4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • stef666
    Köszi, meg fogom nézni, és javítom (ha engedi)!
  • Grent
    hali stef.. egy apró hiányosság a nuendo magyarítás-ban (nem nagy szám de szólok) a leugró menüben ahol a maker, szín menü, kick-er stb. vannak, ott "werkzeugshalter" (szerszámkapcsoló vagy iesmi) nincs lefordítva.. sztem senkit nem zavar ha úgy van de azért szóltam
  • Grent
    köszi
  • stef666
    http://rapidshare.com/files/95840226/Ableton.Live.v7.0.1-AiR_HU_Lng.rar
    -ez sem rossz, és van benne magyarítás is....
  • Grent
    tudna valaki rapidos linket adni az ableton-hoz.. lehetőleg a 7.0.3-as hoz..
  • atesszan
    Bizony, már abban figyel!
  • Italo forever
    Ugye? És milyen jól fog mutatni a Cubase-ben.....
    Üdv: P
  • atesszan
    Leszedtem én is az Atmosphere VSTi-t, hét ez valami kegyetlen rettenet jó cucc!
  • Grent
    vedd a poént :) am a hangsúly a battery-n volt!
  • Tetsuo
    :)
  • Grent
    jah és ne warezolj!!! :):D
  • Grent
    a GTG FreeDrum-jánál profibb "dobgépet" nem fogsz találni a piacon.. és valamiért a nativ termékek senkinek sem jönnek be.. főleg a battery!! na azt mindenki utálja.. mi lehet az?? eseteleg egy sampler? :D:D:D:D
  • stef666
    Ha nem müködne ,akkor megkapod az enyémet.
  • Italo forever
    Miért szólnánk le ezért?
    Ha nem jött be, hát nem jött be.
    Remélem neked sikerül a működésképes változatot "elcsípni".
  • Grent
    egyedül a trilogy-t próbáltam, de valahogy nem jött be (igen igen szóljatok le :D) amúgy most szedem a cd-s verziót audionews-ről, stef szerint müködőképes.. de majd meglátjuk :)
  • Italo forever
    Hogy megér-e annyit, hogy darabokban leszedd..???? (ezek szerint nem ismered)
    Regizz az audionews-ra és leszedheted egyben, viszont nem biztos, hogy fog működni..
    Én is onnan szedtem és mégsem működött.
    Amit pedig Code felrakott azt csak ki kellett írni egy dvd-re és azonnal feltelepült. Ennyi.
    De ha ez neked túl sok akkor próbálkozz másmilyen pluginokkal, mondjuk kisebb méretűekkel..
  • Tetsuo
    A Native Instruments termekei nekem vhogy nem jonnek be, pedig mindenki dicseri oket. Zeneirasnal olyan nagy szuksegem nincs is samplerekre.. (ugye?) Az elozesnel lenyeges -gondolom- hiszen a dalszerkesztoben mindent meg tudok csinalni, hangbankok helyett meg inkabb dolgozok MIDIvel, amit kontrollerrel modosithatok tetszes szerint, ill nem szeretnem visszahallani a felhasznalt hangmintat sehol mashol..

De van 1 olyan erzesem h nem ertem a sampler lenyeget, pedig tudom h miert s hogyan muxik, tudom h milyen zeneben es hogyan hasznaljak (nagyjabol), csak nem ertem h 1 hazi studioba miert oyan egetoen fontos?? (Mondjuk techno zenehez, mikor a szekvenszerrel barmit, barmikor..)
  • Tetsuo
    Ami eppen most kene nekem, az leginkabb faszanyos dobgepek, dobszekvenszerek, odab'szos basszusszintetizatorok, profi elektromos (analog) stringek, kene egy profi tb-303 szimulator v hasonlo de profin tekerheto sound.
    Termeszetesen kell 1 uberprofi reverb ill terprocesszor, profi korusok es mas nyalanksagok..
    A dinamikara is jol jonne mar vmi mesteri szoft.
    Nem akarok sokat, mi? Na dobalozzatok csak nyugodtan a nagy nevekkel! Majd elokerulnek vhonnan..
  • Tetsuo
    Mit tud ez az Atmo? Jo minosegu (mondjuk alap v etalon VSTiket es VSTket keresek..
    Ha tud vki pls, irja mar le a neveket.
    Mellesleg fokent techno es house hangzashoz keresek cuccot, de johet mas is.
    En ugy vok vele ugyanis, h az 5000 hangszerplug-inbol hasrautesszeruen valasztok es frusztral a gondolat h biztos van annal jobb. :)
    Szal, elo a konkret nevekkel!
  • stef666
    Nekem meg van mind a két féle változat (6CD-s, és DVD-s), de eddig még csak a 6 CD-s-ről telepítettem, soha nem volt probléma vele.. Az eredeti is 6 CD-s változat, nem nagyon lehet ezekben a buherált dolgokban bízni...,és annyi időt meg fáradságot amibe a 6 cd berakosgatása kerül megéri ez a szinti.
    Egyébként a 6 CD-s változat, egyes CD tartalmait leírtam a Code79-en is.
    Ha darabokra szeded akkor a 6. CD-t szerintem töltsd le hozzá külön, mert ha a végén áll meg akkor val.színü abban lesz a hiba(CRC stb.)- mert ugye az egyes lemezeket eredetiben egymás után kéri be a setup.
  • Grent
    őszintén megmondva nem tudom ér e annnyit, hogy igy darabokba leszedjem :S amúgy még élnek a linkek..
  • Italo forever
    Hasonló gondom volt nekem is az Atmosphere-el, de code79 feltett egy működőképes verziót, az jó lett.(nem bántam meg, iszonyat jó az a plugin)
    Nekem ráadásul végig is ment a telepítés és csak azután írt ki minden hülyeséget.
    Tartok tőle viszont, hogy sajnos azok a linkek már nem élnek..
    De azért nézd meg Te is, ki tudja..
  • Grent
    hali stef! :D leszedtem az atmosphere-t (dvd-st), kiírtam dvd-re.. elindítom.. a telepítés 99%-ánál megáll :S ilyenkor mi van? :D
  • atesszan
    Köszi, igy már teljesen világos, bocs az értetlenségért!
  • kazsmer
    Frenky87!

