4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • sangeorge
    Hali

Valaki el tudná mondani,hogy a Musiclab Realguitar 2-t hogyan kéne megtörni? Egypárszor nekifutottam már,de feladom...És egyenlőre ennél jobb akusztikus gitárral nem találkoztam..legalábbis én. THX
  • MidiRendszer
    Buék mindenkinek :)
  • Stef555
    Az ASIO panelen az SB Audigy kimenete le van tiltva, azt engedélyezni kell és szerintem az Always Resamplet sem kell kipipálni, jóllehet ezek az SB kártyák nem dolgoznak 44100 Hz-en. Ha ez kész van akkor állts mindent SB Audigy ASIO-ra. Atán ha nem megy, akkor hagyd a fenébe ezt a kula programot,... kb. 1 óra tanulmányozgatás után úgy is le fogod törölni, mivel állandóan összeesik a vst-k alatt, meg lefagy az effecteknél. Nagyon kiforratlan unstabil törés, a program tudása még kezdő szinten csak elmenne, de a Cubase5-nek a fa..ában sincs.-én már nekifutottam egy párszor, de minden alkalommal rossz tapasztalatokat szereztem róla.Kár az időt vesztegetni erre a gyengeségre.
  • laaj
    http://www.kepfeltoltes.biz/upload/2010.01.06/DsL3HJ8skiSCIG2YuZCy8DYSzo8JAvNN_www_kepfeltoltes_biz.gif

Itt volna egy kép h milyen beállítások vannak itt a gépemen.
    Igazából nEM naon értettem semmit ebből a leírásból NE HARAGUDJ STEF!!!!
    szóval lehet jobb volna ha el tudnád esetleg pontról pontra mondani h h kel beállítani de ha nincs időd akkor majd rá jövök
    köszönöm üdv!!!
  • Stef555
    Set driver properties for a sound card

To improve the performance of ASIO and DirectSound cards, optimize driver properties.

1. Choose Edit > Audio Hardware Setup, and click Control Panel.
    2. Do one of the following, and then click OK.
    *

In an ASIO control panel provided by the sound card manufacturer, set driver options. (The options available will be different than those described below. For more information, consult the documentation for the sound card.)
    Note: By default, Adobe Audition controls the ASIO sound card while playing or monitoring audio. If you want to access the card in another application, select Release ASIO Driver In Background.
    *

In the DirectSound Full Duplex Setup control panel, set the following options:

Device check boxes
    Use the check boxes under Direct Sound Output Ports and Direct Sound Input Ports to turn devices on or off. When a port is deselected, it is not available as a port option in the Audio Hardware Setup dialog box.

Buffer Size (Samples)
    Usually, the default settings work well for both playback (DirectSound Output Ports) and recording (DirectSound Input Ports), but some sound cards may require different settings. If you hear skips or dropouts in playback, you can adjust buffer size: Double‑click the Buffer Size numerical entry for an input or output device, and type a new value.

Port Order
    If the selected device includes more than one port, click the Move Up or Move Down button to change the order of the ports for that device.

Sync Reference
    Specify whether you want the DirectSound Input or the DirectSound Output to set the master clock.

Full Duplex
    Select this to enable Adobe Audition to record an audio track while another one plays back, if the sound card is capable of doing so.

Start Input First
    This determines the order in which Adobe Audition starts the sound card playback (in) and record (out) ports in a multitrack environment. Select this option only if you have an older sound card that doesn’t support full duplexing.

Kezelési útmuató az Adobe Audition programhoz
  • Tetsuo
    A felvetel minoseget a programodon belul kell vhol beallitani.
    Talan van sajat ASIO-ja a hangkaridnak is, az valszeg jobb mint az ASIO4All.
  • laaj
    SEGÍTSÉGETEKET NAGYON KÖSZÖNÖM!!!
    ÉS ELNÉZÉST H NEM VST TÉMÁBAN KÉRDEZEK DE ITT SOK HOZZÁÉRTŐ EMBER VAN
    üDV NEKTEK!!!!!!
  • laaj
    sziasztok!
    Zeneszerkesztő progival kapcsolatban Adobe Audition 3 valaki tudna segíteni az Audio hadvere setupe beálításánál SB Audigy 2ZS hangkarim van most és ASIO4ALL v2.9 driverem szóval ezeknél mit kel beálítani h 96kHz 24biten vegyen fel?????
  • queensryche
    Köszi! ( Én má' inkább mindent megkérdezek : ) )
  • Stef555
    Ez úgy van hogy amikor kibontod a 4 gigás .rar-t akkor lesz belőle 6,4 Giga ISO.
  • queensryche
    Üdv srácok!

