Hibák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
De hogy nem mondjátok, hogy rohadt geci vagyok, ezért tessék.
<#integet2>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

NEOreg3
gondolom elõtte word-be vagy notepad-be megírta és utána csak copy-paste

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

*Topic

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

EZ a TPIC egy NAGY HIBA volt-.-

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Prince of Máté
<#zavart2>

Lacee
találó cím, legyen "dolgok" vagy "kérdés" topic is :C

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

vegicsek
Valószínûleg rosszul raktad vissza a hûtõt.Ilyenkor van az, hogy hamar felforrósodik, és mielõtt eldurranna a procid, az érzékelõ kikapcsolja a gépet.

Amúgy tényleg van már ilyen topic, meg rossz a kategória, meg még az érdekelne, hogy hogyan volt idõd a 10 mp alatt megírni ezt a hsz-t?<#idiota>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Kmarha
nem értem. ilyen nehéz egyrészt a számítógép topicba menni, nem az álltalánosban, és topic nyitás elött megnézni azt, hogy van e létezõ hibaforum?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Szijasztok!Lenne egy nagy problémám.Kitisztítottam a CPU hûtõt mert óránként újraindult felforrósodás miatt.Miután visszaraktam a hûtõt,indítottam volna el a gépem de rá 10 másodpercre kikapcsolt.Próbáltam visszakapcsolni de csak áramtalanítás után tudom de akkor is csak 10 másodpercre.Elõször Tápegység hibának véltem,ki is cseréltem de ugyan úgy folytatja.Mi hibásodhatott meg?A procim vagy az alaplap?Esetleg mindkettõ elszállt?