20
az újj anim. film játék adapja
-
#20 Üdv.
Gondoltam írok ide pár sort, mivel pár napja a tescoban sétálgatva megláttam ezt a játékot. 1500 huf volt az ára, s gondoltam megveszem. Miután kiléptem eme bevásárlóközpontból arra gondoltam, hogy már megint kidobtam majd 3 doboz cigi árát valami gyenge játék kedvéért (nemrég vettem egy notebookot, s gondoltam valami játékot csak kipróbálok rajta).
2 cd, install, és utána játék indít.
A véleményem:
Hatalmas kellemes csalódás! Rendkívül szép grafika, akárki akármit mond, teljesen olyan, mint egy rajzfilm. Fantasztikus zenék, és hangulat. Tele humorral :) Hozzáteszem a filmet nem láttam, de nagyon jó kis játék lett ebből :)
Alapvetően franciák csinálták, s ők általában sok jót nem tudnak, de ez összejött nekik. Tehát mindenkinek ajánlom, akik 3 doboz cigi áráért inkább szórakoznának egyet, mintsem reggel elszédülnének az újabb száltól :) -
#19 -
#18 Sziasztok, hogyan kell elindítani a játékot?
Nfo szerint csináltam a gyökér könyvtárba egy videos meg egy music mappát. A 2cd tartalmát belemásoltam, utána crackeltem, de kéri a cd-t. Mi a megoldás? -
#17 nincs valami trainer a játékhoz hogy az örvény olyan legyen mintha ott se lenne? -
#16 Kösz. -
#15 G-betű a contextual move button különben nekem a 2. pálya nem megy mert mindig belekerülök az örvénybe! -
#14 Nekem eddig tetszik a játék, csak már az elején elakadtam, mert fogalmam sincs hogy kell felmászni a hálóra, ugráltam össze vissza, nyomogattam minden gombot, de sehogy nem sikerült. -
#13 A programot lehetne magyarítani,de az a baj,ha ékezetes betüket használok nem indul el a játék. -
#12 Úgy néz ki megint ps2 portot kaptunk. Remélem azért a játékélmény jó lesz, mert láttam róla egy videót és az nagyon tetszett.
Videó -
davos80 #11 Zavart,hogy nincs kép:
-
#10 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDXDDXXDXDXDXDXXXDxxdxydxdXdÍXdXdxdxdXdxdxdxdxdxDxdxdx -
moralosan #9 újj (>.<) -
#8 faxa játék :DDD -
gyuri12 #7 tök jóanul néz ki!:D -
ricsa008 #6 2 CD-s -
#5 ez mekkora :DDDDD -
#4 Cool game lehet! -
ricsa008 #3 igen a képek alapján úgy néz ki
-