28
Numen (Action RPG / Hack `n` Slash RPG for PC)
-
#28 Hogy lehet ezzel menteni ? Menuben nincs, kilepesnel nem jegyzi meg nalam az utolso allapotot, tehat igy gyakorlatilag jatszhatatlan. -
#27 Valaki próbálta már?
Nekem sajnos a grafikus motorjának hála nem fut...olcsó húsnak híg a leve:)
CPAL3D hiba, amit eddig úgy tűnik nem tudok orvosolni.. -
Aurelianus #26 Eléggé nagy a hallgatás a project körül...
itt egy ÚJ VIDEO INTERJÚ a készítőkkel sajnos csehül. Visoznt exclusive gamplayekkel, amleyek még angolszász oldalakon sem jelentek meg...
A játék a cseh weboldal szerint 2009 júliusában kerül a boltokba. Nagyon remélem nem csúsztatnak többet! 2004 óta fejlesztik....
http://www.youtube.com/watch?v=FdYWM0VODjA -
Aurelianus #25 Reméljük kijön valóban 2009 tavaszra és nem csúsztatják tovább.
A diablo 3 nyári bejelentés után kicsit megtorpantak...
Reméljük hasznos tartalmakkal ruházták fel a dio-TQ klónt. -
#24 Megnyílt a játék weboldala! -
#23 Új képek -
Cat 02 #22 Hát sro is sajna ilyen :D
1ébként volt egy Gyűrűk urás gém azin hack'n'slash volt naon nagy volt XD -
csgj #21 igaz, nekem sincs sm3 támogatás a karimon... -
#20 Tedd hozzá Dx9 sm3 támogatás mert hiába van dx9es kártyám semmire nem megyek vele már, officera jó. -
csgj #19 ja igen... nagyon rá akarják erőltetni az emberekre a vistát... -
#18 Még jó ideig lesz dx9 támogatás és/vagy dx9 verzió a gammákban. Amúgy eg szarérhúgyér jönnek a kisebb dx10-es karik. Ami nagyobb visszatartó erő a dx10 esetében, aza vista (így kisbetűvel). -
#17 Sztem meg DiabloII powa. Azt ugyse tudja felérni egy hack n slash rpg se! :). De azért jónak tűnik. -
csgj #16 Hát én valszeg fel fogom adni, ha itt lesz full a directx10... majd játszom a régi gamekkel újra meg újra :P Áá, hát nem fogok havonta fejlesztgetni a gépen... hehh, nem is fogok tudni! Nincs pénz, és akkor még el is várnák, hogy a játékokat is vegyük meg eredetiben 12ezerért... De mégis aki ráállt a gépezésre, az nem tud elszakadni tőle, és rá fogja költeni a pénzét... Ez aztán az igazi üzlet, mi? -
#15 Szerintem meg nyugodtan legyen elcseszettül magas gépigénye, csak legyen ahhoz méltó a grafó is, mert nem múltszázadi játékokkal akarunk nyomulni 2007-ben és utána! -
Ben C #14 mész és gyaksz -
#13 énis :DDD
te még most se tudom h ez mié hack n slash, azmi -
#12 lol...mikor eloszor elolvastam, a hack szorol az jutott eszembe hogy valami hack rpg xD -
#11 hekenszles roxx -
#10 akkor meg miért baj, ha nem mennek a pc-s játékok... -
#9 Hát nem is kicsi...még az emberek felett is vmi véletlen voltál sárga színű felkiáltójel van...nem tudom, hogy ez hogy juthatott eszükbe a fejlesztőknek :P
De azért majd meglessük, talán nem lesz rossz... -
gyuri12 #8 nem.konzolra gyűjtök:)
és Picar,nézjed meg az aláírásomat,ott van a konfigom.ezen manapság nem nagyon mennek el a gammák(nem véletlenül töltöm most is a Dio1-et:D) -
#7 legyél jó kisfiú és kérj karácsonyra újat -
#6 lol :D
te mindenhol ezzel jösz XDD -
csgj #5 jaj de nagyon Titan Quest utánzat.. -
gyuri12 #4 jó,csak úgyse fog elmenni a gépemen:S -
1488 #3 na ez engem is érdekel.
mikor jön ki? -
Lyan Kyj #2 elsőre: Titan Quest Extra
Amúgy kíváncsian várom, ha nem is váltja meg a világot, kikapcsolódásnak igencsak megfelelő lesz. (aztán ki tudja?..) -
#1 Numen (for PC):
Es iiiiigeeeeen, ujabb :respect: :up: hack`n`slash RPG game erkezik, a Witcher, a Sacred2, a Legend: Hand of God, es a Loki mellett. Itt: http://rpgvault.ign.com/articles/798/798732p1.html olvashato rola az rpgvault ign interju, es par szepseges kep is virit a cikkben:
Igy elso ranezesre nekem egy kicsit olyan Titan Quest-es, ami nem is olyan nagy baj, sot! Csak ne legyen akkora gepigenye, mint annak. Itt van meg par kep kedvcsinalokent:
Ahogy elnezem, ezzel a grafikaval nem lehet olyan veszett nagy gepigenye, ha egy cseppet is optimalizaljak.
:up: :respect:
En nagyon varom ezt is, valoszinuleg megveszem, ha menni fog a laptopomon!
Udv: Bepe