Egy újabb hülye kérdés Stef :)

A rendszerfrissítés még hátra van (win7), egyelőre a Cubase-t töltöm bőszen, ezzel kapcsolatos a kérdés: A másik topikban még decemberben linkeltél egy rapid/hotfile letöltést, ami 4 Giga. A torrentes Air törés pedig 6.3 asszem. Na most ez hogy van?

Sajnálattal olvastam, hogy 'csak' 32bites törést csinált az Air team. :(
  • erik10
    Sütifutár!A st.jarna egy zseniális darab,Én is a Depeche mode-tól ismerem.Aztán lehet hogy csak egy átirat már az is.Valahogy így képzelem a festést a hangokkal.....
  • erik10
    Hali!Emberek!Cubase 5 pitch and warp audiofunkciónál van egy olyan észrevételem hogy az adott audiosávot nem futtatja fel 100%ig hanem valahol előbb megáll("kilép")pld.70-80%ál és mintha semmi sem történt volna szól az audio tovább.Persze processzálás nélkül.Azaz nem számolja rá a tempot és a hangmagasságot sem olvassa be.Ezt véletlenszerűen csinálja ,egyszer igen valamikor meg teljesen jól működik a funkció.Tapasztalt valaki ilyesmit?
  • erik10
    Hello!Jó amit csinálsz.A minőségből soha ne engedj.Így tovább.Jó zenék.
  • tigeroo
    toxic biohazardhoz hasonló VST-t tudtok ajánlani?
  • Sütifutár
    csak sikerült:-)
  • Sütifutár
    Letöltés
  • ViniSoundz
    Énmeg tegnap ápdételtem. Twilight-ot raktam fel, de az mondjuk 31ikén lett kész.
  • ViniSoundz
    Hát ez hamis mint az atom
  • Sütifutár
    Egy kis Depeche Mode átirat az újévre...tegnap lettem kész vele:-)Letöltés
  • Hackerman
    Hali
    Szedegetek épp albumokat a netről és az eggyik albumon egy nagyon szarul megszerkesztett zenét találtam és ugy gondoltam megosztom veletek is. Én nagyon megmosolyogtam és eggyáltalán nem értem ,hogy kerül egy ilyen zene egy válogatás albumra.

Jason Parker Ft. Nicinha - Airwave 2010
  • Tetsuo
    remelem ehhz nem kell twitter.
  • Hackerman
    Ja és proaudiotorrentsre is csak ma lehet regizni azután egész évben nem, szal aki beszeretne jutni az ma még megteheti. Én már csináltam vagy 5 usert magamnak. http://proaudiotorrents.org
  • Ambient
    BUÉK!

Csak jelzem a http://www.pluginaudio.net oldalra 1 napig nyitott a regisztráció!
  • queensryche
    Na, ez már nekem való! :) Jó lett, örülnék, ha így szólna a gitárom.
    A dobbal én 'simán' a cubase editor nézetében bíbelődöm ( AD), a bass is hasonlóképp. A trilogy nekem nem jött be, de ezek szerint tekergetni kellett volna még...

Nagyon jó, h. írtad a Line 6 gx-et, mert még mindig hangkarivásárlás előtt vagyok és jelenleg úgy áll, hogy egy DSP nélküli külső E-MU esetleg M-audio lesz bőven 100 alatt... A Line6-ról sajna (bár gitárosoknak szánják) nem sok infóm van és találomra nem akartam venni, de ez itt egész jól szól.

Ezt nézegettem, tudtok róla nyilatkozni?

Line6
  • ViniSoundz
    Oh! megoldottam. Vista SP1 compatibility-be köll rakni és müxik.
  • ViniSoundz
    Azt nem tudja valaki, hogy Ableton-ban win7 alatt miért akad a kezelőfelület? Xp alatt nincs problem, csak win7 alatt. Amúgy a hang nem akad és a latency-vel sincsenek gondok, meg pl cubase is jól müxik csak ez a fránya ableton nem megy rendesen.

