A Disney befejezi a folytatások gyártását
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kááár... <#szomoru1>#szomoru1>
Pedig már nagyon vártam a Hófehérke 2-t, vagy a Gulliver New Yorkban-t...
<#mf1>#mf1>
Pedig már nagyon vártam a Hófehérke 2-t, vagy a Gulliver New Yorkban-t...
<#mf1>#mf1>
amúgy a cikkhez: kívánom, hogy hozzon olyan 6-700milla nyereséget.kiváncsi vagyok, mit mondanak, ha elkészül a "Tinker Bell 2"<#lama>#lama>
ha itt tartunk minek is engedünk rajzfilmeket nézni?hajrá Vitéz László!
Elõ a báli legyezõt!!!<#worship>#worship>
Elõ a báli legyezõt!!!<#worship>#worship>
"de alig veszik"
a videóra kiadott disney-k mindig nagyot kaszálnak, veszik a népek.
a videóra kiadott disney-k mindig nagyot kaszálnak, veszik a népek.
Miért tûnt el, adják esti meseként a duna tvn, az m2-n, kiadják dvdn, de alig veszik, tvben alig nézik. Amit többen néznek azt adnak. Egyébként gyerekeknek tudom ajánlani pl a chihiru szellemországban címû japán rajzfilmet, elég sok van benn a japán kultúráról, és még jó is.
A
ja
olyan, mint igazi rajzfilm totál eltûnt a palettáról
olyan, mint igazi rajzfilm totál eltûnt a palettáról
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hát ja, mennyivel jobbak voltak a régi klasszikus rajzfilmek, mint ezek a mai otromba animációs filmek...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
kár. inkább ilyet nézzen a gyerek, mint chicken little-t vagy nagyon vadont vagy hányós shreket.
Ki kell, hogy ábrándítsalak sajnos....
Utánanéztem. Pontosan ráéreztél a dolgora. A Peter Pan-ban szereplõ Tinker Bell (Csingiling)-rõl fog szólni a mese!
EZ ÁM AZ EREDETI ÖTLET!!! <#vigyor3>#vigyor3><#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
Utánanéztem. Pontosan ráéreztél a dolgora. A Peter Pan-ban szereplõ Tinker Bell (Csingiling)-rõl fog szólni a mese!
EZ ÁM AZ EREDETI ÖTLET!!! <#vigyor3>#vigyor3><#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
új munkájuk a Tinker Bell lesz...ami remélem csak nevében hasonlít Tinkerbell-re a Peter Pan-ból:)))
leesett nekik is a tantusz végre
amugy tényleg a kézzel rajzolt az igazi
amugy tényleg a kézzel rajzolt az igazi
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A kézzelrajzolt az igazi.