38
LEGO MMO
-
#38 Nagyon köszönöm! Nem hittem, hogy kapok választ (pláne nem ilyen gyorsan)
Múlt hét óta szinte minden nap próbálgatom. Mastercard van csak a családban, így akkor azzal tovább próbálkozom. Még egyszer köszönöm! -
dregnarr1 #37 Üdv!
Próbáld meg egy másik bankkártyával, vagy próbálgasd naponta.
Nekem sem vette be a sajátomat (Mastercard), szerencsére volt egy másik (VISA) amit elfogadott. Következő hónapban szintén nem fogadta el az enyémet, de másnap újra próbáltam, akkor meg igen.
Érdekes, na. Arra nagyon figyelj, hogy a lego.com állandóan átirányítgat az US és UK, esetleg a HU oldalakra, így ha mondjuk épp US-en van, akkor sem engedélyezi a fizetést. -
#36 Sziasztok! Segítséget (tanácsot) szeretnék kérni: Megvettük a játékot eredetiben. Fiam le is játszotta az 1 ingyen hónapot. Most előfizetnénk, de nem sikerül. Belépünk, kitöltjük a befizetéshez szükséges adatmezőket (mindenhol zöld pipa) és "continue" után hiba (az előfizetési művelet során, próbálja újra)
Legoéknak írtam, de eddig semmi válasz (kivéve a visszaigazolást). Járt-e már valaki így? Van-e valakinek valamilyen ötlete? Előre is köszönöm(jük)! -
#35 f2p gyertek :D -
atapka #34 Sziasztok!!
Béta kódot hol találok???? -
#33 :) az jó -
dregnarr1 #32 Októberben. Kéthetente jön hozzá új tartalom, ami azért igazán dícséretes. -
#31 már megjelent a game? -
kunszabi10 #30 Sziasztok, van a játékhoz tört szerver? Vagy ha nics akkor azt,hogy lesz e eggyáltalán
-
tenthrodil #29 Teljesen rendben van a béta, nincs vele baj. Pár hónapja még csak havi 3-4 nap volt, július közepe óta pedig alig van leállás. -
#28 Pfff... Még egy rendes bétát sem tudnak biztosítani? Ez érdekes. -
tenthrodil #27 ITT tudod megnézni, hogy mikor élnek a szerverek.
Holnap este nyolctól 22-ig lesz a következő menet. -
#26 Hello,
Kaptam betakey-t és csak most vettem észre. Letöltöm meg minden erre nem tudok belépni. Vagy már vége? Kicsit lemaradtam -
tenthrodil #25 Nagyon kíváncsi leszek milyen lesz a játék induláskor (okt. 12 és 26).
Van kemény 6 terület, egyenként kb 1-4 óra bejárni és nagy részüket teljesíteni. Singleplayer LEGO játékok (Star Wars, Indiana Jones, Harry Potter, etc) ennél 4-5x hosszabbak, MMO-nak ez édes kevés lesz.
Nagy szerencséjük, hogy a sok remek feature miatt így is életképes maradhat a játék egy ideig.
-
tenthrodil #24 Pár vid YT-ről:
Erődépítés1
Erődépítés2
Hiv. Építés Trailer
Hiv. Harc Trailer
Hiv. Verseny Trailer
28 perces prezentáció -
tenthrodil #23 Minden egyes meghívás teljesen random, én is így kaptam tegnap.
Emellett Fileplanet előfizetéssel 10.-től lehet kulcsot igényelni.
A szerverek elég ritkán vannak fent, hetente pár napot. A következő teszt holnap kezdődik és vasárnap délelőttig tart.
Amúgy nagyon jól csinálják a promóciót, a tesztereket folyamatosan kényeztetik. Állandó versenyek vannak (ingame küldetésteljesítés pl) ahol meg lehet nyerni a játék dobozos verzióját, vagy sima LEGO készleteket.
-
#22 Hogy jutottál be? :D
tolj screenshotokat -
tenthrodil #21 Bent vagyok bétában, szívesen válaszolok, ha van kérdés. -
#20 Developer Walkthrough Pt. 1
Developer Walkthrough Pt. 2 -
tenthrodil #19 Nagyon jó lesz, remélem nem veszik el a havidíjat, hogy a sok vinnyogó miatt item-mall lehessen. -
#18 Cinematic trailer -
hodobaj #17 Hello mindeki arra gondoltam mivel lenne rá igény összedobok egy Lego Universe-vel foglalkozó oldalt jelenleg így állok vele.LegoUniverse.tk -
#16 Ezek lemaradtak:
CES 2010 Lego Universe Launch
Inside Gaming Plus: Lego Universe CES Interview -
#15 További videók:
CES 2010: LEGO Universe Demo, Part 1
CES 2010: LEGO Universe Demo, Part 2
CES 2010: LEGO Universe Demo, Part 3
CES 2010: LEGO Universe Demo, Part 4 -
szunyika #14 csáó, van magyar rajongói oldala valamelyik LEGOs játéknak ? -
#13 na ha ez sikeres lesz én iszonyat sírvafakadok -
Cat 02 #12 Return to Blockland
legos multi inkább nem mmo ^^ -
#11 első komment "és itt" linkrésze 1 olyan oldalra küld el, ahonnan elérhető a videó.. -
#10 Videó -
#9 Nem :) -
#8 Videót láttátok már? -
#7 nahja..a Hasbro nem arról híres, hogy ne húzná le a népet annyiszor, ahányszor csak lehet.. -
#6 biztos kell, de sztzem lesz tört game is:) -
#5 gyii..de beteg..lego mmo :D -
#4 Engem is érdekel a game, remélem nem kell amjd fizetni érte. -
Lyan Kyj #3 nagyon várom! ha értelmes tartalommal fog rendelkezni, akkor egy előfizetőjük már van:) -
#2 Ez tetszik, mindig is imádtam a legot! :) -
#1 Infók:
itt és itt