15
-
dez #15 Igen, és a magasabb órajelnek, és az architektúrához képest nagyobb L2-nek köszönhetően jobbak is lesznek. Az más kérdés, tuningolva melyik lesz jobb. -
M0rph3u5 #14 nekem van 3500+-om, meg 2 giga rammom, de nem érzem elavultnak... még a mai játékok is jól teljesíenek,kizárólag 3D-s fejlesztés miatt vettem mellé egy 6000+-t, minden másra jó a 3500+. szerintem. -
3M #13 Hmm… ezeket szánnák vajon a Core architektúrájú Celeronok ellen? Látott valaki ezekről amúgy tesztet? -
lee56 #12 Azért én a helyedben még várnék, gondolom AM2-es a rencered van, sztem jobban jársz ha megvárod a phenomokat... (még egy darabig ugyis kisebbségben lesznek a dual-ra optimalizált progik, szal addig biztos kihuzod egymagossal is, no para )
A + memóriával meg csak jól járhatsz, de siess mer mostanában fognak drágulni. -
lee56 #11 már azthittem reverzió, az már nem hangzik olyan jól :) -
dez #10 revizió -
dez #9 Mondjuk maguk a chipek nem a régiek, hanem egy új revezió, alacsonyabb fogyasztással. -
dez #8 "Jövőre két új generáció érkezik majd ebben a szegmensben, a Spica magos utódok az AM2+ foglalat, illetve a HyperTransport 3.0 technológia támogatása révén jelentenek majd előrelépést"
A magasabb IPC (SIMD-ben 200%) elhanyagolható előrelépés... :) -
dez #7 Megelőztél. :) -
dez #6 LOL, annyi történt, hogy - a K10 alapúak megjelenéséig - az összes Athlon 64-et átnevezik Semporonra (eddig csak a kisebb L2-jűeket hívták így). -
#5 ...és ezentúl is fogják még gyártani ezeket, csak Sempron néven. -
waterman #4 nekem egy 3800+os X2-es van, mert az volt a legolcsóbb és nem bántam meg. ha simán csak használod a gépet, akkor már találsz bőven olyan felhasználói progikat amik többszálasak, pl 7zip tömörítő. pláne ha sok memória van hozzá, akkor látványos, hogy a programok nem várnak egymásra. egyik elkezd vergődni, akkor még van egy másik mag, amin lefut a többi alkalmazás szépen, tehát egymás miatt nem homokóráznak a programok. a winyó miatt érzem lassúnak a gépet.. ha játszol is, akkor minél nagyobb kétmagost érdemes venni, mivel sok játék nem igazán eszi meg a két magot. pl az erőforrásigényesség szinonímájaként emlegethetnénk a microsoft flight stimlulator x-et. patch nélkül egyáltalán hozzá sem nyúl a második maghoz. tehát játékoknál érdemes minél nagyobb frekvencián járó példányt választani. az enyém 2ghz-s magonként és meg vagyok vele elégedve. -
#3 Hmmm, lehet, hogy csereéretté vált az A64 3500+ procim... Vajon nagy teljesítménybeli ugrás lenne, ha lecserélném egy 4600-4800 körüli X2-esre? vagy jobban járnék ha vennék még 1 giga ramot? (Mostani konfig: 1GB DDR-2, Inno7600GT) -
kernerster #2 Mér gyártják még őket?
-
#1 Good Bye!