4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • DJ Tope
    Rob pappen blue nekem bejött.Érdemes kipróbálni.
  • Tetsuo
    de mondjuk Cubase-zel hasznalva.. en imadom az 1ik kedvenc programom es van hozza akusztikus resz is, eleg sok (bar en azzal nem sokat foglalkoztam).
  • stef666
    Akusztikus dobokban a Battery3 gyárilag bizony elég siralmas hangmintákat tartalmaz, szerencsére könnyedén betölthetők saját WAV minták, de hiányzik belőle a belső midiszerkesztő is, alapnak nagyon jó, de egy komolyabb dob-menetet már nagyon macerás vele megírni.
  • Tetsuo
    Ha meg sampler soft, akkor 1ertelmuen Battery 3.. a 3 lemeznyi mintaval.
  • stef666
    Na igen, meg ott van még az EZ Drummer a Toontrack-től, ami ugye a Superior kistesója,...ezek elég jó kis softok, de a két nagy puska közül szeretnék választani, ami nem könnyü feladat. Mindkettőt feltenni azért luxus, mert az expansionokkal 100 GB körül van darabja. Fülre a Superior eddig a győztes, de szolgáltatásaiban a BFD tud többet, ha valakinek vannak még tapasztalatai, azt szívesen várom
  • ViniSoundz
    Én Addictive drum-ot használom, meg stylus rmx-et. BFD2, Toontrack? nem is hallottam róluk, de utánanéztem. Sajnos nem tudom eldönteni melyik lehet a jobb. Addictive meg stylus nagyon szépen szól, hatalmas terük van a hangoknak.
  • stef666
    Elsősorban nem a menőség"érdekelne, hanem a dobmodulok hangjáról szeretnék véleményeket hallani, olyan emberektől, akik rock,jazz, vagy más hasonló akusztikus műfajokban jártasak, és volt már szerencséjük mindkét soft-hoz.
  • Tetsuo
    hat regen a BFD volt a meno.. (de en dobgepfan vok :)
  • stef666
    Akik akusztikus dobokat is használnak, melyikre szavaznának ? fxPansion BFD2, vagy Toontrack Superior2 ?
  • Tetsuo
    Szerintem a legtobben nem probalkozni akarunk, hanem 1 atomstabil rendszert..
    Persze ahhoz vkinek probalkozni kell. :)
  • stef666
    ..sajnos az tény, hogy amíg nincs fent valamelyik tört cucc az audionews-on addig az tuti hogy nem stabil.
  • cubase5
    Felraktam direktbe a cubase 5-t ... ha esetleg próbálkozni szeretne vele valaki
    http://www.cubase5.freeweb.hu/cubase_5_cracked.part1.rar
    http://www.cubase5.freeweb.hu/cubase_5_cracked.part2.rar
    http://www.cubase5.freeweb.hu/cubase_5_cracked.part3.rar
    http://www.cubase5.freeweb.hu/cubase_5_cracked.part4.rar

vagy továbra is www.cubase5.freeweb.hu itt is kintvannak a linkek
  • ViniSoundz
    áh, bocsesz, megvan. már egy hete keresem :)

A toogle timebase between musical and linear kapcsoló volt a ludas.
  • ViniSoundz
    azt mondja meg neekm valaki, ha tempót váltok nuendo 3-ban, akkor a midi note-ok miért nem állnak a helyükre automatikusan? ott marad, és akár 500bpm-re is állíthatom, akkor is ugyanolyan marad a tempo, mert nem igazít semmit tempo váltáshoz.

