3180
Banner by Grizzly21
-
#53 Hát szerintem Sport1 biztos az ő meccsét fogja adni, mert ők multivonalat kapnak (válogathatnak a pályák között) -
Mse #52 mostnézem, h. az uccsó kvalis meccsét ezen a pályán játszotta :D
na, akkor már csak a tvközvetítés hiányzik :D -
#51 hát azt próbáltam sugallni én is -
Nyarlathotep #50 Bűnronda lába van! -
stoner27 #49 arra még várni kell,még ha bejut akár a legjobb 16-ba,de biztos lesz ott még egy sarapova,vagy egy morezmó,és azért ők ismertebbek(MÉÉÉG) -
Mse #48
remélem hamarosan ezen a pályán játszik, és a tv is közvetíti :)
hajrá Ági :) -
#47 Nekem is volt már szerencsém találkozni és beszélgetni vele. Anno sikerült személyesen gratulálnom neki a junior RG és wimbledoni bajnoki címeihez. -
#46 Jól hallottad, Birnerovával játszik a nyitó fordulóban, ami szinte kötelezően megoldandó feladat. Sztem az utána következő ellenfelek sem legyőzhetetlenek beleértve Schnydert is. Azt gondolom egy ilyen jó formában lévő Áginak még ellene is van esélye és az már a 16-ot jelentené, ami hatalmas siker lenne. Ági azt nyilatkozta, hogy a 32-be jutást elvárja magától. Így legyen! HAJRÁ ÁGI! -
#45 Én is nagyon szurkolok neki. Már jó ideje figyelem a karrierjét és örömmel látom, hogy most már a felnőtteknél is olyan útra kezd lépni, mint anno a junioroknál. Hej, ha olyan magasra jutna itt is vagy legalább annak közelébe! Fantasztikus lenne és nagyon megérdemelné! -
#44 Úgy látom vannak itt is mákosok!
-
#43 Na tessék! Itt mindenki ismeri? :)) Akkor most már tényleg össze kell hozni egy fan-clubot! :))) -
#42 Szerintem is megérdemli és nagyon jó, hogy megtetted! -
#41 gáz lenne ha téged zavarna:D -
#40 Ági szebb:)
Ritka teniszbe a nagymell, de őt nem zavarja, sőt engem se zavar:D -
#39 általánosban a nővéremnek volt az osztálytársa 7. vagy 8.ban :D
-
#38 mjad 80évesen:D:D kitudja minden megtörténhet:D -
nekem tetszik -
#36 Én már nem :) -
#35 Héééééééééééééééé!!!! Nem offolni itt az ellenséggel! :) -
#34 majd egyszer leteszteled :D -
#33 tényleg szép lába van
-
#32 Ági már kétszer megverte soron következő ellenfelét -
stoner27 #31 egyszer pedig címlapon is volt egy angol búlvárlapban -
#30 Erről nekem nincs tapasztalatom :D -
#29 Agyonveri szerintem is! :) -
stoner27 #28 állítólag az ágyban is tud ilyeneket nyögni,meg búlvárlapok szerint a szája is jó,Roddick "szerint",ha értitek mire gondolok,de ezek csak bulvárhírek,lehet hogy nem igazak -
#27 :D:D jah abba Sharapova őstehetség:D -
stoner27 #26 sima meccs lesz,bennt lesz tuti a 64 között!! -
Mse #25 ha jól hallottam a wimbledon rádión, Ági: Eva Birneroval játszik! (aki 24 éves lesz augusztusban, 98. a ranglistán, legmagasabb rangsora 59. volt)
-
#24 Na abban Sharapova a császár! :DD -
Phat Smoker #23 meg ahogy az ütéseknél nyögnek -
#22 Azt rebesgetik, hogy most van is esélye egy igen kiugró eredményt elérnie, mert idén nagyon sok a salakos a mezőnyben :) -
stoner27 #21 én is mostanában a teniszt nézem(női teniszt),főleg Ivanovics miatt,amilyen lába van -
Phat Smoker #20 hmm..jó kép, imádom a teniszt! -
Doktor Lucsok #19 szavayagi.hu/hun/ -
#18 pont nekem való minden tekintetben -
stoner27 #17 meg csinos -
#16 szeressük, ügyes :) -
#15 juhéé :D -
Doktor Lucsok #14 Főtáblás, ahogyan stoner27 is mondja...