9
  • Max Damage
    #9
    A blog egy dolog, szubjektív hogy ki szereti és ki nem, bár nem értem konkrétan hogy miért van a gyűlölt szavak listáján de mind1... A wiki szó meg szerintem egyértelmű hogy miért került oda, még akkor is ha az elmúlt évek talán legnagyobb alkotása... Tudod azok akik meglettek kérdezve nagy valószínűséggel síkhülyék a számítógéphez, ezért aztán a legégőbb kérdéseikre is 2 válasz születhet azoktól akik egy picit is értenek, és kicsit is járatosak az interneten... Az egyik válasz: Google, a másik pedig Wiki :) Talán annyiszor hallják ezeket a számukra értelmetlen (vagy éppen érthető, és ezáltal számukra sértő) szavakat hogy már gyűlölik (mondjuk a Google terjedése miatt ő nem került bele, de pár éve szerintem bennelett volna)...
  • turul16
    #8
    wiki, wikipedia a legjobb dolog ami történt a neten az utóbbi pár évben.
  • Commandante
    #7
    Talán nem a briteket kellett volna megkérdezni. Bolond lyukból bolond szél fúj...
  • sathinel
    #6
    Az emberi hülyeség tényleg végtelen. Azt hittem valami config, vagy valami nehéz problémás dolog fog gáz lenni, erre.....

    A megkérdezettek nagyrésze vagy nem használ internetet, vagy síkhülye hozzá ebből csak ezt tudom levonni...

    Ha nem tetszett a matek akkor sem a gyökvonás, vagy összeadás szavakat utáltam. Vagy csak én gondolkozok épp ellentétesen mint mások? + a neten senki nem kötelez rá hogy megnézd ezeket)) max magadtól mész oda ha akarsz. Ezek után gyűlölni egy internetes szót? Csak én nem értem?
  • avman
    #5
    sztem meg a fresh wiki...
  • whitehawk
    #4
    ""wiki" szócska zárja, amely a rendkívül népszerű online enciklopédiák összefoglaló neve."

    A wiki nem enciklopédia.
    Egyébként ez a wikipedia wiki szócikkének eleje:


    "A wiki is a web application designed to allow multiple authors to add, remove, and edit content. The multiple author capability of wikis makes them effective tools for mass collaborative authoring."
  • Ajnasz
    #3
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Dotkomlufi ;)

    Nem akarják, mert nem ismerik és félnek az ismeretlentől
  • assdf
    #2
    Lehetséges hogy a felnőtt lakosság nagy részének fogalma sincs mik ezek a szavak, csak sokat hallják és nem érteken/akarnak érteni hozzá ezért élből utálják?
    Én sok ilyet láttam már
  • Gerygrey
    #1
    Én még betenném a listára a "dotkomlufi" (asse tudom mi az, de olyan sok helyen olvastam már ezt a szót) és az "information super highway" kifejezéseket.

    Wikivel mi a baj? Szerintem aranyos. "Google a barátod, Wiki a barátnőd" :D