Köszönöm szépen!
  • stef666
    Akkor előbb ird meg a midi sávot, mégpedig oly módon hogy az iDrum "MIDI Drag" -ját egérnyíllal belehúzod a midi sávodba, és erre a midi sávra ráülteted az iDrum-ot, amit természetesen "Slave To Host" üzemmódba helyezel előtte.
    -http://images.netbag.hu/20080504/22365945993.JPG
  • atesszan
    Fogalmam sincs, hogy miért nem érted ,amit irok!Semmilyen midi sáv nincs megirva, hiszen ez a probléma.Szól az iDrum dobséma, de nem tudom felvenni.Ha már lenne felvétel, hidd el,el tudnám elmenteni.
  • stef666
    Egy VST-hangszer kimenetét nem lehet közvetlenül audioba írni ,(legalábbis a Cubase-ban nem )-ezt csak az exportálás parancson keresztül lehet megoldani. Ha kész van a midi sáv, azt exportálni kell -Audio mixdown-ban és ott ki kell pipálni a "Rendező" és az "Audiosáv" jelölőngyzeteit._Ekkor készíteni fog egy uj audiosávot a midi-ben megírtakkal.(Az Ableton Live képes direktben audiót írni a VST hangjából, de mivel Cubase-t használsz ebbe most nem megyek bele ..)
  • atesszan
    rendben, audioba, hogy kell beállitani, hogy felvegye a dobsémát?(nincs midi billentyüzetem)
  • stef666
    Milyen formában akarod felvenni ,..ha nem audio-ba? MIDI-be? Nem értem a problémát....
  • Frenky87
    csak azokat a karaktereket írd be, amelyiken macska van (4 ilyen karakter van)
  • kazsmer
    Halisztok!

Belinkeltétek ezt: http://rapidshare.com/files/95840226/Ableton.Live.v7.0.1-AiR_HU_Lng.rar
    A free letöltésnél a kismacsek után a képen látható kódot kell beírni ami 6 karakter de a beíró mezőbe csak 4 karaktert lehet. Hogyan kell letölteni, légyszi írjátok le
    THX!
  • atesszan
    Nem kell direkt audioba,csak egy egyszerü felvételt akarok késziteni,tök mindegy hogy, csak vegye már fel azt a kurva dobot!
  • stef666
    Direk audioba, csak ugy tudod felvenni ha az iDrum egy másik PC-n fut,és annak a hangkártyakimenetét- a fő géped audiobemenetére kötöd.- De egyébként ennek nincs is semmi értelme, mivel a midi sáv ugyanolyan hanganyagot hordoz mintha az audioban lenne...Ha kész a projekted, akkor meg úgy is ki kell renderelni majd audio-ba az összes sávot egyben...
  • atesszan
    Nem az elmentéssel van a gond! Mondjuk F11-el kiválasztom az iDrumot, bekötöm a midi out-ba, kiválasztok egy dobsémát, ez ugye egyből szól.Behivok egy audio sávot.Hiába állitom recordingra a cubase-t, és az iDrumot, nem vesz fel semmit.Hogy tudnám a sémát felvenni?Köszi
  • öregharcsa
    oksa..csak gondoltam szólok...
  • stef666
    "atesszan"- ha megírtad midiben a számot és kész vagy vele, akkor a Fájl menüpont alatt -Exportálás- és ott felnyíló ablakban ki kell válsztani az -Audio Mixdown menüpontot, majd beállítod a kívánt fájlformátumra (általában WAV,- Stereo Interlaved)),és kiírja neked oda a progi ahová megadod neki, immáron audio(WAV) formában.
  • stef666
    Ezt nem tudom, mert én nem használok olyan gépet sutudió munkára ami internetkapcsolattal rendelkezik...
  • öregharcsa
    ja még valami..nem teljesen jó a khmm "törése" mert feljelentkezik a fejlesző oldalára..megoldás a tűzfalban blokkolni kell a program netre való kijutását....azt hozzátenném nekem nem sikerült , de ezt írták egy fórumon..
  • atesszan
    Szia stef666!Megy ez a rohadt midi!Az volt a bibi, hogy az E-mu 0404 Usb-nek nincs önálló szintije, ezért kellett a virtuális szinti.De amig erre rájöttem...Na mindegy.Az iDrum is szól, most már csak azt kéne tudnom, hogy ami szól, azt hogyan vegyem fel, mert erre még nem sikerült rájönni.Esetleg segithetnél.Üdv:atesszan