Lego Universe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlterEgo5561
Nagyon köszönöm! Nem hittem, hogy kapok választ (pláne nem ilyen gyorsan)
Múlt hét óta szinte minden nap próbálgatom. Mastercard van csak a családban, így akkor azzal tovább próbálkozom. Még egyszer köszönöm!

Üdv!
Próbáld meg egy másik bankkártyával, vagy próbálgasd naponta.

Nekem sem vette be a sajátomat (Mastercard), szerencsére volt egy másik (VISA) amit elfogadott. Következõ hónapban szintén nem fogadta el az enyémet, de másnap újra próbáltam, akkor meg igen.
Érdekes, na. Arra nagyon figyelj, hogy a lego.com állandóan átirányítgat az US és UK, esetleg a HU oldalakra, így ha mondjuk épp US-en van, akkor sem engedélyezi a fizetést.

AlterEgo5561
Sziasztok! Segítséget (tanácsot) szeretnék kérni: Megvettük a játékot eredetiben. Fiam le is játszotta az 1 ingyen hónapot. Most elõfizetnénk, de nem sikerül. Belépünk, kitöltjük a befizetéshez szükséges adatmezõket (mindenhol zöld pipa) és "continue" után hiba (az elõfizetési mûvelet során, próbálja újra)
Legoéknak írtam, de eddig semmi válasz (kivéve a visszaigazolást). Járt-e már valaki így? Van-e valakinek valamilyen ötlete? Elõre is köszönöm(jük)!

Tatyla
f2p gyertek 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sziasztok!!

Béta kódot hol találok????
Croano
😊 az jó

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

Októberben. Kéthetente jön hozzá új tartalom, ami azért igazán dícséretes.

Croano
már megjelent a game?

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

Sziasztok, van a játékhoz tört szerver? Vagy ha nics akkor azt,hogy lesz e eggyáltalán
Teljesen rendben van a béta, nincs vele baj. Pár hónapja még csak havi 3-4 nap volt, július közepe óta pedig alig van leállás.
Viktor99
Pfff... Még egy rendes bétát sem tudnak biztosítani? Ez érdekes.
ITT tudod megnézni, hogy mikor élnek a szerverek.

Holnap este nyolctól 22-ig lesz a következõ menet.
Viktor99
Hello,
Kaptam betakey-t és csak most vettem észre. Letöltöm meg minden erre nem tudok belépni. Vagy már vége? Kicsit lemaradtam
Nagyon kíváncsi leszek milyen lesz a játék induláskor (okt. 12 és 26).

Van kemény 6 terület, egyenként kb 1-4 óra bejárni és nagy részüket teljesíteni. Singleplayer LEGO játékok (Star Wars, Indiana Jones, Harry Potter, etc) ennél 4-5x hosszabbak, MMO-nak ez édes kevés lesz.

Nagy szerencséjük, hogy a sok remek feature miatt így is életképes maradhat a játék egy ideig.

Minden egyes meghívás teljesen random, én is így kaptam tegnap.
Emellett Fileplanet elõfizetéssel 10.-tõl lehet kulcsot igényelni.

A szerverek elég ritkán vannak fent, hetente pár napot. A következõ teszt holnap kezdõdik és vasárnap délelõttig tart.

Amúgy nagyon jól csinálják a promóciót, a tesztereket folyamatosan kényeztetik. Állandó versenyek vannak (ingame küldetésteljesítés pl) ahol meg lehet nyerni a játék dobozos verzióját, vagy sima LEGO készleteket.

Rowlend
Hogy jutottál be? 😄

tolj screenshotokat

GET OVER HERE!

Bent vagyok bétában, szívesen válaszolok, ha van kérdés.
ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Nagyon jó lesz, remélem nem veszik el a havidíjat, hogy a sok vinnyogó miatt item-mall lehessen.
ToCsEk

Hello mindeki arra gondoltam mivel lenne rá igény összedobok egy Lego Universe-vel foglalkozó oldalt jelenleg így állok vele.LegoUniverse.tk

techgarazs.com ingyendomain.tk BME

Lamellus
csáó, van magyar rajongói oldala valamelyik LEGOs játéknak ?
magus
na ha ez sikeres lesz én iszonyat sírvafakadok

Return to Blockland
legos multi inkább nem mmo ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Shiwo
elsõ komment "és itt" linkrésze 1 olyan oldalra küld el, ahonnan elérhetõ a videó..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ToCsEk

V43 1105
Nem 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ToCsEk
Videót láttátok már?

Shiwo
nahja..a Hasbro nem arról híres, hogy ne húzná le a népet annyiszor, ahányszor csak lehet..

akyyy
biztos kell, de sztzem lesz tört game is😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Shiwo
gyii..de beteg..lego mmo 😄

ToCsEk
Engem is érdekel a game, remélem nem kell amjd fizetni érte.

nagyon várom! ha értelmes tartalommal fog rendelkezni, akkor egy elõfizetõjük már van😊

V43 1105
Ez tetszik, mindig is imádtam a legot! 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ToCsEk
Infók:
itt és itt