16
Shrek 3 Játék Help
-
Dexantreal #16 Topik meg bezárható szerintem. Mármint ez. -
csgj #15 pff.. hát sztem nem kötelességem, hogy kiírjam, hogy lehet helpet kérni, ha lehet :D Azért nem lenne rossz, ha minden egy topicba kerülne, mert ennyiből lehetne 100 Shrek 3-as topic is... Egy a warezoló őrülteknek, egy a Shrek utálóknak, egy a help-nek, egy a lányoknak, egy az időseknek, egy a piciknek, egy az anyósoknak és egy a kutyáknak... stb -
marcokeceli #14 Bocsanat már megtalátam mert a keresobe ugy irtam be hogy Shrek 3 nem bpedig úgy hogy shrek 3 the hird.
És abban na topikban nincs benne a hogy a játékról lehet helpet kérni -
Dexantreal #13 Lol, akkor a kereső neki biztos elment kirándulni.
Amúgy én is voltam, de letöröltem a géjmet, mert nekem nem tetszik. -
csgj #12 ja, már nyitottam neki topicot... de amúgy lehet, hogy megint nem működött a kereső.. vagy nem is kerested? :D
u.i: LOL, már voltál is a topicomban :P -
Dexantreal #11 Nyitottak. Lásd #8-dik hsz. -
marcokeceli #10 azt jelzi vmi kart kell meghúzni,de nincsen semerre se kar?! -
marcokeceli #9 akkor mond el mint kell nyomni a masodik palyan hogy kinyiljon a kapu vagy az arany kincsesláda?(tudod ahol a cica kinyitja az ajtót neked és ott van közvetlen utánna 2.pálya)
-
#8 van már topicja -
#7 rajta kivűl mindenkinek :] -
#6 A Shrek 2 játékban?:O
Nekem ott működött a mentés... -
Borg #5 Ebben már működik a mentés? mert a 2-ben mindig előről kellett kezdeni. -
#4 nekem is -
gyuri12 #3 pedig úgy emlékeszem,hogy volt... no mind1.
és a rohadt nem csúnya szó.
és most abbafejezem az okoskodást:)
nekem ott amúgy nem volt semmi bajom,ment mint a karikacsapás. -
marcokeceli #2 Én rögtön a második pályxán elakadtam mert egy vár ajtaját kell kitolni a cselekvés gombal de nem megy.Megnyomom(bal nyíl)és utánna egy nagyobba azt írja hogy nyomjan megin,de hiába nem nyílok ki az a r*hadt ajtó.
Please segítsetek! -
marcokeceli #1 Sziasztok ugyse nyitottatok még a Shrek 3 Gameről olyan Fórumot,ahol már játszotok is vele.Ezért nyitottam.