29
Fires of Liberation
-
JonasSandor #29 Megjelent pc-re is a 7-dik része lehet tolni aki akarja. -
drevil666 #28 és???
Én még a sima BF2-vel nyomom nem a trendi bad company 2-vel.....
régimódi vagyok. -
#27 2007. jún. 24. -
drevil666 #26 Xbox emulátort használtál már mert ez a játék érdekel? -
drevil666 #25 Ez a játék kell nekem:) -
#24 Helló! Pls segítsen valaki! Első küldetés, megtámadták a várost. 30 percem van. 5x csináltam meg, de mindíg elbuktam. Fél órát kapok, folyamatosan követem a nyilat (ellenfél), folyamatosan szedem őket, de semmi. Egyszerűen nem veszik hasznomat az USA-nál, pedig már 40 gépet tutira leszedtem...
Szval első küldi, mi a feladat, hogy lehet végrehajtani...? Ennyi. Pls vki HELP ME! -
#23 Egy ujabb hangulatos trailer:
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=3359&news -
#22 ezaz, nekünk szimulátor kell nem játék :D -
#21 de hát mi mikor jáccanánk egyáltalán ezzel a játékkal? -
#20 de hát mi mikor jáccanánk külsőnézetben? :) -
#19 Egy kis hasonlóság van... (hogy van két mfd mind2nél :D)
Dehát igaz ami igaz. Grafikára nagyon szép, szimulátornak ilyen lenne, azt hiszem beszarnánk. Szvsz engemet rohadtul idegesit a külsőnézetben hogy tele van hülye írásokkal a képernyő. -
#18 én a kabint néztem, de a videokból látva rájöttem hogy tényleg ez lesz az F-16 Kabinja. -
#17 vagy nem, nemtudom :D -
#16 ki van irva a bal felső sarokba, hogy Destroyed, és fölötte ahogy zuhan le -
#15 Elnézést, ez nem ide tartozik természetesen -
#14 Ízlés szerint rakhatsz ide bármilyen wav-ot, az ottlévők helyett.
D:\Games\Falcon4\music\ -
#13 A külső nézetek gyönyörűek. -
#12 E3 Demo
-
#11 október 23-án jön. -
#10 Pár új kép:
Ha ez F-16 cockpit lenne, igen szégyen lesz a játék. Inkább F-22 -re hasonlít.
-
#9 veszek ixboxot nemsoká, jöhecc :D -
#8 nem fikáztam, csak gondoltam, viszont videó után megtetszett. ha meg valóban csak arcade, akkor lehet ki kéne próbálni :( csak sajnos nem lehet. -
#7 ha nem tudnád az ace combat egy sikersorozat konzolon, nem kéne fikázni, az irányítás nagyon jó, egyszerű, mint a jatek tortenete.
alapbol az uj konzolok kontrollerén van joy, szval az irányításra szavunk sem lehet -
Zenty #6 arcade game ,szal nem egy szimulátor. Nyomkodsz ketőtőtt ,és már mindet csinál :D -
#5 jó ki shangulata lehet azért:) -
#4 az első képről nem mondtam volna meg,hogy nem a valóság... -
#3 szépnek szép, de gondolom irányíthatóság egy nagy 0. :) -
Zenty #2 király game itt a trailerje:
http://www.youtube.com/watch?v=IKgOAdnZ7Aw
, és igen sajna csak xbox360 jön :( ( legalábis másra még nem jelentették be) -
#1 Colfire -nak köszönhetően rátaláltam e remek kinézetü játéknak a képeire. Sajnos tudomásom szerint csak konzolra jön ki, azon belül is Xbox360-ra. A képek magukért beszélnek, mivel gyönyörü. A Gamekapocs.hu-n találtok még képeket, érdemes őket végigpásztázni.
Tudtommal a játék sajnos nem szimulátor, rendes történet van neki megírva. Egy pilótáról szól, akinek elkell hagynia feleségét és gyermekét a katonaság miatt.
A keresőt megnéztem, nem talált csak Ace Combat 5-öt. Beírtam hogy Combat 6, Ace 6, úgy sem. Ha van már ilyen topik előre is elnézést kell kérnem!