11
-
RoliSoft #11 "Sot Atomot egesz Romaniara! (bar az nem is lenne olyan rossz...)"
Még találkozunk, [email protected]... -
JL666 #10 794 évet számoltam. Hát nem ilyen egésszégügy mellett, de kérem a fiatalember 8-szori újrareinkarnolását vagy respawnolását... -
eto demerzel #9 " Sot Atomot egesz Romaniara! (bar az nem is lenne olyan rossz...)" meg a csaladora. azt hiszed hogy a sugarzas a hataron kivul maradna? te is kipurcannal. bar az nem is lenne olyan rossz... a roman atlag fizu 31.000 es 46.000 ft kozott mozog. nos ebbol ki lehet szamolni menyit kell gurizen. amugy ott vannak a szulok. ok orvosok :) azok meg a csuszo penzbol szepen megelnek. -
m4G1c #8 ez kurvajó, teljesen igazad van. (sajnos) -
eax #7 Csak hogy jol ertem-e, osszeirtam egy listat, kulonbozo illegalis cselekmenyekrol, a buntetes varhato nagysaga szerinti csokkeno sorrendben:
- crackerkedes, virusiras
- warez/p2p site uzemeltetes, program crackeles, masolasvedelem feltorese
- tomeggyilkossag, haborus bunok
- haveroknak CD-masolas, kaloz photoshoppal webdesigneles
- gyilkossag
- jogvedett anyagok megosztasa
- fegyveres rablas, drog- es fegyvercsempeszet
- jogvedett anyagok letoltese, utcan netezes
- sulyos testi sertes
(...)
- blicceles a BKV-n
- milliardos osszegu sikkasztas, adocsalas
Ha ezt felszorozzuk a varhato haszonnal, es a lebukas kockazataval, akkor gondolom mindenkinek egyertelmu, hogy melyiknek erdemes nekikezdeni. Have fun! -
n0k0m #6 Sot! Vegezzzek KI! Sot a csaladjat is, a genek se oroklodjenek! Sot Atomot egesz Romaniara! (bar az nem is lenne olyan rossz...)
SIman adjanak csak neki annyit mint vmi 3 szoros gyilkossagert ... BAr 2 milla tobbet er mint par emberelet ... BAr nem tudom, hogy a beallitasok helyreallitasa miert lesz 2 milla, az hany informatikus hany orai munkajat teszi ki? -
Chriss745 #5 Hány évig is kell dolgoznia a srácnak, hogy a román fizuból kifizessen ennyit? Én azért sajnálom.... -
AljasGetto #4 Felőlem hívhatják akár dekásnak is... :))
A károk legalább egy részét azért a fentebb említett szervezetek infós biztonságáért felelős emberekkel fizettetném ki... -
#3 jó lesz az black hat hackernek is. -
ssdb #2 szegény pára... -
#1 Nah már megint hacker cracker helyett...