1256
-
30 alá nekem nem megy -
Mindenkinek megy maxon, az 1 más kérdés hogy hány fps-el.. -
lóf*szt ilyen, csak megszépültek az emlékeid :)
---
Valaki nem akar Flatout UC-t rendelni velem? Meglenne 4200-4300forintért az angoloktól, ha feleznénk a postát ... elvileg 1 hét alatt megjönne.
Valaki? -
Hát érdekes egy game!
Nekem még csak most jött le de kicsit csalódtam nekem megy maxon 8xAA 1440x900 high minden és majdnem ilyen a 2-nek a grafja is
-
Hát ezaz hogy nincs de magyarázol össze vissza
-
Angliai árak ...
15font, azaz 4500ft. (Szállitanak magyarországra, egy ezres a posta.)
cdgalaxis, anyád. -
ki mondta hogy megvan????? -
Sztem Jaka-nak megsincs a játék
-
"LAN lehetőség nincs beépitve, hamachi igy nem játszik."
Ó a f*szba... -
Jaja.. ahogy elindítod a gamet, írja is hogy bejelentkezett a rendszere.
(előtte regelni keltet ofc)
Mielőtt valamit írsz Jaka, nem árt kicsit tájékozódni ;) -
sztem most fejezd be ezt a sok baromságot :) csak dezinformálsz itt mindenkit...
a live keretprogramot a játék felteszi, ha nincs fent. ehez még nem kell internet.
utána, amikor multizni szeretnél, kell létrehoznod egy live profilt, amihez két dolog kell:
- live elérés magyarországon (amit közöl a böngésződ, hogy magyarországról nem lehetséges!)
- flatout uc cd kulcs, tehát meg kell venni a játékot
LAN lehetőség nincs beépitve, hamachi igy nem játszik. -
werpelethy #565 Ram az kell neki, 1.4Gb-t zabál high-on 1024-ben fsaa nélkül. -
Dehogyis. Külön program, tehát le kell tölteni -
A powerupok szerintem csökkentik a realizmusát a játéknak -
Akkor biztosan a procid nagyon erős és az kiegyenlíti a mérleget (vagy sok ramod van) -
Ahogy a játékot elindítot, fut vele a live is. -
nem lehet Magyarországról telepíteni?? CD kulcs nem kell hozzá.
De kell a Games for Windows Live program!!!!
Idézem:
"A Games for Windows Live telepítése elengedhetetlen, nemcsak azért hogy multiban nyomjuk, de azért is hogy maga a játék elinduljon" -
werpelethy #559 Akkor, ha nem volt érthető, én 8600GT-vel tolom HIGH-on, hiába írkálják, hogy az a minimum config... és fersze no FSAA. -
Minden megszokás kérdése. Nekem a 2-é is nagyon fura volt először (mintha kb 1 dobozt irányítanál :) )
Az UC-ben meg egyes autók marha nehezen fordulnak ahogy észrevettem. -
Az 1-nek meg borzalmas irányítása volt -
Asszem ebben sincs. (legalábbis a deatmachben nem volt. Helyette vannak felszedhető powerupok xD) -
Vajon hamacsival nem lehet átqrni? :))) -
meg az is hülyeség volt a 2-ben, hogy a derby időre ment. Ha 45 mp-ig nem ütközöl az ellenféllel, akkor vége. Az 1-ben ilyen nem volt -
Akkor rosszul emlékszem. Régen volt már:)
Különben a 2 tény hogy rengeteg szempontból sokkal arcadeabb lett az elődnél. -
ha szted lehet multizni, ird már le hogyan, mert:
1.) cd kulcs kell a játéknak
2.) a live! nem megy magyarországról
oszd meg tudásod pls ;) -
nem rakott vissza -
Ha jól emléxem (!) egy idő után az 1-ben is visszarakott az útra a gép. -
Gondolom ebben sem lehet elhagyni a pályát, mert visszarak. Érdekes módon az 1-ben még ki lehetett menni pályáról, de a 2-ben már nem -
persze, hogy lehet. De külön telepíteni kell a Windows Live programot a játék indításához és a multihoz -
Ha egyáltalán lesz új.
A baj az hogy Bugbear-ék nemigazán vannak otthon a portolási témába. -
Még 1-2 jobban sikerült kép tőlem, (legalább színesíti a topikot :D) aztán abbafejeztem xD
-
A fejlesztők több mint 1 évet dolgoztak azon, hogy ezt a "FlatOut 2 másolatot" átkonvertálják PC-re. Ha ez helyett inkább a FlatOut 3-mat készítették volna, akkor már talán jövőre kijött volna. Így viszon legalább 2010-ig kell várnunk -
xrm #544 Ezzel lehet multizni? Mert akkor marad a jó öreg 2-es rész :) akinek megvan írja már meg lehet e tolni online. -
1440 és 1280-ba is :) (sőt rakhatsz rá 4xaa-t) -
sikerült vkinek lanozni/lájvizni vele?
én itt tartok:
és ahogy néztem, system linket (lan) nem tud a játék ... asszem erről akkor ennyit :( -
A 8600 GT csak a minimum konfigja a játéknak. 8800 GT-vel már felhúzhatod 1024*768, HIGH-ra a játékot -
2-höz képest már nem feelinges. Nem ér meg 7990 Ft-ot -
Végiglesz víííve ezis!!
Kib*szott feelinges egy game! -
"A grafika picit jobb,de nem feltűnően."
Na az a bizonytalan :)
-
werpelethy #537 A grafika kiváló, a feeling ugyananaz, a gépigény nem túl vészes (2180-s proci, 8600GT, 2Gb ram simán viszi 1024-ben HIGH-on), aki a FO2-t végigvitte, ezt is végig fogja, hiába ua nagyjából, csak a 8k-t érzem érte túlzónak.