79
-
kricsi #39 Ez magától értetődik... -
#38 :-DDDDDDD -
AranyKéz #37 Haverom mindig pina, punci, stb. nevű változókkal programozott. Aztán pár év múlva fingja se volt hogy mi is az adott változó jelentése :D
-
#36 Nemhiszem, hogy abból a rengeteg pénzből ami bejön nekik a reklámokkal pénzügyi problémát jelentene rendes erősorrást biztosítani... -
#35 "Időközben Sólyom Balázs, a T-Online sajtófelelőse szerkesztőségünknek elmondta, hogy a fenti hiba egy külső fejlesztőcég munkatársának alkotása. A fiatalember nem szándékosan akarta kellemetlen helyzetbe hozni a céget, hanem valószínűleg "munkacímnek" használta a kifejezést, de valamilyen varázslatos okból a tesztüzem mellett élesbe is sikerült kiraknia a szövegdobozt."
Nah persze... Hazudik! :D -
Renegade #34 novell :-) -
PoisonBorz #33 undorító gerillamarketing, undorító gerillamarketing, undorító gerillamarketing, undorító gerillamarketing, undorító gerillamarketing, undorító gerillamarketing, undorító gerillamarketing, undorító gerillamarketing, undorító gerillamarketing, fujj Coke. -
ZoliJ #32 szarul megírt program gyorsabb gépen is szarul megírt program marad:) -
Visor #31 Én 13.00 előtt nem tudtam felmenni az IWIW-re. Azt hittem, hogy megint valami technikai hiba csúszott be ami elő szokott azért fordulni. -
csorfab #30 Akkor 1... lényegtelen, annak a 10%-ából is kijönne már egy, a jelenleginél 5ször gyorsabb géppark -
#29 Amúgy alig vagytok kockák, bedobnak egy pinát, erre php-ztek meg linuxoztok -
Commandante #28 Annak idején a TV-ben 1 Mrd-ot mondott az egyik volt tulaj. Gyorsan inflálódik. -
csorfab #27 Nem értem... Ha már 4 milliárdot kifizetett az iwiwért a T-Online, miért nincs pénz normális vasra, amit alá tudnának tenni? -
#26 :DD -
ZoliJ #25 miből gondolod hogy a myspace php? -
szivar #24 Flame problémák? Talán a kocsmában kellene flamelni, nem itt... Ott sokkal jobb, csak a linux helyett az 'anyádat', a szerveren helyett a 'sarkon' szavakat kell használni. Egyből látványosabb reakciók lesznek - próbáld ki... -
#23 Tök igaz! Akkora poént szúrhattak volna be, erre beírnak egy p*nát. -
Ratty #22 myspace-nek sikerült ^^ -
bakagaijin #21 Nekem ebből nem jött le, hogy milyen oprendszeren futtatják. Valóban lehet nyolcmagos konfigon is linuxot futtatni (lehet rá fordítani), de gyanítom így első blikkre inkabb solaris lehet a háttérben. Konkrétan a T-nél nem tudom mi a kedvelt. Bár ennek nem sok köze van a rajta futó feltört (?) szolgáltatáshoz. -
lacalaca85 #20 Na, van néha előnye is, hogy nem használ mindenki ablock-ot! -
#19 Pina hehe pina
Akárki is az elkövető, nagyon éretlen - vagy éretlennek akar látszani. -
davos80 #18 Mekkora hír. -
#17 Nem akarok kekeckedni, de az alapján, hogy a város "Eger" és ismerőseinek száma "1137" nem csorbulnak a személyiségi jogok? ;) És ha már kitakarja valaki, akkor törölje az én hozzászólásomat is. -
#16 hála az égnek le is törölhetnék az egész szart lassú is sosincs frissítés egy utolsó pocsék lap!!! -
aDannyBoy #15 Targetált banner :)
na inkább így -
aDannyBoy #14 http://dl.huh.hu/h_21037_iwiw_tores__targetalt_banner.jpg
loool :) -
snorbi #13 A Java-val semmi gond nincs, aki ért hozzá, az egyetért ezzel. Aki nem, az valszeg az 5-6 évvel ezelőtti applet-ekre alapozza a véleményét.
Más kérdés, hogy a JSP tényleg nem a legjobb választás, de az sem sebesség, hanem inkább karbantarthatóság/fejleszthetőség szempontjából.
Szerintem inkább egyéb problémák vannak, pl. a képek cache-elése nincs rendesen megoldva, ehelyett mindig letölti az összeset (nem sokat wiw-ezek, szal lőjjetek le, ha nem így van :) ). -
avman #12 uppsz, ez a nap, de lehet h a hónap lámadíja (a klasszikus, azaz, mikor valaki okosat akar beszólni, mert azt hiszi ért hozzá, oszt közben ezzel fel is fedi, h gyakorlatilag szart sem tud) -
ZoliJ #11 ahahah, sok jsp guru, mintha értenétek hozzá (php-val tized ennyit se bírna) -
Pintyőke #10 Csak nem Solarisra gondolsz? :) De ha mar linux, akkor felejtsek mar el a Javat. ;) -
cadeyrn #9 egy VMS, vagy egy normális UNIX, egy Java helyett PHP-s, Perl-ös vagy urambocsá C alapú rendszerrel szerintem egyetlen 64 bites procival is bírná. -
#8 talán nem jsp-t kéne használni..
meg engedni csomó fake felhasználót klubbokat, meg iskolákat, az is sokat segítene.. -
#7 hát te biztos jobban tudod, mint ők:d -
lazly #6 :D :D :D :D :D :D
Megkoronaztad a napomat... :) -
peba #5 Én erről lemaradtam! :D Egy kis ingyenreklám. -
Sliderx #4 Ismét egy okos ember. -
kbupdate #3 DoS? Hát ha már "10-en" be akarnak jelentkezni oda, az már annak minősül:) -
kbupdate #2 Teljesítmény problémák? Talán nem linuxot kellene futtatni a szervereken:D:D -
kbupdate #1 Hm meglepő hír. Meglepő, hogy feltörték az iwiw-et, azaz hogy MÉG CSAK MOST. (Ami ki is derült, ki tudja, hogy hányan használják már "átjáróként"...)