Szeptemberben érkezik a Juiced 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem tetszett a Juiced 1, ha csak kicsivel is jobb lesz a 2, nálam már lenyomta a NFS-t. Aztán meg novemberig is el kell lenni valahogy 😉
A juiced azért még mindíg szimulátorosabb volt mint az NFSek😄 csak ne lett volna az MI bug.. az eggyik kanyarban minden esetben ki tudtam lökni úgy hogy amár rég nem ott jártam.. de az sem volt egyszerû amikor a full egyenes úton forgalom nélkül keresztbe állt😄 na akkor töröltem le komolytalan játék miatt 😄
😄 az underground 1-2-t még megvettem, a MW-et már csak letöltöttem,a Carbont meg már le sem töltöttem...😄D
Valamilyen szinten csatlakozom. Nekem sem kedvencem az NFS. Szép, szép, de hiányzott a törés, nagyon "konzolos lett". Igaz, komolyabban egyikkel sem játszottam, talán csak a 3-mal. A Juicedben az tetszett, hogy taktikázni kellett:
milyen autót vegyél, hogyan fejleszd, milyen futamon indítsd, kik ellen fogadjál és mennyit, stb. Volt törés is, igaz ez is "árkádos" jelleggel. Meg panaszkodtak, hogy kormánnyal játszhatatlan; errõl nem tudok nyilatkozni, mert bill-rõl nyomatom.
Merthogy még mindig tolom.
milyen autót vegyél, hogyan fejleszd, milyen futamon indítsd, kik ellen fogadjál és mennyit, stb. Volt törés is, igaz ez is "árkádos" jelleggel. Meg panaszkodtak, hogy kormánnyal játszhatatlan; errõl nem tudok nyilatkozni, mert bill-rõl nyomatom.
Merthogy még mindig tolom.
Dano hol éltél az elmúlt években? Az EA csak rontja az NFS minõségét.. ami volt újdonság azt a konkurencia már mind megcsinálta jobban.. õk csak elõször csinálták meg.. az hogy minden "szaklap" NFS klónnak írja le ezeket a játékokat máris felér egy jól felépített negatív kampánynak azok szemében akik valamiért nem kedvelik az NFS szériát..én is közéjük tartozom..
Remélem nem ezen fog elbukni a program, elég pozitívan álltam eddig hozzá. Jobban várom mint a NFS-t, de 1 hónap is nagyon be tud tenni egy programnak. Remélem nem a menedzsment elhamarkodott húzása.
neeeee... ne hozzák elõbbre hacsak tényleg nincs készen.. nem kéne egy teszteletlen bughalmazt rászabadítani a világ(hálóra)