Ratatouille
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondoltam írok ide pár sort, mivel pár napja a tescoban sétálgatva megláttam ezt a játékot. 1500 huf volt az ára, s gondoltam megveszem. Miután kiléptem eme bevásárlóközpontból arra gondoltam, hogy már megint kidobtam majd 3 doboz cigi árát valami gyenge játék kedvéért (nemrég vettem egy notebookot, s gondoltam valami játékot csak kipróbálok rajta).
2 cd, install, és utána játék indít.
A véleményem:
Hatalmas kellemes csalódás! Rendkívül szép grafika, akárki akármit mond, teljesen olyan, mint egy rajzfilm. Fantasztikus zenék, és hangulat. Tele humorral 😊 Hozzáteszem a filmet nem láttam, de nagyon jó kis játék lett ebbõl 😊
Alapvetõen franciák csinálták, s õk általában sok jót nem tudnak, de ez összejött nekik. Tehát mindenkinek ajánlom, akik 3 doboz cigi áráért inkább szórakoznának egyet, mintsem reggel elszédülnének az újabb száltól 😊
`Take a look to the sky just before you die`
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nfo szerint csináltam a gyökér könyvtárba egy videos meg egy music mappát. A 2cd tartalmát belemásoltam, utána crackeltem, de kéri a cd-t. Mi a megoldás?
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
LAMBORGHINI THE BEST CAR
LAMBORGHINI THE BEST CAR
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
www.guillotine.atw.hu
Videó
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

LAMBORGHINI THE BEST CAR
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/