egyesével kéne huzkodnom mindetn ütemre. ááá, tuti valami ne jól van belőve, ilyet még nem láttam egy zeneszerkesztő progiban sem. plíííz help számbádi!
  • stef666
    ...vagy a hardwerkulcsot ha tudná valaki klónozni, az se lenne rossz...
  • cubase5
    feladat: valaki mókamesternek kikéne valahogy másolni a harverkulcsban szereplő adatokat... ergó :) és azt beleprogramozni a tört .exe-be ilyen egyszerűűűű......
  • cubase5
    oké.... 190e lesz :)
  • cubase5
    Hmmmm...... A következőt követtem el. Audió alkalmazásoktól mentes :) xpére felraktam a krekkelt cubase-t. Aztán utólag átdugtam a harverkulcsot amit szépen felismert és telepített. Az eredeti .exe-vel hibaüzenet nélkül kilép még mielött elindulna. Viszont a harverkúlcs eltávolítása után szintén működik a tört cubase 5.... lassabban mint a "gyári".
  • Tetsuo
    Megoldas: kuld el a hardverkucsot nekem. :P :DD
  • cubase5
    Szóval nem birtam kivárni míg felmegy egy xp és frissitgeti magát. Felraktam a hugom gépére a Cubase 5-öt. Hasonló szindróma mint a cubase 4 nél. Vagy lefagy egyből, ha megy is, pár percnél tovább nem bírja. Esetleg arra tudok még gondolni, hogy a harverkulcsból kiolvas fájlokat amit beregisztrál, miután kihúzom a harverkulcsot és krekkelem.... továbbra is működik kulcsnélkül.
    Nem tom mi lehetne a megoldás....
  • cubase5
    Több olyan program létezik amivel le lehet szűrni az éneket vagy éppen az ének marad meg. Tudomásom szerint a jobb és baloldali eltéréseket figyeli (sztereó képet) a legminimálisabb eltérést is leszűri, sztereóba énekelni meg elég nehéz :) igy az adott zenén biztos hogy lesz monó ének (persze utómunkával az éneket is sztereósitják vagy több sávon rögzitik). Ami a sztereó képben van azt vágja. Igy kaphatsz "éneksávot" mit az általad említett sonicworx ban mutatják. DE!!! a mellékelt videó is mutatta a cikből, hogy egy olyan éneksávot kapot ami használhatatlan. De sokan nemhalják ezt a roppant rossz minőséget. Az mp3 ról meg ne is beszéjünk. Mp3 ból éneksávot :DDDD
    Én nem tudok ilyan programot mondani neked, mert nem használok, pont az említett problémák miatt. Kell egy profi énekes, egy profi mikrofon, és lehet bűvészkedni milihercenként :D
  • stef666
    Én Windows7-ere próbáltam feltenni, és bizony előtte már volt rajta Nuendo3, meg egy két más host is, ami ugye nem túl hasznos ilyenkor...minden esetre kíváncsian várom az eredményt a szűz XP-vel.
    - "elnofx" ! a progi létezik, mivel már ára is van,...de a beharangozott képességei nagyon ellent mondanak a fizika törvényszerüségeivel, ezért egy kicsit mesésnek találom a róla leírtakat, de hátha tévedek...
  • elnofx
    ..., tudtam hogy a mestert nem lehet megfogni, de mind1:) (valójában ez a progi nem is létezik)
  • cubase5
    Most már én is kíváncsi lettem.... felrakok egy új xpt, új meghajtóra és a megadott módon eljárok. Aztán beszámolok róla...) Továbbra is azt állítom, hogy nekem megy.
    (Asus P5, E8400, Kingston dual 2x2Gb, RME HammerFall HDSP9632,Samsung 750 SataII)
  • stef666
    Eygenlőre még csak te szóltál be "elnofx" barátom - hogy " nagyokosok", meg "vegyünk vissza az arcból".- minden előtte elhangzott válasz a tudomásunk szerinti állapotokat képviselte, és nem tartalmazott egyetlen személyeskedő elemet sem.-De ezen most változtathatunk:tehát attól hogy sültbolond vagy a témához, és felülsz minden gagyi reklámdumának arról nem tehetünk,ha pedig a neked nem tetsző választ kapod attól még nem kellene a plafonra másznod, hanem inkább elő kellene venned egy kis szakirodalmat, hangtant és elmerülni a zeneszerkesztés kusza világában.- egyébként ha jobban elolvastad volna az általad linkelt oldalt akkor rájöhettél volna hogy komolytalan az egész progi...idézek a cikkből:" Ezt nyilván csak varázslással lehet elérni, amit ők intelligens mintakövetésnek neveznek - a frekvenciatartományban, millihertzes pontossággal való bűvészkedés van mögötte"

• elnofx
    Na erre gondoltam nagyokosok: http://www.optimedia.hu/9/prosoniq-sonicworx-pro-savokra-szedi-szet-a-kevert-zenet.html

Amúgy meg rendkívül unalmas, hogy mennyire lenézitek azt az embert aki nem ért a témához annyira mint ti... jó lenne ha egy kicsit visszavennétek az arcból!
  • stef666
    Feltettem a Cubase 5-öt, az előírt módon,elindítás után nyitottam 6 audio-sávot......már össze is esett az egész.KB. ennyit ér ez a crack.
  • stef666
    Itt van egy kis segítség a Nexus telepítéséhez, ha ez alapján jársz el ,akkor jó esélyed van arra hogy működni fog minden: Rapid
  • vizipipa19
    Hát akkor ott valamit tényleg nagyon elqrtál.:D:D:D:D:D:D:D
  • Tetsuo
    nemtom, sajna nekem 10bol 2 vsti ha mukodik.. biztos elqrtam vmit.. :(
    Vista sp2, internet be volt kapcsolva telepiteskor (tudom, mea culpa), fasz kivan.. soha nem jo a rendszerem, SOHA.
  • Tetsuo
    lol
  • vizipipa19
    Sziasztok!
    Az előző kérdésemre senki nem válaszolt, hát felteszek mégegyet.
    Miért van az, hogy a nexus, csak a psytrance expansiont tölti be, a többi kiegészítőt pedig nem? Illetve betölti őket, csak nem működnek.

