Bíróság előtt az aradi NASA-hacker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Sot Atomot egesz Romaniara! (bar az nem is lenne olyan rossz...)"
Még találkozunk, [email protected]...
794 évet számoltam. Hát nem ilyen egésszégügy mellett, de kérem a fiatalember 8-szori újrareinkarnolását vagy respawnolását...
" Sot Atomot egesz Romaniara! (bar az nem is lenne olyan rossz...)" meg a csaladora. azt hiszed hogy a sugarzas a hataron kivul maradna? te is kipurcannal. bar az nem is lenne olyan rossz... a roman atlag fizu 31.000 es 46.000 ft kozott mozog. nos ebbol ki lehet szamolni menyit kell gurizen. amugy ott vannak a szulok. ok orvosok 😊 azok meg a csuszo penzbol szepen megelnek.

Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.

ez kurvajó, teljesen igazad van. (sajnos)

Csak hogy jol ertem-e, osszeirtam egy listat, kulonbozo illegalis cselekmenyekrol, a buntetes varhato nagysaga szerinti csokkeno sorrendben:
- crackerkedes, virusiras
- warez/p2p site uzemeltetes, program crackeles, masolasvedelem feltorese
- tomeggyilkossag, haborus bunok
- haveroknak CD-masolas, kaloz photoshoppal webdesigneles
- gyilkossag
- jogvedett anyagok megosztasa
- fegyveres rablas, drog- es fegyvercsempeszet
- jogvedett anyagok letoltese, utcan netezes
- sulyos testi sertes
(...)
- blicceles a BKV-n
- milliardos osszegu sikkasztas, adocsalas

Ha ezt felszorozzuk a varhato haszonnal, es a lebukas kockazataval, akkor gondolom mindenkinek egyertelmu, hogy melyiknek erdemes nekikezdeni. Have fun!

The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.

Sot! Vegezzzek KI! Sot a csaladjat is, a genek se oroklodjenek! Sot Atomot egesz Romaniara! (bar az nem is lenne olyan rossz...)

SIman adjanak csak neki annyit mint vmi 3 szoros gyilkossagert ... BAr 2 milla tobbet er mint par emberelet ... BAr nem tudom, hogy a beallitasok helyreallitasa miert lesz 2 milla, az hany informatikus hany orai munkajat teszi ki?

Hány évig is kell dolgoznia a srácnak, hogy a román fizuból kifizessen ennyit? <#ijedt> Én azért sajnálom....
Felõlem hívhatják akár dekásnak is... 😊)

A károk legalább egy részét azért a fentebb említett szervezetek infós biztonságáért felelõs emberekkel fizettetném ki... <#mf1>
PíszLávJuniti
jó lesz az black hat hackernek is.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

szegény pára...

Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)

sly007
Nah már megint hacker cracker helyett...