4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
#657 Mától meghívásos rendszerrel üzemel az oldalam, a feltételeket a főoldalon a "Hozzászólások"-ban olvashatják a regizett tagok.. -
Sütifutár #656 Nah megint én vagyok!Rájöttem,hogy én vagyok az amatőr...elfogyott a tárhelyemről a hely:-)
Drumpackot feltettem a rapidra ,ha mindenjól megy és nem voltam béna akkor ez a link:-)
link -
Sütifutár #655 Nem vagy béna..nekem is úgy jött le:-)...Nem tudom miért...majd elküldöm emilben vagy nem tudom hogyan...egyébként ezt egy ruszki frutti loopos oldalról szereztem be anno,de már nem tudom a link cimet...Talán ha jól emlékszem Stef irta itt be valamikor...üdv -
Deddy66 #654 Ha nem találkoznánk hétfőig,a myotherdrive linket elmentettem további erőlködések végett!Kösz! Mindenkinek jó komponálást! Deddy66 -
Deddy66 #653 ...ja és a kereső sem talált drumpack.zip-et.Valamit nagyon elbénázok bizti! -
Deddy66 #652 Sikerült regisztrálnom,de a linken keresztül belépve a profilképem helye,mellette szöveg, alatta kereső ablak van.Itt megállt a tudomány!Aztán valhogy bejutottam a saját helyemre,ahol meglett a prg.a file-jaimnál ami 5kb. de letöltve a gépemen 0kb.Ha kérhetem még a segitségedet,jó lenne tudni mit is kell csinálni!Bocs ha fárasztó vagyok!Üdv -
Sütifutár #651 Deddy!Feltettem,a sajátszerzeményeim könyvtárból érheted el!
Bár én ezeket a dob mintákat mindíg meg spékelem valami effektel,hogy balahogyan szóljon is:-)
Hétfő estig fent lesznek aztán törlöm!
www.rmxmusic.mlap.hu
-
Deddy66 #650 Köszönömelőre is! -
Sütifutár #649 Deddy van nagyon sok dob mintám majd feltöltöm az oldalamra és szemezgethetsz!
Stef! Ma tettem fel saját szerzeményeket ,de ezek még a kezdeti próbálkozásaim voltak...Elég sok projectbe belekezdtem ,de még nem volt időm befejezni:-) -
Deddy66 #648 Szia sütifutár!Bele hallgattam a művedbe,tényleg jó anyag!Milyen dob vst-t használtál? Nekem nem ilyen jó és tiszta a dobom,igaz wav-okbol csipkedtem!Megkaphatom a vsti nevét? -
Sütifutár #647 Köszi Stef...
www.rmxmusic.mlap.hu
Ime kezedeti zenei próbálkozásaim,plusz dj mixeim -
#646 A Guitar Rig az nem játszik midi-t, az egy effect vst, amit a gitár vst után kötünk és tetszőleges gitárhangokat varázsolhatunk vele. Érdemes kipróbálni, mivel pl. akár a zongora hangjából is,- rendkívül jó, zúzós gitárokat keverhetünk ki vele. -
Deddy66 #645 Nekem nagyon bejött a (Stef ajánlására) ReFX Slayer vsti v2.5.4! Érdemes kipróbálni!A midibe be irtakat játsza le,de ugy tudom a Guitar Rig is midit játszik!Megtalálod a vst-k között! -
sangeorge #644 Üdv! Szóval a Guitar Rig egy magában használható vsti? Vagy mi után kell bekötnöm? Bocs ha hülyeségeket kérdezek,de ezt a progit nem ismerem,és nekem olyan kell,ami 1az1-be azt jácca le ami a midibe meg van irva,nem mint pl a virtual guitarist ami telepakolja mindenféle plusz riffekkel meg akkordokkal. Ja..meg mekkora lenne a gépigénye a Viennás variációnak? Kösz -
#643 A Vienna Concert Guitar-t ha megtuningolod az NI Guitar Rig3-assal, akkor az bizony elég jól ott van...., de ha nem akarsz olyan nagy gépigényü gitárt akkor az eddigiek után kötsd be a Guitar Rig-et. Szerintem meg fogja hozni a kívánt eredményt. -
sangeorge #642 Üdv! Sikerült megoldanom a multkori Asio problémámat hál'istennek,ugyhogy most nem ezzel zavarkolódnék.Hanem hogy használni is tudjam,tud-e vki valami naon jo elektro(distro és Overdrive)gitár vst-t?Daddy-nek köszi a multkori progit,télleg sok jo van benn,de a gitár az még mindig nem az igazi.....Szal ha vki tudna adni egy jo kis progi nevet vagy linket..megköszönném. -
#641 Ide minden jöhet..., ez egy szabad fórum. -
Sütifutár #640 Szia Stef!
Köszönet a sok jó vst és különböző virtuál kütyükért,egy két zenét már sikerült össze eszkábálnom belőlük:-)Beirnám ide a letöltési linket ha érdekel valakit,csak nem tudom ,hogy lehet e...
