Lego Universe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Múlt hét óta szinte minden nap próbálgatom. Mastercard van csak a családban, így akkor azzal tovább próbálkozom. Még egyszer köszönöm!
Próbáld meg egy másik bankkártyával, vagy próbálgasd naponta.
Nekem sem vette be a sajátomat (Mastercard), szerencsére volt egy másik (VISA) amit elfogadott. Következõ hónapban szintén nem fogadta el az enyémet, de másnap újra próbáltam, akkor meg igen.
Érdekes, na. Arra nagyon figyelj, hogy a lego.com állandóan átirányítgat az US és UK, esetleg a HU oldalakra, így ha mondjuk épp US-en van, akkor sem engedélyezi a fizetést.
Legoéknak írtam, de eddig semmi válasz (kivéve a visszaigazolást). Járt-e már valaki így? Van-e valakinek valamilyen ötlete? Elõre is köszönöm(jük)!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Béta kódot hol találok????
Holnap este nyolctól 22-ig lesz a következõ menet.
Kaptam betakey-t és csak most vettem észre. Letöltöm meg minden erre nem tudok belépni. Vagy már vége? Kicsit lemaradtam
Van kemény 6 terület, egyenként kb 1-4 óra bejárni és nagy részüket teljesíteni. Singleplayer LEGO játékok (Star Wars, Indiana Jones, Harry Potter, etc) ennél 4-5x hosszabbak, MMO-nak ez édes kevés lesz.
Nagy szerencséjük, hogy a sok remek feature miatt így is életképes maradhat a játék egy ideig.
Emellett Fileplanet elõfizetéssel 10.-tõl lehet kulcsot igényelni.
A szerverek elég ritkán vannak fent, hetente pár napot. A következõ teszt holnap kezdõdik és vasárnap délelõttig tart.
Amúgy nagyon jól csinálják a promóciót, a tesztereket folyamatosan kényeztetik. Állandó versenyek vannak (ingame küldetésteljesítés pl) ahol meg lehet nyerni a játék dobozos verzióját, vagy sima LEGO készleteket.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
techgarazs.com ingyendomain.tk BME
-tRs-Raymond
legos multi inkább nem mmo ^^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h