4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
Sütifutár #297 Szépnapot nektek!
Kis segítséges infót kérnék tőletek....
fl 7-et használok elég sok vst-vel effektel stb.....
Mikor is elkezd szaggatni a hang...No ez hogy is van és mitől is?Mikor a gépem egy 4400es amd 2giga rammal és egy quartet studió hangkártyával ellátott cumó....Vagy ez is gyenge?...Ha tudtok valami ötletet azt megköszönöm...Üdv mindenkinek. -
#296 -
#295 10.000 euro.. esetleg karácsonyra -
atesszan #294 Van még ezenkivül megoldás:megveszed! -
atesszan #293 A Vienna Symphonic-ahogy stef666 is irta- 10.000 Euro!!!! Csupán 100GB. az egész! Na ezt melyik magán felhasználó veszi meg? -
Lantee #292 Hat basszus! Ma vettem egy uj hangkartyat (M-Audio Fast Track Pro), es megnezegettem ezeket a VST-ket, hogy megis milyen arban vannak. Arcom leszakadt! £169 es £199 kozott mozogtak, mikor pl. egy Ableton Live 7 £179!!! Hat, azt hiszem egy darabig nem fogok dobozos, uj VST-re kolteni. :S -
#291 jójó ien meg oan megoldások.. de nem lenne egyszerübb a feltöréskor kiiktatni ezt?? -
atesszan #290 Van egy fájl, ami felelős az internet elérésért, azt kell kitörölni az install könyvtárból és többé nem lépked fel a netre. A neve:r2._9X1.r -
#289 Külön partícióval is megoldható.. -
#288 és szted mindenki fenntart még 1 gépet a zenélésre? :) am mizu veled stef? -
#287 Tökéletesen fel van törve, csak nem kell a stúdio géppel net-ezni is... -
#286 a gladiator.. hmm.. az egy vadálat :) csak sajna nincs jól feltörve :( -
#285 Ha igazán jó szintiket akarsz, akkor szedd le az reFX Nexus-t, vagy a Gladiator-t, de ajánlom még kipróbálásra a Cakrwalk z3TA-t, vagy a Rob Papen Predator-t is, mondjuk a szintiválasztás nagymértékben függ a stílustól is amiben alkotsz. -
#284 A Korg legacy tényleg nagyon jó kis csomag :) a hypersonic párszor volt csak fent nálam.. nekem nem jött be :) -
Lantee #283 Hazudtam, nem Korg Latency hanem LEGACY! :S
Kicsi ossze vagyok zavarodva a sok fele nevtol... -
atesszan #282 -
Lantee #281 A Steinberg fele Hypersonic-ra gondolsz? Na, akkor mar toltom is.
Eddig a Korg Latency csomag volt fent, de valamiert allandoan osszeakadt az M-Audio Oxygen 49 keyboard-dal. Le kellett szednem, pedig nagyon klassz kis VST az is.
Koszi, kiprobalom a Hypersonicot! -
atesszan #280 A hypersonic 2-nél kevés jobb szinti van. -
Lantee #279 Sziasztok,
En Ableton-t hasznalok par jofajta VST-vel, de kene valami igazi jo kis szinti vst. Albino3, Blue,Arturia Minimoog vannak jelenleg, de valahogy nem igazan tudjak azt, ami nekem kene. Ha valaki hallotta mar a Barbers - Adiago For String-et, na, nekem az a szinti hang kene! ;)
Elore is koszi! -
#278 Köszi Steff!! -
Ferrer #277 Köszi szépen!! Mindig kíváncsi voltam rá =)
Egyébként vannak nagyon jó hackintosok azoknak, akiknek Mac kéne. Volt olyan fórum, ahol azt írták, még jobban megy vele a Logic :D -
#276 A Nuendo-ból a v.3.2.0.1128-as verziót keresd, fennt van majdnem minden nagyobb torrent oldalon....
A magyarosítását pedig letöltheted :Innen -
#275 Köszi a választ!!
Apropó! A Nuendo is magyarosítva van nálad?
Esetleg egy link a progihoz ill. ha van a magyarosításhoz? -
#274 A Logic-ot valóban a legnagyobb DAW progik között jegyzik - mondjuk nem ezt az 5-ös PC változatát, -hanem az ezután megjelent, de sajnos már csak Aplle MAC gépeken futó 6-os , 7-es, és a legujabb 8-as verzióját.
Akinek tele a zsebe, és igényes zeneszerkesztői cuccot akar az mindenképp vált a MAC-re.Nagyobb hangstúdiók szinte kivétel nélkül MAC-et használnak, mondván a stabilitása és kezelhetősége miatt, ami viszont szerintem a mai PC-k technikai tudása alapján már erősen megkérdőjelezhető...Végül is ha MAC-em lenne én is mindenképp a Logic8 mellet döntenék, de mivel PC-mvan ezért a Nuendo-t használom, mivel arra jelenleg az a spicc... -
#273 Steff!
Valóban annyira profi a Logic is mint a Cubase?
Te pld. használtad már? Véleményed? -
#272 Egy ujabb K-Bit-es effect VST:Letöltés -
#271 Az Emagic Logic zeneszerkesztő utolsó PC-s verziója:Letöltés -
Ferrer #270 Az Emagic Logic PC változatát esetleg nem tudnád..? :) -
atesszan #269 Köszi! -
#268 A Vienna Pluginja még nincs feltörve - egyedül a hangkönyvtárához lehet hozzáférni, ami szerencsére- .gig - formátumban van, és így be lehet rakni a Kontakt3-ba, vagy a Samplelord-ba, és ott teljes értékkel futtatható.
Letöltéséhez - a mérete miatt- ajánlatos valamelyik audio-softwerekre specializálódott torrent oldalra beregisztrálni.- Egyébként a RapidShare ,a Free felhasználóinak kiosztott sebessségét kb. egy hete nagymértékben lecsökkentette, a fizetős tagok előnyére - most itt szitkozódásnak ugyan van helye, de ettől még nem lesz gyorsabb.- (a szemetek...) -
atesszan #267 Szia stef666! A Vienna symphonicra, csak a progira(könyvtárak nélkül) lenne linked? -
Szerda #266 Stef666!Köszi a Kontakt3-mat!Már ügyködöm rajta. -
atesszan #265 Köszi! -
#264 A Vienna Symphonic Library csak GIGA formátumban elérhető.
mérete: 50 GB < 100 GB, attól függően, hogy milyen hangszercsoportokból állítod össze a zenekart,- ára: 10.000.- EURO
Bővebben:ITT -
atesszan #263 stef666! Vienna linked nincs? -
atesszan #262 ? -
#261 Energy XT-t használókank itt egy kiváló audiomixer VST:
Letöltése:INNEN -
atesszan #260 A 2 DVD az stimmel, szerintem ez lesz az! -
atesszan #259 Szia! A jobb változat(nem CE), az 7.08 Gb. Szerintem nagyon jó! Azért a Vienna-ra is kiváncsi vagyok! -
#258 Egy masterhez jól használható effect Plugin:Letöltés: