Starcraft 2 - hősök nélkül

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McHaals
én legjobban a powermongert várnám... ha már bullfrog

MadWolf#11626

psishock
syndicate-ot is nagyon birtam a bullfrogtól....wonder, hogy miért nem volt nyereséges amikor szinte minden játékjuk bejövôs volt. Egy Dk3-nak nagyon tudnék örülni, talán a Warcraft 1-2ôn, és a cncRedalerten kívül az volt az egyetlen sorozat amit végig is vittem, az összes többi RTS lefárasztott 1 idô után. Mivel a többi mind-mint 1 kaptafa volt. Jajj, a sok szép emlék amiket a creature-jaimmal töltöttem a dungeonban... a falak bontogatása, secretek keresgetése, "hôsök" be-be támadása, csapdák élvezettel elhelyezése és használata, ütlegelés, börtön (szellemek), kincstár (it's payday), portál, A reaper (first person nézet kötelezô), a varázslól, és a különbözô szintek a tréning tetemben, kiválasztott szörnyet továbbviszel a köv térképre...... ^_^ mmmm nagyon "must buy" lenne a 3.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Zomil
én ehhez hozzácsatolnék még pár bullfrog-os game-t 😊 pl dungeon keeper 3-nak nagyon tudnék örülni esetleg egy uj populous-nak 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

L2P...
😮

unknown nick
Tod' ez az a típusú játék, amivel elõször meg kell tanulni játszani. Az SC-ben a rush elég jól lekezelhetõ. Sõt a szimpla rushert keményen meg lehet szivatni.

MrPrise
lol. ezért szokták odaírni, hogy a játékélmény más lehet ha online játszol ;-)
amiért persze elég abszurd a készítõket vagy a játékot szidni.

csuszi
ülj le fiam 1-es

MJ rulz Pink Team The Only One

StarCraft suck<#levele>. Egy óra játék után ment a kukába. Hálóban is kipróbáltam, de sok rusholós f*sz elvette a kedvem tõle. B*sszák meg mind!!!<#boxer>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

a cikk 2 okból rossz. 1: már jó rég lehetett tudni és olvasni pl SC2 oldalán is hogy a Warcraft és Starcraft ott vált igazán szét hogy egyikben van hõs-rpg, a másikban nincs. 2: az egységlimit sokkal magasabb lesz, valamint nem lesz meghatározva hogy max hány egységet vehetsz 1 csoportba.

A transport tycoonnak már van egy ráncfelvarrott változata(openttd).
Kiegészíteném még a következõkkel:
Hospital(mert a hospital tycoon sz@r)
Fallout 1-2(Oblivion puskával nem kell)
Whacky Wheels 😄

Nem volt amúgy egyszerû még egy ilyen rövid listát se összehozni. A jobbaknak van ugyan folytatása, bár nem mindig jó a folytatás, a készítõ cégek többsége meg azóta már sehol sincs, úgyhogy sajnos csak akkor lesz belõle valami ha a régi fanok akik mára programozókká cseperedtek összefognak és megcsinálják, mint pl a transport tyconnál.
De azért jó álmodozni 😊
psishock
Morden... xD

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Mondjuk kezdésnek:

teljes Wing Commander széria (akár egy nagy pakkban)
teljes Ultima széria (itt történtek/történnek akciók)
Deus Ex (elsõ rész)
Transport Tycoon (semmihez hozzá se érjenek, csak kis audiovizuál tuning)
egy normális TIE Fighter progi

Ezekkel ellennék vagy 2 évig 😄

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Azdebaszdmeg 😄

Hát bizony az jó lenne.
Én legalábis szivesen játszanék pár régi klasszikussal új köntösben.
amúgy miért mindig ugyanazoklat a képeket rakjátok be?:S

crysis?😄

Teljesen egyetértek.

Haj, mennyi játékot tudnék felsorolni, aminél elegendõ lenne egy hardware/visual/audio upgrade, és mehetne vissza a köztudatba 😊

Hát amilyen sikere van a Starcraftnak még ma is, sokat nem kell rajta variálni. Szebb grafika, meg menjen el új hardware-eken is, osztjónapot:-)