csak nincs helyem hozzá. -
#17 Autó fényezés témában nézelődöm mostanában az interneten,de sehol nem írnak konkrétumot,hogy mennyibe is kerül egy komplett festés,persze ez érthető is.Az enyém 1 Opel Astra Sedan 1.4,komplett optikai tuningos,ha tud valaki egy olcsó helyet azt megköszönném! [email protected] -
#16 Optikai színbillentő hatás, amely három rétegű gyöngy- gyémánt és más speciális színhatású festékeknél érzékelhető. A fedőbevonat rétegei között létrejövő reflexió és refrakció eredményeképpen a más-más irányból beeső fénysugarakból különböző frekvenciatartományokat nyel el.
Ez a "flipflop" hatás. :) -
#15 Fekete fényezés matt lakkal :) -
#14 -
#13 hát, nekem egy fekete fényezés 10x jobban tetszik, mint ezek a flip-flop féyezések! -
#12 Flipp-flopp fényezés. -
-
#10 Nem olcsó mulatság a flip-flop festék. 60.000Ft-nál kezdődik literje, egy litert mindenképp megkell venni, az a minimális mennyiség.. Rendelésre hoznak csak. -
#9 Majd kikeverjük valahogy :) Hétfőn megkérdem.
-
jefferson83 #8 :)) -
#7 :D
-
#6 biztos vagy abban, hogy létezik ilyen a flip-flop tipusu festékek közt?
nekem elég gyanus szal ennek nézz utána elsősorban nagyobb festékkereskedések, és külföldi oldalakon. -
jefferson83 #5 Ez, hogy nézne ki? Képet! Kiváncsi vagyok :) -
#4 A TestDrive Unlimited-ben van ;) -
#3 sztem ilyen festékösszeállítás nincs... -
#2 Igen sok pénzed van? :D -
FUCKing #1 Sziasztok!
Azért nyitottam ezt a témát, mert nem találtam egyedi fényezéssel kapcsolatos 5leteket. Már írtam e-mail-t egy fényezéssel foglalkozó cégnek, de ők nem tudták volna megvalósítani azt amit én szeretnék. Ugyanis egy fekete-tűzpiros flip-flop festést szerettem volna. De azt írták h. nincs ilyen festékük. Az érdekelne h. hol? és mennyiért? csinálnák meg.