Üdv -
polarobi #639 helló!olyan problémám lenne, hogy van egy sample moog-om, amiből hangot csak-csak sikerült kicsikarnom, de olyan, mintha egy distortion effekt lenne rajta, ilyen kis reszelős hangja van, olyan, mint - talán - a junkie reason hangnak. hogyan tudnám ezt orvosolni? mármint, hogy tisztán jöjjenek ki a hangok .. állítgattam én mindent .. :)
ha vki tud segíteni, nagyon megköszönném.
válaszaitokat előre is sztenk jú. -
#638 Erre az FM8-as hangmintakérdésre én is kíváncsi lennék, mert erről még nem hallottam, hogy ez a szinti ilyet tudna, legalábbis a specifikációiban erről egy szót sem találtam...,és mivel nekem is fennt van ezért érdekelne (FM8 spec.-kvr) Másrészt van hozzá az a plussz 14 ezer-egynéhány preset, azt sem könnyü átböngészni, és a wav hangmintákhot pedig ott az NI Kontakt3, amit ezen a téren biztosan nem ver meg az FM8 -
Deddy66 #637 Hogy kreálhatnék én is ilyen design felhasználó nevet,mint nektek van ? -
Deddy66 #636 Szia!Véletlen egybeesés! Dezső vagyok és 66-os kollekció! Üdv -
Deddy66 #635 Ujabb talány!NI FM7 vagy FM8-ra wav hangmintát hogyan lehet behúzni? Két hónapja egy kolega megmutatta,de ugylátszik korrepetálnom kell!Kösz az eddigieket Deddy66 -
Deddy66 #634 Szia stef!Működik a Musiclab Real! Köszönöm -
#633 Milyen zenékre gondolsz? -
#632 hello, bele lehet hallgatni a zenekbe valahol? -
#631 De jó nevet találtál magadnak bátya. -
#630 Az "Eszközök- Plugininformációk- ablakban próbáld megkeresni ,és engedélyezni (elejére pipa) a vst-t, majd felül nyomj egy "Lista frissítése" gombot, és utána próbál megnyitni..
- Az ASIO problémát én egy hangkaricserével folytatnám- ha tudsz kérj kölcsön egyet ,és ezzel kizárhatod a hardwerhibát.. -
Deddy66 #629 Szia Stef666!Kösz a multkori segítséget,jo lett a projekt Wav-ba mentése!Mostani gondom az,hogy a Musicla Real Guitar 2VSTi-t hiába telepítem a Steiberg/VST mappába,vagy simán a gyári utvonallal,nem találja meg a Cubase sx3.Előre is kösz a segítséget Deddy66 -
sangeorge #628 Azóta sincs senkinek új ötlete az Asio-val kapcsolatban? Vagy egy link ahol leirják részletesen hogy mit miért hova...stb.... -
sangeorge #627 Szia. Gondolom midibe csinálod a dobot ha nem tévedek,(bár ehhez nem értek annyira),de ha midibe,akkor a kész midit elmented GM midiként,majd utána a már leírt modszerrel( 600-as hozzászolás)átkonvertálod. Csak annyi különbséggel,hogy a konvertálo progi neve nem Midi File Manager, hanem MIdi File Mapper.És még annyi,hogy ha csak 1 midisávod van(a dob),akkor természetsen nem kell még egy ablakot megnyitnod a szerkesztőben,ahová a konvertálás után betöltöd a midit,és cserélgetni a midisávokat,hiszen csak egy sávod van,ami a dob maga. -
C4akela #626 Sziasztok!
Én Guitar Proval csinálok dobot!Ezt hiogyan lehetne átkonvertálni Addictive drum-ba?
Üdv -
sangeorge #625 Stefnek... Asio 4 all 2.9-est használok (használnék),előtte is ez volt fent és működött.Azóta megint feltettem a win-t,ezuttal az SP3-as van fent,de az asiot továbbra sem hajlando használni a masina.Most már nem hiszem hogy telepítési gondjaim lennének,mert amugy semmi baj semmivel,most már csak az Asio gondot kéne megoldanom,ami sajna egyre reménytelenebbnek tűnik. -
#624 Na feltettem a nuendo 3-at, de nemindul el, mert valami syncrosoft license control baja van. -
#623 Nem bizony....se tűzfal, se explorer, se semmi... -
#622 Miért SXP-n talán nem megy az internet ??? -
#621 Szia Stef!
Tegnap éjjel jó hosszura sikeredett a beszélgetésünk,
de jót beszélgettünk! Reggel alig tértem magamhoz.
Este folyt köv? -
#620 Asio4All-ból melyik verziót használod, a 2.7-est vagy a 2.9-est, talán ezzel is lehet próbálkozni...Az XP-ből meg nem árt az SP3-ast feltenni, he nem net-ezel a studióval, akkor pedig mindenképp a spec. SXP-t (StudioXP sp3 for Digital Audio)) -
sangeorge #619 Gondolod? Csak azt nem értem hogy hogyan mehet fel hibásan az xp,amúgymeg már az xp sp2-es van fenn,ja és természetesen ntfs a filerendszer.Mindenesetre megprobálom javitani a wint,ha esse jo marad a reinstal....Jobbat sajna én se tudok -
#618 Sziasztok!
Megmondom mi a gixer! Az xp hibásan ment fel. Vagy beteszed az xp-ét,
és megpróbálod a hibás fájlokat kijavítani, vagy szerintem amivel jobban jársz, ha megformázod a vinyot ntfs-re, és újrarakod a rendszert. Egyből jó lesz figyeld meg.