8
  • HJPOWER
    #8
    Nekem tetszett a Juiced 1, ha csak kicsivel is jobb lesz a 2, nálam már lenyomta a NFS-t. Aztán meg novemberig is el kell lenni valahogy ;)
  • Szefmester
    #7
    A juiced azért még mindíg szimulátorosabb volt mint az NFSek:D csak ne lett volna az MI bug.. az eggyik kanyarban minden esetben ki tudtam lökni úgy hogy amár rég nem ott jártam.. de az sem volt egyszerű amikor a full egyenes úton forgalom nélkül keresztbe állt:D na akkor töröltem le komolytalan játék miatt :D
  • cateran
    #6
    :D az underground 1-2-t még megvettem, a MW-et már csak letöltöttem,a Carbont meg már le sem töltöttem...:DD
  • Skeez
    #5
    Valamilyen szinten csatlakozom. Nekem sem kedvencem az NFS. Szép, szép, de hiányzott a törés, nagyon "konzolos lett". Igaz, komolyabban egyikkel sem játszottam, talán csak a 3-mal. A Juicedben az tetszett, hogy taktikázni kellett:
    milyen autót vegyél, hogyan fejleszd, milyen futamon indítsd, kik ellen fogadjál és mennyit, stb. Volt törés is, igaz ez is "árkádos" jelleggel. Meg panaszkodtak, hogy kormánnyal játszhatatlan; erről nem tudok nyilatkozni, mert bill-ről nyomatom.
    Merthogy még mindig tolom.
  • Szefmester
    #4
    Dano hol éltél az elmúlt években? Az EA csak rontja az NFS minőségét.. ami volt újdonság azt a konkurencia már mind megcsinálta jobban.. ők csak először csinálták meg.. az hogy minden "szaklap" NFS klónnak írja le ezeket a játékokat máris felér egy jól felépített negatív kampánynak azok szemében akik valamiért nem kedvelik az NFS szériát..én is közéjük tartozom..
  • DjDano
    #3
    Lehet sokmindent mondani az NFS-re, de hogy a Juiced 2 nem lesz a konkurenciája az hót biztos!
  • Mythic
    #2
    Remélem nem ezen fog elbukni a program, elég pozitívan álltam eddig hozzá. Jobban várom mint a NFS-t, de 1 hónap is nagyon be tud tenni egy programnak. Remélem nem a menedzsment elhamarkodott húzása.
  • Szefmester
    #1
    neeeee... ne hozzák előbbre hacsak tényleg nincs készen.. nem kéne egy teszteletlen bughalmazt rászabadítani a világ(hálóra)