A választ(ha kapok) előre is köszönöm.
  • stef666
    Mp3-as darabolás alatt mit értessz ? - az énekkiszedés meg csak fantáziálás, ilyen progi nincs.
  • elnofx
    Üdv, annak a proginak a nevét meg tudnátok mondani, amivel az mp3-akat sávokra lehet darabolni, és az éneket pl kiszedni?!
  • stef666
    A MAC. rendszerben nincs ".exe", az windows fájl.- (a mac számára teljesen ismeretlen) ezért nem is mehet a törés Apple gépeken...- de elég jól el vagyok a MOTU Digital performerrel is, csak a ProTools csípi még a szemem, de úgy néz ki lassan azt is letesztelhetem...- Ha valóban ilyen stabil ez a törés akkor igazán feltehetné valaki egy jó torrent oldalra, vagy a Rapidra, mert innen bizony egy örökkévalóság még lejön.
  • cubase5
    Tovább gondolva a dolgot, mivel a gyári lemezről telepítődik a cubase 5, program működésben ugyanrra képes mint a gyári, hisz a törés csak annyit csinál hogy átugorja a hardverkulcs ellenőrzést. Gondolom azért ez nem ilyen egyszerű, de hátha még is :))) nem értek hozzá. Stef.. csinálhatnál ehez is magyarnyelvet :)
  • cubase5
    Szerintem MAC-on is menne... söt, majdnem biztos. A cubase 5 elnditásakkor alul "initalizing" melett pörögnek a dolgok, az LCC-hez ér a gyári akkor gondolkodik pár tized mp percet. ez a harverkulcs ellenörzése. (ez tuti mert harverkulcs hiánya esetén ekkor ugrik fel az ablak, hogy nem észlelt kulcsot). A tört .exe-vel elinditva ezt az LCC-t átugorja mintha ott sem lenne. Ebből gondolom hogy MAC-on is menne gond nélkül.
  • cubase5
    Gyári cubase 5 is lefagyott már nem egyszer február óta, azóta van meg. (Fos win)A törést most találtam, túl sok időm, nem volt tesztelgetni a törést. Csináltam vele sokmindent, amit kipróbáltam "mindent" tudott, régebbi projectet is töltöttem be, lejátszotta gond és fagyás nélkül. csomó cuccot használok törve én is mint sokan mások. Egyedül a cubase 5 ami gyári. a probléma ami miatt kerestem cubase 5 törést, hogy a steinberg grand2, halion3 és hasonló olyan vstket nem tudom használni mert ugye ezek mind hardverkulcsosok lennénkem mint a cubase sx3 is. azzal faszán tudtam használni a töréseket. Viszont a cubase 5 lecserélt .exe-je nem ellenőrzi a harverkulcsot. igy továbbra sem tudom használni ezeket a tört harverkulcsos vstket.
  • stef666
    Nem tudom mennyit szerkesztettél vele, és milyen mélységekbe mentél a funkciók kipróbálásában, de amíg nem látjuk az audionews-on a tört Cubase5-öt, addig bizony jó oka van mindenkinek a kételkedésre...-Személy szerint engem nem nagyon érint, mert Mac-re úgy sem lesz feltörve, de azért kíváncsian várom a kérdéses töréssel kapcsolatos tapasztalatokat.
  • cubase5
    bármennyire meglepő, de igaz.... stef... nekem megvan hivatalosan hardverkulcsal. Miután a cubase 4 hez nem készült egy egészésges törés, így gondoltam hoyg a cubase 5 törése lehetetlen lesz. Aztán mégsem... itt van. Én sem hittem el. én csak a cracket töltöttem le mert tulajadonképpen az eredeti gyári lemezt tartalmazza. Kihúztam a hardverkulcsot, krekkeltem és ment. Kitöröltem a MAC telepítőt a lemezről csináltam egy ISO-t aztán 2,5 gigába most tolom fel az oldalra...
    Annyi észrevételem van a töréssel, hogy kicsit lassab mint hardverkulcsal.