13
-
gyuri12 #13 nekem is ez jutott az eszembe:D -
#12 Lehet, hogy csak dolgozni jar oda...:) -
gabeone #11 Szerintem ő nem férfi. És látszólag jó lába van. :) -
Nyarlathotep #10 Én még soha nem láttam férfin ilyen cípőt, bár valószinűleg nem is járok olyan helyekre ahova a cikk írója is jár szórakozni... -
#9 Ráadásul ez tuti, hogy a forgatásról készült kép...sugárzik róla, tehát nem magából a filmből való :) -
knightbali #8 Az 5-ben már biztos Jeff lesz az új Jigsaw. Egy jól beindúlt üzlet nem állhat le. -
KoS #7 Nekem az eddigi infok alapjan az jott le, hogy a ferfinek, aki tulelte, mar elo volt keszitve a feladat, Jigsaw meg csak a visszaemlekezesekben fog szerepelni (ezert is fog kevesebbet szerepelni). Vagy valami ilyesmi :) -
gabeone #6 Be kéne tiltani! -
Wittgen #5 Nem azért, de mintha a 3. részben megmurdelt volna Jigsaw meg Amanda. MEg ugye doki sincs a közelben, aki életben tudná tartani őket (asszem a dokicsaj is megkrepált).
Gondolom lesz vmilyen logikai bukfenc a dologban...pl x-men féle regenelálódás. -
Wattancsu #4 Remélem, nem, akkor megnyugodnék, hogy van még jó ízlés a világon... -
Falatka2003 #3 és van még olyan szánalmas zombi aki erre izgul? -
natur #2 és baoldalt a falfelirat kezdeténél az nem egy néger hapsi keze aki pisztolyt fog rá? -
#1 Hát de ez nem az Amanda? ebben a disznószerkóban? :D