Numen (Hack `n` Slash RPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem sajnos a grafikus motorjának hála nem fut...olcsó húsnak híg a leve:)
CPAL3D hiba, amit eddig úgy tûnik nem tudok orvosolni..
itt egy ÚJ VIDEO INTERJÚ a készítõkkel sajnos csehül. Visoznt exclusive gamplayekkel, amleyek még angolszász oldalakon sem jelentek meg...
A játék a cseh weboldal szerint 2009 júliusában kerül a boltokba. Nagyon remélem nem csúsztatnak többet! 2004 óta fejlesztik....
http://www.youtube.com/watch?v=FdYWM0VODjA
A diablo 3 nyári bejelentés után kicsit megtorpantak...
Reméljük hasznos tartalmakkal ruházták fel a dio-TQ klónt.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
1ébként volt egy Gyûrûk urás gém azin hack'n'slash volt naon nagy volt XD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
te még most se tudom h ez mié hack n slash, azmi
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
De azért majd meglessük, talán nem lesz rossz...
és Picar,nézjed meg az aláírásomat,ott van a konfigom.ezen manapság nem nagyon mennek el a gammák(nem véletlenül töltöm most is a Dio1-et:D)
mikor jön ki?
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
Amúgy kíváncsian várom, ha nem is váltja meg a világot, kikapcsolódásnak igencsak megfelelõ lesz. (aztán ki tudja?..)
Es iiiiigeeeeen, ujabb :respect: :up: hack`n`slash RPG game erkezik, a Witcher, a Sacred2, a Legend: Hand of God, es a Loki mellett. Itt: http://rpgvault.ign.com/articles/798/798732p1.html olvashato rola az rpgvault ign interju, es par szepseges kep is virit a cikkben:
Igy elso ranezesre nekem egy kicsit olyan Titan Quest-es, ami nem is olyan nagy baj, sot! Csak ne legyen akkora gepigenye, mint annak. Itt van meg par kep kedvcsinalokent:
Ahogy elnezem, ezzel a grafikaval nem lehet olyan veszett nagy gepigenye, ha egy cseppet is optimalizaljak.
:up: :respect:
En nagyon varom ezt is, valoszinuleg megveszem, ha menni fog a laptopomon!
Udv: Bepe
Suzuki Swift GL 1.3