Amúgy ha 4 sáv van csak megnyitva már akkoris szarakszik, próbáltam a kompatibilitást állítani, de ugyanolyan.

Ha tud erről valaki valamit, az írja meg legyenszives. Köszöntem!
  • Stef555
    Persze hogy érdemes..., egyébként hogy tudnád meg hogy hogyan szól, az hogy itt ezt meg azt mondunk, attól egyáltalán nem biztos hogy neked nem fog tetszeni a hangjuk.- A legjobb mindig az, ha a saját tapasztalataidra építessz. Egyébként nem tűnnek rossznak, de azért világmegváltó minőséget nem hiszem hogy nyújtanának. Én vagy 3-at próbáltam ki belőle, -(egy dobot, egy bass gitárt meg egy akusztikus gitárt), de nekem nagyon sablonos, színtelen hangot produkáltak - a méretük sem meggyőző, biztos hogy nem samplealapuak hanem hybrid-oscillatoros hangképzésü valamennyi.- Viszont szép kis csokor van belőlük a porondon, bőségesen lehet válogatni...
  • Hackerman
    Hi mi a véleményetek a SoniVox cuccokról mármint basszushangok,gitárok, hegedűk emulációit látom így képből de érdemes letölteni ?
    Megvan az élethű hangzásuk ? ,mert igy első ránézésre jónak látszik.
  • ViniSoundz
    Köszi! Örülök, hogy tetszik!
  • elnofx
    köszi szépen a gyors választ:), akkor sajnálom én is... pedig szerintem az egyik legjobb gitár modellező plugin mostanság!
  • Stef555

Lejött nekem is- és benne van mindkét telepitő (Win/MAC).
    -azonban ez amint a képen is látszik egy teljesen töretlen verzió, itt kell választani, hogy megvetted-e a hangkarit, vagy egy (iLock), hardwerkulccsal rendelkezel-e a telepitéshez.- Gondolom egyiket se tudod kipipálni, úgy hogy az a valóságnak megfeleljen- sajna ez nem fog működni..
  • Tetsuo
    De amit pl. meg imadok az ez szerintem ez a zene csucsa.. hihetetlen ahogy valtjak a harmoniakat ill az akkordokat es megis egyseges marad.

A technoban ilyesmi komplexitast pl Aphex Twinnel hallottam, o viszont inkabb a hangokat szedte szet es rakta ossze ujra, atomdurvan, meg Autechre, nem meglepo hogy egy kiadonal is dolgoztak.

A klasszikus zeneben Bartok (ami annyira nem is klasszikus) es Wagner ami szerintem a legmagasabb szint.
    Meg az avantgard nagyjai mint pl John Cage.

Szvsz a zene maximuma valahol ezeknel az embereknel van. :)
  • Tetsuo
    Pl ezt a jazzy house dalocskat is ugy irnam es valszeg St Germain ugy is irta, hogy eloszor a dob es basszus volt meg, amit aztan kesobb tovabb cserelhetsz.. de kell kiindulasnak, hogy arra rakd az impros dallamot.
  • Tetsuo
    pl ilyen technora gondoltam.. Panikattack Richie-tol

vagy ez: The Advent persze itt van dallam, de a dob meg a maszatolt basszus sokkal fontosabb.

esetleg a tipikus schranz:
    Liebingtol..

Persze van rengeteg dallamos "nota" ami tetszik, de a technoban altalaban a dob meghatarozo szerepet jatszik, a tobbi arra rakodik ra.
  • öregharcsa
    nekem bejönnek..nagyon jók!!

meglestem a honlapod is...remélem legközelebb nyersz a versenyen(ha indulsz)
  • elnofx
    privát ment!
  • Stef555
    A 15 napos Tirallal próbálkozol?-mert különben vagy Line6 kari, vagy iLock hardwerkulcs kell hozzá..Elég jól le van védve a cucc, nem sok esélye van hogy valaki feltöri egyszer...
  • ViniSoundz
    Háj!

Egy kis Szándklád mindenkinek :D:D

Csak úgy :)
  • elnofx
    Pod Farm plugin csak valamelyik Line 6 hangkártyával működik? Mert én megpróbáltam hangot kicsikarni belőle anélkül, de nem megy:( Valaki tudna informálni ezügyben (Stef?:))? Köszi!